Slavi Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 1 час , Danger. каза: По логиката на Слави трябва да броим “Жено бягай” за хита на 2019, а “Добре ли си” и “Пиян” кучета ги яли... И по коя точно моя логика трябва да броим Жено, бягай за хита на годината? Точно аз съм един от потребителите, на които е ясно, че гледанията не винаги определят най големия хит и точно по тази логика нито Жено, бягай, нито Добре ли си са в топ 3 на 2019. Само Галеновите си се самозаблуждавате, но вътрешно и вие знаете, че са крачка назад от Тръгвай си, Акула и Пиян. Разликата между Акула и Добре ли си е малко над милион в полза на втората, но ютуб чартс доказа, че 1/3 от гледанията на същата не са бг трафик. Иначе ако Жвно, бягай беше на Галена, щяхте и до Шушана да я бутате заради гледанията, както правехте с Шефката, която също се слушаше и от мангалите. Просто сте досадни с двойните си стандарти. Като някой мангал прави гледания, идват от малцинствата, а когато Галош е в дует с мангалите от фам Стораро, всичко в точно. Още сте ми смешни как години наред вярвахте наивно, че комбинацията Галена и Криско може да доведе до невиждани резултати в бг музиката и се гласяхте за нова Шушана/Хабиби/Гледай как се прави, а резултатът бе колкото на всяко второ успешно парче в бранша, с което може да се конкурира дори Емо от махалата. Често ще ви подигравам за това😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 3 минути, Slavi каза: Само Галеновите си се самозаблуждавате, но вътрешно и вие знаете, че са крачка назад от Тръгвай си, Акула и Пиян. Старата песен на нов глас. Хубавото в случая е, че нещата които ти мислиш за реални факти не съвпадат с действителността. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 23 минути, Stela каза: Почнал си да забравяш нещо ми се струва. Все пак съм използвал думата вероятно, което променя и смисъла. Иначе в друг пост бях написал, чев дългосрочен план ще я мине, но Гери Никол стартира с доста слаби гледания, а Кавала с 1милион за 2 дни. преди 4 минути, -A. каза: Бе защо в нейбъла не може да се добави Манията на Емрах? Парчето е в тренднинг, кърти с около 100к дневно и като нищо да се задържи доста време защото е доста различно от масовката. Защото е неплатен кавър. По същата причина и Г класата не беше качена. Мелето не иска такива песни да влизат. И според мен е тъпо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 2 минути, Danger. каза: Старата песен на нов глас. Хубавото в случая е, че нещата които ти мислиш за реални факти не съвпадат с действителността. Докажи, че масово хората мислят, че Добре ли си е хита на годината. Само Галеновите го твърдите. Неутралните фенове не. Ако смятаме гледанията от България, които са фактор за вас, то Акула и Тръгвай си пак са пред Добре ли си. И изобщо не говорим коя се е задържала, а коя е била най големия хит в съответната 2019. Иначе като се опита да омаловажиш Тръгвай си наскоро, ти пляснах по челото, че Акула все още прави повече гледания от Добре ли си 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 1 минута, Slavi каза: Все пак съм използвал думата вероятно, което променя и смисъла. Иначе в друг пост бях написал, чев дългосрочен план ще я мине, но Гери Никол стартира с доста слаби гледания, а Кавала с 1милион за 2 дни. Защото е неплатен кавър. По същата причина и Г класата не беше качена. Мелето не иска такива песни да влизат. И според мен е тъпо. А влиза ''Татуировката'' на Азис, която всъщност е песен на Емилиано или кавърите дето правеше Диона? Пълна глупост! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 2019 изявен хит над останалите просто НЯМА. Може би тогава “Тръгвай си” една идея беше над другите, защото предизвика фурор, но към днешна дата “Добре ли си” и “Пиян” са по-успешни и повече се слушат от нея. Това се казва сигурно за стотен път в тоя форум. Дори в нейбъла за последното денонощие “Добре ли си” е с 14К, “Пиян” е с 12К, а “Тръгвай си” я няма в нейбъла. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 @Danger., очакват те още безсънни нощи. Кавала не прави повече гледания от Татуировка. 1. Има клип в попнейбъла, който е качен уж като песен на Азис, който прави по 13ка-15ка 2. И този клип прави по над 10 ка дневно. Специално за твббсъм ги засякал днес в 16 часа, за да ги добавя утре към гледанията на официалния. А сега се поздрави 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Взе да ставаш адски противен и нахален със скапаната ти Татуировка и какво ли не. Оливаш се да буташ песен, която дори 20% от българите не я слушат, както и самият ти. Не вярвам някой във форума да си я пуска доброволно. Тая песен не е влезнала нито веднъж в ТОП 100 дори на Спотифай/Епъл. Доказателство, че единствено мангали я слушат. