Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

От 10.12.2020 г. от 12:30, Lelqtian каза:

Щом го е цитирала, начи е съгласна. Не казва обратното, начи точно като рядко простия клонинг на Елза Парини. 

А на мен ми стана интересно дали клипа е монетизиран. И дали нарочно в 3 минути са наблъскани толкоз песньовки за да няма претенции за авторски права и да бъде свален/демонетизиран. Май е време да бъде репортната наглата крадла. 

Expand  

Meжду другото, Ема и Галин са прави, но не го осъзнават. Прави в смисъла, че от това сегашното затваряне няма никаква полза. И защо го казвам:

1. Гледахте ли клипчето от джъмбо - моловете пасти да ядат. Игла да пуснеше, нямаше къде да падне.
2. Вчера във фантастико беше същото. 

Нямаше смисъл от това затваряне, ако ще е така. И после, числата не са паднали. Ами няма да паднат след като говедата не спазват ред. Трябваше да впрегнат родната милиция, която два пъти в годината протестира за увеличение и два пъти в годината го получава и да застанат като портиери и да пускат хора. Така поне веднъж в живота си щяха да полагат труд, защото работещ полицай няма. Няма и да има, а начална заплата от 1600 лева е престъпление за клатикурци като тях. 

• Like 4
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

От 10.12.2020 г. от 12:42, Kriminal каза:

Хита на 2020 макар и само в моята къща да се пуска

Expand  

Доколкото ми е известно не живеем заедно от което следва че къщите са МИНИМУМ 2!

• Haha 3
Сподели в други сайтове

От 10.12.2020 г. от 12:30, Lelqtian каза:

Щом го е цитирала, начи е съгласна. Не казва обратното, начи точно като рядко простия клонинг на Елза Парини. 

А на мен ми стана интересно дали клипа е монетизиран. И дали нарочно в 3 минути са наблъскани толкоз песньовки за да няма претенции за авторски права и да бъде свален/демонетизиран. Май е време да бъде репортната наглата крадла. 

Expand  

Според теб дали Орхан Мурад, Пепа или Руслан Мъйнов ще тръгнат да свалят този машъп при положение че го пее Преслава, пак повтарям ПРЕСЛАВА и това за тях е някакъв вид признание, а и да не забравяме, че този машъп им носи дивиденти и на тях по един или друг начин. Най-малко интерес към оригиналите. Това може да се види и в коментарите под песните им. Стига вече с вашите глупости! 
Оценявайте труда и таланта на хората!

• Like 2
  • Haha 4
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

От 10.12.2020 г. от 12:52, WindWalkerMonk каза:

Meжду другото, Ема и Галин са прави, но не го осъзнават. Прави в смисъла, че от това сегашното затваряне няма никаква полза. И защо го казвам:

1. Гледахте ли клипчето от джъмбо - моловете пасти да ядат. Игла да пуснеше, нямаше къде да падне.
2. Вчера във фантастико беше същото. 

Нямаше смисъл от това затваряне, ако ще е така. И после, числата не са паднали. Ами няма да паднат след като говедата не спазват ред. Трябваше да впрегнат родната милиция, която два пъти в годината протестира за увеличение и два пъти в годината го получава и да застанат като портиери и да пускат хора. Така поне веднъж в живота си щяха да полагат труд, защото работещ полицай няма. Няма и да има, а начална заплата от 1600 лева е престъпление за клатикурци като тях. 

Expand  

Това че матряла не е следва дадените указания го видяхме още при първите мерки.

Проблема при Спонджбоб и особено при новоизлюпения травестит е позата "работи ми се" и "помислете за обслужващия персонал на шмъркотеките". А при втората - и новоизлюпената фенщина на де що има  концперативна теория някъде из интернет. Чете поста за чипиране, скопяване и другите глупости се постарах да ги позабравя? 

• Like 2
  • Haha 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

От 10.12.2020 г. от 13:03, Hurricane каза:

Според теб дали Орхан Мурад, Пепа или Руслан Мъйнов ще тръгнат да свалят този машъп при положение че го пее Преслава, пак повтарям ПРЕСЛАВА и това за тях е някакъв вид признание, а и да не забравяме, че този машъп им носи дивиденти и на тях по един или друг начин. Най-малко интерес към оригиналите. Това може да се види и в коментарите под песните им. Стига вече с вашите глупости! 

Expand  

Труда на хора талантливи като Орхан Мурад, Пепа и Руслан го оценяваме. За твое съжаление крадливи инцтаграмерки с ефтини мераци, злоупотребяващи с въпросния труд, могат само да си мечтаят да се наредят до тях. 

А Пепа специално хич не е фенка на наглата толбухинска мумия, някой да вземе да и подшушне как въпросната си е присвоила нейна песен. 

• Haha 3
  • Love 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

От 10.12.2020 г. от 13:21, Lelqtian каза:

Труда на хора талантливи като Орхан Мурад, Пепа и Руслан го оценяваме. За твое съжаление крадливи инцтаграмерки с ефтини мераци, злоупотребяващи с въпросния труд, могат само да си мечтаят да се наредят до тях. 

А Пепа специално хич не е фенка на наглата толбухинска мумия, някой да вземе да и подшушне как въпросната си е присвоила нейна песен. 

Expand  

Не се притеснявай. Още когато излезна песента писах на Пепа. Каза, че харесва изпълнението, защото все пак това била Преслава ;) 

Хубав ден :) 

Сподели в други сайтове

Имаше един пост, че по време на пандемия нямаме нужда от хора на изкуството. Малко е грубо, но е вярно. Не казвам тези хора да умрат от глад, но не са от първа необходимост. А Галин/Ема/... не са прави, защото и персонала в дискотеките, взима тлъсти бакшиши като тях. Това, че са работили на черно и сега са в безизходица си е техен проблем. Имат минимални помощи, ще се хванат да метат улиците за 500 лева. 

