Danger. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Данна и Маджуна: 1 ден: 160К 2 ден: 50-55К Това вече е мегафлоп и сигурно най-големият такъв в алфа. 4 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 7 минути, Danger. каза: Данна и Маджуна: 1 ден: 160К 2 ден: 50-55К Това вече е мегафлоп и сигурно най-големият такъв в алфа. Заслужават си го. Къде са тръгнали с това подобие на песен. И при големи имена би флопнало... 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 3 минути, Slavi каза: Заслужават си го. Къде са тръгнали с това подобие на песен. И при големи имена би флопнало... Смешното е как бяха отложили премиерата заради дискотеките. Сами не си вярват. П.С Вярно ли е, че алфите това лято са пяли в комплект 800 лв. на мегапромоция? Чух го от доста хора. 5 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Gerganafen Публикувано Декември 5 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 5 преди 12 минути, Danger. каза: П.С Вярно ли е, че алфите това лято са пяли в комплект 800 лв. на мегапромоция? Чух го от доста хора. А само Лиди за колко? За едно частно парти питам.Другите човекоподобни нека си стоят вкъщи, че има вирус. 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 24 минути, Danger. каза: Смешното е как бяха отложили премиерата заради дискотеките. Сами не си вярват. П.С Вярно ли е, че алфите това лято са пяли в комплект 800 лв. на мегапромоция? Чух го от доста хора. В задачата се пита колко точно Тройници влизат в тая цена? Те май лятото бяха по-малко преди 8 минути, Gerganafen каза: А само Лиди за колко? За едно частно парти питам.Другите човекоподобни нека си стоят вкъщи, че има вирус. Капо ще си, ша земат да ти пробутат някоя друга Тройница, пък и подбиваш пазара ... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Току що, Lelqtian каза: Капо ще си, ша земат да ти пробутат някоя друга Тройница, пък и подбиваш пазара ... Ааааа не, Лиди си я познавам винаги, колкото и другите да се правят на нея ❤️ Лилипутът Дессссита ако ще да се изрусява, ново лице да си залепи, никога няма да бъде Лиди ❤️ Значи, на 11.01 имам рожден ден, само казвам. Който ме цени като потребител, може да дари и да ме изненадате. Почерпката от мен, Лидия-та - от вас! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 4 минути, Gerganafen каза: Ааааа не, Лиди си я познавам винаги, колкото и другите да се правят на нея ❤️ Лилипутът Дессссита ако ще да се изрусява, ново лице да си залепи, никога няма да бъде Лиди ❤️ Значи, на 11.01 имам рожден ден, само казвам. Който ме цени като потребител, може да дари и да ме изненадате. Почерпката от мен, Лидия-та - от вас! Ти си я познавай, но силно подозирам как дори шефката им Гъбинка не ги различава 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 2 минути, Lelqtian каза: Ти си я познавай, но силно подозирам как дори шефката им Гъбинка не ги различава Мани, верно ще вземе да ми пробута оня телетъбис Десссссита Добре поне, че Дилдона се разкара и няма да се окажа с травестит като "изненада". 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Нелина откакто не е в Пайнер участва в доста предавания. Спечели Пирин Фолк, беше в Шоуто на сценаристите, беше и във Вечерта на, беше гост наскоро и в предаване по Евроком, другата седмица ще е при Цитиридис, а за Нова година е снимала за БНТ1. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Утре Анелия при Мон Дьо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 2 часа , Danger. каза: Данна и Маджуна: 1 ден: 160К 2 ден: 50-55К Това вече е мегафлоп и сигурно най-големият такъв в алфа. Много се радвам! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 51 минути, THE IIconic каза: Много се радвам! Горката и 2 милиона не мина. Първоначалното ми мнение за песента се оказа вярно. Новата на Данна е тотална боза. Предната поне беше приятна. Теодора не предизвиква нищо с факта, че има нова песен. Дори не знам защо се мъчи. Отмина й времето. Иначе хич не е мръднала на визия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 5 Author Report Share Публикувано Декември 5 преди 1 час, meleto каза: Теодора не предизвиква нищо с факта, че има нова песен. Дори не знам защо се мъчи. Отмина й времето. Иначе хич не е мръднала на визия. Теодора прави цял албум, до колкото знам снима и клипове доста, тя в момента прави музиката която на нея и харесва и винаги е искала. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 17 часа , gabbati каза: Нещо не виждам коментарите за Фотошопа на 19 годишната? Иначе за жените 30+ с по 2 деца си изписват едни романи... 😂 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 3 минути, Just_Me каза: Нещо не виждам коментарите за Фотошопа на 19 годишната? Иначе за жените 30+ с по 2 деца си изписват едни романи... 😂 Нещо изпускам май. Какво има да обсъждаме никому неизвестни, прости бедни жени от народа? Като иска, да се фотошопира. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Декември 5 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 5 Галин с кого от бтв спи, за да може в два поредни дни неговите хора да гостуват там? 1 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 @Slavi по мойто секси дупе пръскай тлъсти суми..🎶 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 5 Author Report Share Публикувано Декември 5 преди 30 минути, Blueberry каза: Галин с кого от бтв спи, за да може в два поредни дни неговите хора да гостуват там? Защо ограничаваш бройката? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Това ме зариби. Емрах 2018/19 беше страшно противен, обаче тази година има доста приятни песни и всички са хитове. По-успешна година има от Галин отвсякъде. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 33 минути, Blueberry каза: Галин с кого от бтв спи, за да може в два поредни дни неговите хора да гостуват там? Каква сексуална енергия се усеща между тях🤯 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 1 минута, Willy каза: Това ме зариби. Емрах 2018/19 беше страшно противен, обаче тази година има доста приятни песни и всички са хитове. По-успешна година има от Галин отвсякъде. Can I copy your homework? Да, само да не си личи: 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 1 минута, Danger. каза: Can I copy your homework? Да, само да не си личи: @%!%$!%@%@%%@!(@*!**! Дори не помня тоя пост. За да се измъкна ще кажа: "великите умове мислят еднакво!" 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Току що, Willy каза: @%!%$!%@%@%%@!(@*!**! Дори не помня тоя пост. За да се измъкна ще кажа: "великите умове мислят еднакво!" Великите умове дори имат една и съща любима песен! 08.11.2018 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 7 минути, Willy каза: Това ме зариби. Емрах 2018/19 беше страшно противен, обаче тази година има доста приятни песни и всички са хитове. По-успешна година има от Галин отвсякъде. От вчера често си я тананикам. Много се кефя, че задмина противния Теофик! И Емрах, и Меди са над него вече. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари