BaGaBoNtIn Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 минута, gabbati каза: Направи си тест, очевадно е, че нямаш вкус. Ако това ви харесва, значи не съм аз за тест. 😏 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 2 минути, BaGaBoNtIn каза: Ако това ви харесва, значи не съм аз за тест. 😏 Пусни си Беден в сърцето да се успокоиш и да свериш часовника 1 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Това спасява 2020. Кавала Кючек >>>> 100 живота >>>> Красиви лъжи >>>> Covid-19 >>>> всичко останало 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Това е невероятно, дори не чух песента особено, но само заради клипът си заслужава да си го пуснеш още 10 пъти. Тук някои сухари очевидно не знаят какво е самоирония, но се надявам извън форума да го схванат. 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. xroflx9 Публикувано Октомври 30 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 30 Евала,на Смядово много й тича да е магистралка. 10 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 35 минути, ANGEL каза: Галче дали пази и тоалета от ваната? Там е чистак гола 😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 30 Author Report Share Публикувано Октомври 30 преди 7 минути, Senhor каза: Това е невероятно, дори не чух песента особено, но само заради клипът си заслужава да си го пуснеш още 10 пъти. Тук някои сухари очевидно не знаят какво е самоирония, но се надявам извън форума да го схванат. Иронията щеше да е удачна, ако жанрът не беше толкова зле представен, и откъснат от мейнстрийм музикалното пространство. 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Не ми беше смешно и не ми хареса песента. 5 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. NazzkO Публикувано Октомври 30 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 30 Не знам Галя и Криско, но пламбата е във вихъра си хуахаххахаха. Забавно клипче, иронично, песента е като наща фирма и жулиета хахаха весело да е 9 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Danger. Публикувано Октомври 30 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 30 Свикнал съм като излезе песен още в първите минути да дам мнение - пуснах я първия път и щях много гадно да я оплюя тука, викам ще я чуя още няколко пъти. Час и половина по-късно гърми на макс в нас, а след малко и в колата, да се чува из Студентски на макс Всичко е топ, не знам дали е направено за седмица тъй като тия дървета много зелени ми изглеждат, но това не ме вълнува. Вълнува ме това, че Галена реши да е ГАЛЯ в тази песен. Вълнува ме това, че вместо да пусне пореден скъп клип с брутални визии, пусна това. И да, това ще е огромен хит. 7 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 15 минути, Danger. каза: Галена реши да е ГАЛЯ в тази песен. Винаги сме знаели, че това е нейната същност. 2 4 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 час , PHILIPP PLEIN каза: Галена още пази този тоалет ? 😂😂 🔝🔝🔝 Е, с него се отърка в Амет, сигурно не го е прала! Поне да ставаше за слушане тоя кючек, а то смотан текст с още по-смотано изпълнение. Музиката не грабва. Вярно, че криза, ама с такива "пародийни" проекти се надяват, че ще се забележат ли? Поне се самоиронизират. 4 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Meanwhile 9 милиона за първия дует! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Направо умирам с това клатушкане на главата 😂😂 УКИКАЛНА Е ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. asylum Публикувано Октомври 30 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 30 Между другото, облеклото на Галя прилича на онова от Аметово време, но е ново! 12 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 30 Author Report Share Публикувано Октомври 30 преди 11 минути, meleto каза: Вярно, че криза, ама с такива "пародийни" проекти се надяват, че ще се забележат ли? Идеята му е била трапът да бъде представен от позитивна страна, а попфолка в негативна, в стила на БНР. Разликата е, че повикал едно от неговите представителните лица, с цел да утвърди всички възможни негативни стереотипи: шаблонните кючеци, кичът,. селските кръчми, поздравите от пияндета по ТВ. Мислят си, че като ги пускат го City, The Voice и БГ радио и ги викат на турнетата на Кока Кола са някакви величия небесни. Толкова е долно. П.С. Не виня Галена. Постъпила е наивно в случая. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 минута, Fast каза: Идеята му е трапът да бъде представен от позитивна страна, а попфолка в негативна, в стила на БНР. Разликата е, че повикал едно от представителните лица, с цел да утвърди всички възможни негативни стереотипи: шаблонните кючеци, кичът,. селските кръчми, поздравите от пияндета по ТВ. Мислят си, че като ги пускат го City, The Voice и БГ радио и ги викат на турнетата на Кока Кола са някакви величия небесни. Толкова е долно. П.С. Не виня Галена. Постъпила е наивно в случая. Криско отдавна е далеч от иронизиране на чалгата, а по-скоро от дуетите със Слави насам си прави път за преминаване към нея. Песента е направена в ретро стил, следователно и клипа показва реалноста от тези години. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 минута, Willy каза: Песента е направена в ретро стил, следователно и клипа показва реалноста от тези години. Не бих казал, че е ретро. Чалгата все още си е това - в кръчмите, в бита на българина пред телевизора и т.н. 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Дамян и Яворчо е порят сега ////// https://www.facebook.com/watch/live/?v=2616469061998849&ref=notif¬if_id=1604080734245747¬if_t=live_video_explicit Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Този път даже и смешно не е. Отврат. Не знам защо си мислят, че като е кючек трябва да е толкова безсмислено написан и изпят. Това даже и за кючек е нискокачествено. Иначе в 2 часа ще гърми само у Криско към днешна дата. 6 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Абе тука много фалшиви моралисти, дае*а. 8 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Адмирации за самоиронията на Галя, но не е моята песен. Малко ми прилича на една песен на Наско Ментата, но не се сещам на коя точно. Има кючеци, които ме кефят (напр. Сен тропе) , но тоя не е от тях. Ламборгини и Шефката са нива над този кючек. Някак по-запеваеми и зарибяващи са. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 42 минути, Willy каза: Криско отдавна е далеч от иронизиране на чалгата, а по-скоро от дуетите със Слави насам си прави път за преминаване към нея. Песента е направена в ретро стил, следователно и клипа показва реалноста от тези години. Чак пък ретро стил. Такива са си и сега циганските оркестри. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Много ме кефи, супер забавен клип, песента е слушаема и зарибяваща. Колко пъти такива песни-бъзици са ставали мегахитове: Буболечка, Торбалан и т.н. Обаче! Криско е пропуснал много важен фактор за това един кючек да стане вечен хит, а не годишен хит - хората да се поздравяват с него - да се пее за шеф, шефка, фирма, плейбой, пияч, красива жена, милионерче и т.н. Нищо де, това да е кусура. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 6 минути, Blueberry каза: Много ме кефи, супер забавен клип, песента е слушаема и зарибяваща. Колко пъти такива песни-бъзици са ставали мегахитове: Буболечка, Торбалан и т.н. Обаче! Криско е пропуснал много важен фактор за това един кючек да стане вечен хит, а не годишен хит - хората да се поздравяват с него - да се пее за шеф, шефка, фирма, плейбой, пияч, красива жена, милионерче и т.н. Нищо де, това да е кусура. Как ще е пропуснал бе ... имаме "я надуй кавала". Поздрав за блубери.😂😂 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.