От 10.12.2020 г. от 13:16, Lelqtian каза:

Това че матряла не е следва дадените указания го видяхме още при първите мерки.

Проблема при Спонджбоб и особено при новоизлюпения травестит е позата "работи ми се" и "помислете за обслужващия персонал на шмъркотеките". А при втората - и новоизлюпената фенщина на де що има  концперативна теория някъде из интернет. Чете поста за чипиране, скопяване и другите глупости се постарах да ги позабравя? 

Expand  

Това което повече ме е яд, полицията пак се измъкна. Моловете можеха да си бачкат. Само трябваше да има регулация. Но нашите са научени да не работят. Много ми бърка в здравето това. А за дискотеки, нямаме нужда от тях. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

От 10.12.2020 г. от 12:58, AysheYaneva каза:

Доколкото ми е известно не живеем заедно от което следва че къщите са МИНИМУМ 2!

Expand  

3. Много яка песен, само да беше на български. Зариби ме, а я бях оплюл.

От 10.12.2020 г. от 13:03, Hurricane каза:

Expand  

На Пепа песента се оказа авторска, а текстът е на Хантонина Шматката!

От 10.12.2020 г. от 13:17, Fast каза:

Само антиваксъри в тази чалга. Не се диша.

Expand  

Поредната зачеркната кралица!

https://trafficnews.bg/bohemi/pevitsata-yunona-ne-podkrepiam-merkite-viarvam-196437/ 

• Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Не видях някой да ги кара да се ваксинират. Кво са тръгнали да си правят реклама. Па и те не са тръгнали да умират. Тоя вирус убива само работещи хора, по животни не ходи особено. 

• Like 4
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

От 10.12.2020 г. от 14:21, WindWalkerMonk каза:

Не видях някой да ги кара да се ваксинират. Кво са тръгнали да си правят реклама. Па и те не са тръгнали да умират. Тоя вирус убива само работещи хора, по животни не ходи особено. 

Expand  

Представяш ли си, ако Малина беше антиваксърка и й забранят да пътува, ако не си бие инДЖекСия. Човекът от Испания никога нямаше да си види капарото обратно :D

• Haha 4

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

От 10.12.2020 г. от 14:23, asylum каза:

Представяш ли си, ако Малина беше антиваксърка и й забранят да пътува, ако не си бие инДЖекСия. Човекът от Испания никога нямаше да си види капарото обратно :D

Expand  

Той пък толкова дребнав и назадничав, Тя можеше по камера да им върти гюбеци и да си отваря устата. Пък дал й ги е парите вече, нейни са се. Негодник!  

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

От 10.12.2020 г. от 11:21, Hurricane каза:

На мен пък “Спомен”. Там гласът ѝ те разтапя ❤️ 

Expand  

Като цяло няма слабо. А песента на Пеги Зина я имаме в изпълнение на Теодора - "Върни ми". Много хубава песен.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

От 10.12.2020 г. от 10:30, WindWalkerMonk каза:

Аз пък Студена. Мноооого е добре. Това за мен е най - доброто изпълнение. 

Expand  

Страхотна е. Една от най-хубавите песни на Пепа. Интересна ще ми е реакцията й за изпълнението. Дано го оцени. 

• Like 1

Сподели в други сайтове

От 10.12.2020 г. от 14:39, DevilWish каза:

Като цяло няма слабо. А песента на Пеги Зина я имаме в изпълнение на Теодора - "Върни ми". Много хубава песен.

Expand  

На мен пък тази гръцка песен ми идва излишна. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

От 10.12.2020 г. от 14:41, Hurricane каза:

Expand  

На мен ми допаднаха всички изпълнения, по-скоро този рефрен от песента на Руслан.... но добре го е направила, нека има и нещо такова. :) 

Сподели в други сайтове

От 10.12.2020 г. от 14:41, Hurricane каза:

Expand  

Много тъпа песен, аз превъртях и ми се стори, че на-ймного нея пее. 

• Like 2
  • Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

От 10.12.2020 г. от 0:10, Danger. каза:

Ок, цял ден четем как Пресич “била съсипала” колежките си с един ретро микс (който ме кефи, ама май ще ми опротивее от Пресовите). 

Хората са зажаднели за ретро, готиното е, че е изпяла песни, които не са били толкова популярни и на хората им е интересно да ги чуят. Примерно ако микса беше на Жива рана, Луда по тебе и другите там подобни, въобще нямаше да го има тоя интерес.

Expand  

И кои точно песни от машъпа не са били популярни, освен тази на Пеги Зина? 

Всичкото е златни до златно. Това, че в клубовете не пускат балади, не значи, че не са били популярни. Миг моя имаше изтрит клип с 4 милиона гледания например. 

Ето затова стария фолк ще е повече от сегашния. Представяш ли си след години някоя да направи машъп със сегашните еднообразни бози. 

• Like 2

image.png

Сподели в други сайтове

От 10.12.2020 г. от 16:55, Willy каза:

Ако 2020 имаше една песен, другата година не очаквайте нито една. Следват само машупи!
image.png

Expand  

Машупи е по-добре от изсмукани от пръстите кючеци 😄

Пък и има глас, може да си позволи да ги ИЗПЕЕ😄😄

• Like 3
  • Haha 4
Сподели в други сайтове

Как ще коментирате факта, че на 8 декември - Студентския празник, нито една песен не си покачи гледанията? Дори и кючеците. Досега всяка година имаше доста гледания на песните на този празник. 

Няма да се учудя и гледанията на Нова Година да са доста по-слаби от предишните години.

• Like 2
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

• pechenko unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...