Wild_Style Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Каква е тази ч*кия за Бога Това не заслужава какъвто и да е било коментар! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 А, аз с видеото нямам проблем въпреки че напомня на това на "С мене да вървиш", което беше топ като проект отвсякъде и един от най-големите му хитове, иначе и тримата изглеждат доста добре, малко нежни ми идват де, но текстът е наистина много смотан, музиката е мазна, Галин откога не е пускал нещо по-различно от кючек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 преди 5 минути, Born to Die каза: А, аз с видеото нямам проблем въпреки че напомня на това на "С мене да вървиш", което беше топ като проект отвсякъде и един от най-големите му хитове, иначе и тримата изглеждат доста добре, малко нежни ми идват де, но текстът е наистина много смотан, музиката е мазна, Галин откога не е пускал нещо по-различно от кючек. Всичките нови на Алфите и Диамантите напомнят стари хитове. Тук препратката е към 2 в едно и С мене да вървиш. Не е толкова зле тая песен. Това с Александрова няма стигане. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Флоп 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Maджуна е сладкишче. Другото е дроб сърма. Абе средна работа е, момичето също е симпатично! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Галин ли им е продуцента, значи всичко е от Али Експрес, качествена продукция с правене на много евтини проекти не се постига сори Гейлинчо А с това "Очаквайте скоро по кината" имам чувството, че Гейлин имитира човек от дублажа Момчил Степанов същия WindWalkerMonk направо да го изпапкаш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 ПЪЛЕН ПОТРЕС!Що за песен и що за клип,може ли такава готина мелодия,да има такъв текст.От цялата работа ми харесва на Галин гласът как звучи,всичко друго е ужас.Липсват ми старите песни на Галин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.