WindWalkerMonk Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 23 минути, Lelqtian каза: Щом го е цитирала, начи е съгласна. Не казва обратното, начи точно като рядко простия клонинг на Елза Парини. А на мен ми стана интересно дали клипа е монетизиран. И дали нарочно в 3 минути са наблъскани толкоз песньовки за да няма претенции за авторски права и да бъде свален/демонетизиран. Май е време да бъде репортната наглата крадла. Meжду другото, Ема и Галин са прави, но не го осъзнават. Прави в смисъла, че от това сегашното затваряне няма никаква полза. И защо го казвам: 1. Гледахте ли клипчето от джъмбо - моловете пасти да ядат. Игла да пуснеше, нямаше къде да падне. 2. Вчера във фантастико беше същото. Нямаше смисъл от това затваряне, ако ще е така. И после, числата не са паднали. Ами няма да паднат след като говедата не спазват ред. Трябваше да впрегнат родната милиция, която два пъти в годината протестира за увеличение и два пъти в годината го получава и да застанат като портиери и да пускат хора. Така поне веднъж в живота си щяха да полагат труд, защото работещ полицай няма. Няма и да има, а начална заплата от 1600 лева е престъпление за клатикурци като тях. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 13 минути, Kriminal каза: Хита на 2020 макар и само в моята къща да се пуска Доколкото ми е известно не живеем заедно от което следва че къщите са МИНИМУМ 2! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 33 минути, Lelqtian каза: Щом го е цитирала, начи е съгласна. Не казва обратното, начи точно като рядко простия клонинг на Елза Парини. А на мен ми стана интересно дали клипа е монетизиран. И дали нарочно в 3 минути са наблъскани толкоз песньовки за да няма претенции за авторски права и да бъде свален/демонетизиран. Май е време да бъде репортната наглата крадла. Според теб дали Орхан Мурад, Пепа или Руслан Мъйнов ще тръгнат да свалят този машъп при положение че го пее Преслава, пак повтарям ПРЕСЛАВА и това за тях е някакъв вид признание, а и да не забравяме, че този машъп им носи дивиденти и на тях по един или друг начин. Най-малко интерес към оригиналите. Това може да се види и в коментарите под песните им. Стига вече с вашите глупости! Оценявайте труда и таланта на хората! 2 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 18 минути, WindWalkerMonk каза: Meжду другото, Ема и Галин са прави, но не го осъзнават. Прави в смисъла, че от това сегашното затваряне няма никаква полза. И защо го казвам: 1. Гледахте ли клипчето от джъмбо - моловете пасти да ядат. Игла да пуснеше, нямаше къде да падне. 2. Вчера във фантастико беше същото. Нямаше смисъл от това затваряне, ако ще е така. И после, числата не са паднали. Ами няма да паднат след като говедата не спазват ред. Трябваше да впрегнат родната милиция, която два пъти в годината протестира за увеличение и два пъти в годината го получава и да застанат като портиери и да пускат хора. Така поне веднъж в живота си щяха да полагат труд, защото работещ полицай няма. Няма и да има, а начална заплата от 1600 лева е престъпление за клатикурци като тях. Това че матряла не е следва дадените указания го видяхме още при първите мерки. Проблема при Спонджбоб и особено при новоизлюпения травестит е позата "работи ми се" и "помислете за обслужващия персонал на шмъркотеките". А при втората - и новоизлюпената фенщина на де що има концперативна теория някъде из интернет. Чете поста за чипиране, скопяване и другите глупости се постарах да ги позабравя? 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 час, RumyanaFen каза: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1886556644815487&id=100003835090339 Вероника за ваксините Само антиваксъри в тази чалга. Не се диша. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 13 минути, Hurricane каза: Според теб дали Орхан Мурад, Пепа или Руслан Мъйнов ще тръгнат да свалят този машъп при положение че го пее Преслава, пак повтарям ПРЕСЛАВА и това за тях е някакъв вид признание, а и да не забравяме, че този машъп им носи дивиденти и на тях по един или друг начин. Най-малко интерес към оригиналите. Това може да се види и в коментарите под песните им. Стига вече с вашите глупости! Оценявайте труда и таланта на хората! Труда на хора талантливи като Орхан Мурад, Пепа и Руслан го оценяваме. За твое съжаление крадливи инцтаграмерки с ефтини мераци, злоупотребяващи с въпросния труд, могат само да си мечтаят да се наредят до тях. А Пепа специално хич не е фенка на наглата толбухинска мумия, някой да вземе да и подшушне как въпросната си е присвоила нейна песен. 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 8 минути, Lelqtian каза: Труда на хора талантливи като Орхан Мурад, Пепа и Руслан го оценяваме. За твое съжаление крадливи инцтаграмерки с ефтини мераци, злоупотребяващи с въпросния труд, могат само да си мечтаят да се наредят до тях. А Пепа специално хич не е фенка на наглата толбухинска мумия, някой да вземе да и подшушне как въпросната си е присвоила нейна песен. Не се притеснявай. Още когато излезна песента писах на Пепа. Каза, че харесва изпълнението, защото все пак това била Преслава Хубав ден Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Имаше един пост, че по време на пандемия нямаме нужда от хора на изкуството. Малко е грубо, но е вярно. Не казвам тези хора да умрат от глад, но не са от първа необходимост. А Галин/Ема/... не са прави, защото и персонала в дискотеките, взима тлъсти бакшиши като тях. Това, че са работили на черно и сега са в безизходица си е техен проблем. Имат минимални помощи, ще се хванат да метат улиците за 500 лева. преди 11 минути, Lelqtian каза: Това че матряла не е следва дадените указания го видяхме още при първите мерки. Проблема при Спонджбоб и особено при новоизлюпения травестит е позата "работи ми се" и "помислете за обслужващия персонал на шмъркотеките". А при втората - и новоизлюпената фенщина на де що има концперативна теория някъде из интернет. Чете поста за чипиране, скопяване и другите глупости се постарах да ги позабравя? Това което повече ме е яд, полицията пак се измъкна. Моловете можеха да си бачкат. Само трябваше да има регулация. Но нашите са научени да не работят. Много ми бърка в здравето това. А за дискотеки, нямаме нужда от тях. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Какво общо има Галин с изкуството? Че е изкуствен е ясно, но това е съвсем друго нещо. 2 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 час, AysheYaneva каза: Доколкото ми е известно не живеем заедно от което следва че къщите са МИНИМУМ 2! 3. Много яка песен, само да беше на български. Зариби ме, а я бях оплюл. преди 1 час, Hurricane каза: Според теб дали Орхан Мурад, Пепа или Руслан Мъйнов ще тръгнат да свалят този машъп при положение че го пее Преслава, пак повтарям ПРЕСЛАВА и това за тях е някакъв вид признание, а и да не забравяме, че този машъп им носи дивиденти и на тях по един или друг начин. Най-малко интерес към оригиналите. Това може да се види и в коментарите под песните им. Стига вече с вашите глупости! Оценявайте труда и таланта на хората! На Пепа песента се оказа авторска, а текстът е на Хантонина Шматката! преди 55 минути, Fast каза: Само антиваксъри в тази чалга. Не се диша. Поредната зачеркната кралица! https://trafficnews.bg/bohemi/pevitsata-yunona-ne-podkrepiam-merkite-viarvam-196437/ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Не видях някой да ги кара да се ваксинират. Кво са тръгнали да си правят реклама. Па и те не са тръгнали да умират. Тоя вирус убива само работещи хора, по животни не ходи особено. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Току що, WindWalkerMonk каза: Не видях някой да ги кара да се ваксинират. Кво са тръгнали да си правят реклама. Па и те не са тръгнали да умират. Тоя вирус убива само работещи хора, по животни не ходи особено. Представяш ли си, ако Малина беше антиваксърка и й забранят да пътува, ако не си бие инДЖекСия. Човекът от Испания никога нямаше да си види капарото обратно 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 3 минути, asylum каза: Представяш ли си, ако Малина беше антиваксърка и й забранят да пътува, ако не си бие инДЖекСия. Човекът от Испания никога нямаше да си види капарото обратно Той пък толкова дребнав и назадничав, Тя можеше по камера да им върти гюбеци и да си отваря устата. Пък дал й ги е парите вече, нейни са се. Негодник! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 3 часа , Hurricane каза: На мен пък “Спомен”. Там гласът ѝ те разтапя ❤️ Като цяло няма слабо. А песента на Пеги Зина я имаме в изпълнение на Теодора - "Върни ми". Много хубава песен. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 4 часа , WindWalkerMonk каза: Аз пък Студена. Мноооого е добре. Това за мен е най - доброто изпълнение. Страхотна е. Една от най-хубавите песни на Пепа. Интересна ще ми е реакцията й за изпълнението. Дано го оцени. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 минута, DevilWish каза: Като цяло няма слабо. А песента на Пеги Зина я имаме в изпълнение на Теодора - "Върни ми". Много хубава песен. На мен пък тази гръцка песен ми идва излишна. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 минута, Hurricane каза: На мен пък тази гръцка песен ми идва излишна. На мен ми допаднаха всички изпълнения, по-скоро този рефрен от песента на Руслан.... но добре го е направила, нека има и нещо такова. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Звучи като коледна песен знаят какво да пуснат ❤️ 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Толкова як проект! ❤️ Трябваше да се забележи повече... 3 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 час, Hurricane каза: На мен пък тази гръцка песен ми идва излишна. Много тъпа песен, аз превъртях и ми се стори, че на-ймного нея пее. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 16 часа , Danger. каза: Ок, цял ден четем как Пресич “била съсипала” колежките си с един ретро микс (който ме кефи, ама май ще ми опротивее от Пресовите). Хората са зажаднели за ретро, готиното е, че е изпяла песни, които не са били толкова популярни и на хората им е интересно да ги чуят. Примерно ако микса беше на Жива рана, Луда по тебе и другите там подобни, въобще нямаше да го има тоя интерес. И кои точно песни от машъпа не са били популярни, освен тази на Пеги Зина? Всичкото е златни до златно. Това, че в клубовете не пускат балади, не значи, че не са били популярни. Миг моя имаше изтрит клип с 4 милиона гледания например. Ето затова стария фолк ще е повече от сегашния. Представяш ли си след години някоя да направи машъп със сегашните еднообразни бози. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Декември 10 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 10 Ако 2020 имаше една песен, другата година не очаквайте нито една. Следват само машупи! 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 6 минути, Willy каза: Ако 2020 имаше една песен, другата година не очаквайте нито една. Следват само машупи! Машупи е по-добре от изсмукани от пръстите кючеци 😄 Пък и има глас, може да си позволи да ги ИЗПЕЕ😄😄 3 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Как ще коментирате факта, че на 8 декември - Студентския празник, нито една песен не си покачи гледанията? Дори и кючеците. Досега всяка година имаше доста гледания на песните на този празник. Няма да се учудя и гледанията на Нова Година да са доста по-слаби от предишните години. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 Пайнер защо още качват пени на Камс, нали нямат вече права над продукцията и? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари