Starboy Публикувано на Октомври 20 Report Share Публикувано на Октомври 20 3 3 2 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Wow страшна чалгия! 🤩 Харесва ми 🔝 Дано стане хит. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Много яки визии и слабо видео като цяло. Песента е яка, кефи доста, нищо че бийта е като всяка втора на Слаткаристика. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 20 Author Report Share Публикувано Октомври 20 Гери се завърна, абсолютен ТОП!!! 1 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Обаче интереса към нея тотално е загубен. 5к за 20мин а преди години разбиваше брояча на ютуб и правеше рекорди. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Да си дойдем на думата. Първо Криско, Алекс и Влади сега и тя. С чалга ритъм,е има шанс, че последните ѝ неща бяха супер зле. Тук има също доста слаби места като текст, но е ритмична доста. Харесва ми като цяло, а частта на македонеца можеше спокойнода я няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Това ли чакахме 10 месеца? Абсолютно никакъв заряд за разлика от останалите й песни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Доста чалгаджийско отсвирче. 😀 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 По-добре от “Дръжте се мъжки”, но нищо общо с големите и хитове, дори “Над закона” е по-силна. Очаквам доста по-силни и новаторски неща от нея Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Яко е смесвала стиловете. Много добри коментари. Мисля, че Гери Никол се завърна на трона си. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Чалгата отново е на върха!!!! 😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 На какъв трон се е завърнала, това си е като песен за Дара. Иначе не е зле, но прекалено бързо й мина времето на тая. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 20 Author Report Share Публикувано Октомври 20 Толкова позитивен отзвук, откъм коментари и малко минуси Гери не е имала никога. Нямах никакви очаквания към песента, но съм абсолютно приятно изненадан, песента няма общо с предишни какафонии, дето е пускала, разбира се какво пее през цялото време. Същевременно е супер модерна и с балканско звучене. Вече пише и създателите на песента, изобщо, взела си е бележки и пръсна. Първоначален интерес какъвто преди не само при нея няма, ами към целия поп, но се надявам с времето да се задържи и да се оцени, заслужава го. Това и е най-силното предложение от Напрао ги убивам насам, кефи ме все повече, просто пръсна тотално. 3 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 а извините коя беше тая ? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Кефи ме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 20 Author Report Share Публикувано Октомври 20 преди 4 минути, Krislena каза: а извините коя беше тая ? Господарката на къщата! Интересно, че песента не се харесва само на феновете на Галена тук.. 😭 3 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Никаква оригиналност! преди 2 часа , Willy каза: кефи доста, нищо че бийта е като всяка втора на Слаткаристика. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 10 минути, Starboy каза: Интересно, че песента не се харесва само на феновете на Галена тук.. 😭 Нас с Томе ли визираш Аз горе казах, че песента става, една идея по-добре от предишните й но това си е като песен за Дара. И не я виждам като голям хит. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 20 Author Report Share Публикувано Октомври 20 преди 1 минута, Danger. каза: Нас с Томе ли визираш Аз горе казах, че песента става, една идея по-добре от предишните й но това си е като песен за Дара. И не я виждам като голям хит. Всъщност предимно, само и единствено Томме, който не харесва всичко, в което Галена няма участие. 7 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 16 минути, Starboy каза: Всъщност предимно, само и единствено Томме, който не харесва всичко, в което Галена няма участие. Виж т'ва си е почтиии така, няма да се лъжем, обаче след седмица всичко ме зарибява. С риск да ме намрази целия форум, но слушам и това.🥰 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 20 Author Report Share Публикувано Октомври 20 Току що, Willy каза: Виж т'ва си е почтиии така, няма да се лъжем, обаче след седмица всичко ме зарибява. С риск да ме намрази целия форум, но слушам и това.🥰 Ние пак си те обичкаме! Ако тоя трак се пееше от Галена щеше да има вече 1000 повече слушания от теб, язък! Аз след покъртителната Дръжте се мъжки бях изгубил надежда, че някога ще има отново хубав сингъл от Гери, обаче... много ми е интересна, една от малкото в татковината! 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Светлинни години дели "Гледай ме" от последните и 2 проекта, да не кажа и 3 (които бяха зле). Доста ритмично, допада ми много! 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 58 минути, Krislena каза: а извините коя беше тая ? Move bitch, get out the way! Гера избухна! 🔥 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Тая жива ли е още? Съвсем я бях забравил! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Не може да стъпи на малкия пръст на тоталния хит Дръжте се мъжки! 1 3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.