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 6 минути, Danger. каза: 2019 изявен хит над останалите просто НЯМА. Може би тогава “Тръгвай си” една идея беше над другите, защото предизвика фурор, но към днешна дата “Добре ли си” и “Пиян” са по-успешни и повече се слушат от нея. Това се казва сигурно за стотен път в тоя форум. Дори в нейбъла за последното денонощие “Добре ли си” е с 14К, “Пиян” е с 12К, а “Тръгвай си” я няма в нейбъла. Ама ние говорим за съответната 2019. Какво значение има, че през 2020 е паднала като гледания, като през 2019 до края е била тотален мегахит. То и В твоитв очи към днешна дата е с повече гледания от Ела и си вземи например, но всички знаем, че през 2015 Ела и си вземи беше бахти фурора и В твоите опи дори не влизаше в топ 3 на хитовете. Просто се разви и след това. Освен това отново пропускаш Акула, която от двата клипа прави повече гледания от Добре ли си, което моце да се провери черно на бяло в месечните попнейбъли от последните месеци. И Тръгвай си до лятото правеше супер добри гледания. Нормално е като изтриха сума и клипове дори от канала на Пашев, това да даде отражение. Възползваш се от това, за да буташ песен, която наистина е успешна, но годината 2019 не се отъждествява с нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 3 минути, Danger. каза: Взе да ставаш адски противен и нахален със скапаната ти Татуировка и какво ли не. Оливаш се да буташ песен, която дори 20% от българите не я слушат, както и самият ти. Не вярвам някой във форума да си я пуска доброволно. Тая песен не е влезнала нито веднъж в ТОП 100 дори на Спотифай/Епъл. Доказателство, че единствено мангали я слушат. То пък щото мангалите не трупаха гледания на Шефката и Ламбото, ама това не ти пречеше да си в еуфория от успеха им. И аз не слушам Емилиано, но явно има таргет, който го слуша. Малцинствата са част от страната и не виждам логика защо трябва да се омаловажава успеха им... Меди също го слушат и мангалите. Стораровире също... Това, че на теб нв ти изнася, защото не е изгодно да буташ Кавала, си е лично твой проблем. Бъди сигурен, че мангали слушат и Кавала, така както слушаха и предните и кючеци. И вие сте противни и досадни с опитите да изкарате Галена като нещо повече от най обикновена чалгарка с по лъскави клипове но го правите. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Я, Деси Слава пеела вокалите 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Аз ли те намерих тебе? Ти ли ме намери мен? Сети се..... Някой е уцелил най-доброто време просто да ни събере! ❤️ 😘 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Влизам във форума като глас на разума и ви казвам: "Не се карайте, а ставайте по-високи, слушайки този хит!" 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Топ! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 4 минути, RumyanaFen каза: Топ! Абсолютен! И .... ❤️❤️❤️ 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 1 минута, DevilWish каза: Абсолютен! И .... ❤️❤️❤️ И това Татяна цепеше от хитове по това време 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Току що, RumyanaFen каза: И това Татяна цепеше от хитове по това време Защо да обикаляш?! Мини по прякото-о-о-о-о-о.... Яко! Въртииииии..... Имаше и един дует с Гюнай - Най-добра си, това си е направо да се качиш на масата и да не слезеш от там! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Мале какъв дует намерих бях го забравил брутал!😳 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Алисия - Цяла нощ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 1 час, Slavi каза: И вие сте противни и досадни с опитите да изкарате Галена като нещо повече от най обикновена чалгарка с по лъскави клипове но го правите. Преслава според теб е най-обикновена чалгарка? 😂🤧 Как можа... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 1 час , Danger. каза: Взе да ставаш адски противен и нахален със скапаната ти Татуировка и какво ли не. Оливаш се да буташ песен, която дори 20% от българите не я слушат, както и самият ти. Не вярвам някой във форума да си я пуска доброволно. Тая песен не е влезнала нито веднъж в ТОП 100 дори на Спотифай/Епъл. Доказателство, че единствено мангали я слушат. Аз лично си я пуснах доброволно. Даже няколко пъти и повече от прехваления Кавал - парадията омръзва, а като кючек не струва, няма кво да се лъжем. преди 13 минути, Moovit каза: Преслава според теб е най-обикновена чалгарка? 😂🤧 Как можа... Аз за такава чалгарка не съм чувал,някоя нова ли е? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 2 часа , presi_fen! каза: Това тук го изкарвайте тотален хит на тоя парцал Емануела , а сега кво хахаха. Тоя парцал след последните изцепки я сложихме в графата персонанонграта, та си сее там из фейса концперативните теории, няма кой да се занимава с нея. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 55 минути, Runevski каза: Я, Деси Слава пеела вокалите Това същата Рени от "Влюбих се опасно" , "Вик и зов" и "Горчиво и сладко ли е"??? Тотал щета, направо да ти се прииска "Искам бебе". Между другото Десислава никъде не я чух, попрехвърлих "песента". Ако някой може да ми каже на коя минута мога да я чуя ще е чудесно, че не бих си причинил отново доброволно това "творение". Жалко за Рени. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 1 минута, HIStory каза: Това същата Рени от "Влюбих се опасно" , "Вик и зов" и "Горчиво и сладко ли е"??? Тотал щета, направо да ти се прииска "Искам бебе". Между другото Десислава никъде не я чух, попрехвърлих "песента". Ако някой може да ми каже на коя минута мога да я чуя ще е чудесно, че не бих си причинил отново доброволно това "творение". Жалко за Рени. На припева се чува по-ясно Деси. Иначе базик, базик, ама “Искам бебе” сумарно има над половин милион гледания. Но да, нито днешната Рени е онази, покоряваща върховете, нито Глория, нито Ивана, нито Нелина.. Факт. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 34 минути, penakavalli каза: Алисия - Цяла нощ Яко и модерно звучи от тази малка част. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари