-A. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 3 минути, Hurricane каза: Скоро и това: Е, на тва му остава още доста време. Много е глупава обаче. Има толкова много песни (неклипираните от албумите, ''Ти да видиш'' и сигурно пропускам много) дето би било супер да си ги качи в канала за да трупат популярност, но явно не и се занимава или я мързи. Дано направи и един mashup със стари, но забравени песни тип ''Уморих се'', ''Другата жена'' и прочие и да припомни или да им даде нов живот. Жалко, че само Емилия се сеща да си качва повечето неща - евала. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Утре на 21,12,2020 изтича бана на @VulkoIsTheBest ! ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 5 минути, -A. каза: Е, на тва му остава още доста време. Много е глупава обаче. Има толкова много песни (неклипираните от албумите, ''Ти да видиш'' и сигурно пропускам много) дето би било супер да си ги качи в канала за да трупат популярност, но явно не и се занимава или я мързи. Дано направи и един mashup със стари, но забравени песни тип ''Уморих се'', ''Другата жена'' и прочие и да припомни или да им даде нов живот. Жалко, че само Емилия се сеща да си качва повечето неща - евала. Дано съживи този брутал!😍 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 4 часа , gabbati каза: Анелия била първа с Миро? Нелина има с рок певицата Милена, а Рени с легендата Орлин Горанов. преди 4 часа , Blueberry каза: Устата беше първи. Играта беше първи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 52 минути, Hurricane каза: Този mashup беше чисто стратегически ход на Преса да развие канала си и ще се възползва на макс от него, защото знае, че така ще обхване и аудиторията си от едно време. Не знам как все още не сте го разбрали?! Нейната аудитория са родилки, така че не я разбирам тая стратегия. Или съм изтървал нещо тънката връзка между машуп и Пуфис? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 10 часа , DevilWish каза: "Заблуда" и "За първи път" са песните за които най-много се ядосвам, че не ги клипира! Заслужаваха клипове със сигурност и са доста по-добри от скучния дует, наистина! А на ДесиСлава "Лудост е" и "Сладки сънища" ми харесват още повече, трябваше да ги снима! То и Преса има доста гафове в тази насока! "Сладки сънища" никога не ми е харесвала, скучна и банална ми е. Виж, за "Лудост е" си прав, но като излезе албума помня, че "От утре" най ми беше харесала. На фона на безумно тъпата "Схемата", си беше готов вселенски хит: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Удри! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Мен ме е много яд за някои от песните от Сладки сънища. Не е илюзия, Лудост е и От утре. И трите толква различни и свежи, а масово непознати. Тогава доста се стараеше, правеше музика за кеф и качествено, а пак си имаше участия. Жалко, че чалгата сама се заби в клубовете, а сега май няма излизане от там. Само Глория имаше някаква идея с концерти по зали, но така и не помня получиха ли се нещата? Спомням си, че беше със Симона май и се беше постарала и за реклама, сигурно е имало и публика достатъчно? И най-важното все пак дали такива концерти носят печалба, или не толкова Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 От този албум знам само Подкожно, която ме кефеше. Имам смътен спомен от Схемата. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 6 минути, NazzkO каза: Мен ме е много яд за някои от песните от Сладки сънища. Не е илюзия, Лудост е и От утре. И трите толква различни и свежи, а масово непознати. Тогава доста се стараеше, правеше музика за кеф и качествено, а пак си имаше участия. Жалко, че чалгата сама се заби в клубовете, а сега май няма излизане от там. Само Глория имаше някаква идея с концерти по зали, но така и не помня получиха ли се нещата? Спомням си, че беше със Симона май и се беше постарала и за реклама, сигурно е имало и публика достатъчно? И най-важното все пак дали такива концерти носят печалба, или не толкова На Не е илюзия и обърна внимание. Направи лайв версия от едни награди на Блясък и я въртяха доста по Фен. Може би Кажи ми имаше шанс за огромен хит в инстинския смисъл ма думатс. От там тръфна Лей Лей във всяка втора песен. Подкожно също е много готина. Сбе няма слабо в този албум. Най тъпа ми е Noy sal tu mujer. Но и тя много модерна за времето си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 10 часа , Just_Me каза: Значи първо Азис се хвалеше как е новатор, защото направил дует с Папи Ханс, сега и Криско ще се прави, че е открил топлата вода 😂 За рапъри - първа Галена викна 100 Кила на концерт на Планета, а после направи дует с Кристо. След това Цура пусна песен със 100 Кила. А за комбинацията поп-фолк изпълнител + изпълнител от друг жанр първа си беше Анелия с Миро. Еййй аман! Ми не е вярно - когато Устата и Азис пуснаха "Точно сега", Устата си се водеше още чист рапър, предната му песен беше с Руши, след успеха с Азис залитна към чалгата. А дуетите на Десислава и Играта? Харесвам Галена, ама в безумно да я изкарвате, че във всичко е била първа. Относно Анелия и Миро - дуетите на Софка с Еделина Кънева (2000) и Нелина с Иво Гюров (2004) къде останаха? Глория пък има дует с Илия Ангелов, вокалиста на култувата Диана Експрес още през 1997-ма: https://vbox7.com/play:d058a7f8 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 21 минути, Willy каза: Дано съживи този брутал!😍 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 21 минути, Slavi каза: Нелина има с рок певицата Милена, а Рени с легендата Орлин Горанов. Глория още през 90-те има дует с вокалиста на Диана Експрес Илия Ангелов. Отделно с Иван Балсамаджиев, а още по-отделно супер много аранжименти от Максим Горанов и уникална балада от Митко Щерев. 🥰 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 10 минути, DenFevgo каза: Глория още през 90-те има дует с вокалиста на Диана Експрес Илия Ангелов. Отделно с Иван Балсамаджиев, а още по-отделно супер много аранжименти от Максим Горанов и уникална балада от Митко Щерев. 🥰 "Протегни две ръце" на Софка пък е на Тончо Русев, а "Ще ти говоря за любов" на Стефан Митров е създадена от Мария Нейкова. Пък после чалгата през 90-те била принизявана, а сега - призната... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 33 минути, NazzkO каза: Мен ме е много яд за някои от песните от Сладки сънища. Не е илюзия, Лудост е и От утре. И трите толква различни и свежи, а масово непознати. Тогава доста се стараеше, правеше музика за кеф и качествено, а пак си имаше участия. Жалко, че чалгата сама се заби в клубовете, а сега май няма излизане от там. Само Глория имаше някаква идея с концерти по зали, но така и не помня получиха ли се нещата? Спомням си, че беше със Симона май и се беше постарала и за реклама, сигурно е имало и публика достатъчно? И най-важното все пак дали такива концерти носят печалба, или не толкова Имаме чувството, че и на Десислава вече не й се занимава като на Глория, не знам мързел ли е, демотивация или умора, но се усеща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Малката и Денис с почти милион за 5 дни. Минаха оригинала, май вече да я пишем тяхна песен освен ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 1 минута, Гальо каза: Малката и Денис с почти милион за 5 дни. Минаха оригинала, май вече да я пишем тяхна песен освен ❤️ Хайде нито сега, нито когато и да било да им я пишем А за техните претенции, милион недоларивавкеш си е чист флоп. Още повече с вече готов хит. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Току що, Lelqtian каза: Хайде нито сега, нито когато и да било да им я пишем А за техните претенции, милион недоларивавкеш си е чист флоп. Още повече с вече готов хит. E колко да е бил готов хита като още не е минал милион. А и явно тяхната версия се харесва повече. Така че, пишем ги успешни и с втората песен❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 18 минути, HIStory каза: "Протегни две ръце" на Софка пък е на Тончо Русев, а "Ще ти говоря за любов" на Стефан Митров е създадена от Мария Нейкова. Пък после чалгата през 90-те била принизявана, а сега - призната... Луна работеше с Момчил от Дони и Момчил, а Екстра Нина имаше песен от композитор на Лили Иванова - "Любов" от албума Любов в клетка, ама забравих Тончо Русев ли беше, Митко Щерев ли, друг ли... 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 43 минути, Slavi каза: На Не е илюзия и обърна внимание. Направи лайв версия от едни награди на Блясък и я въртяха доста по Фен. Може би Кажи ми имаше шанс за огромен хит в инстинския смисъл ма думатс. От там тръфна Лей Лей във всяка втора песен. Подкожно също е много готина. Сбе няма слабо в този албум. Най тъпа ми е Noy sal tu mujer. Но и тя много модерна за времето си. Да, с брутална рнб визия за тогава. Струва ми се, че някак просто не уцели времето, тогава телевизия планета беше много силна, турнета и тн и със сигурност ѝ е било изключително трудно. Да, но и тя получи някаква популярност тогава. А английската от албума ми е любима. По време на първия локдаун имаше стори с коя моя песен ви е любима и я бях тагнал на i will pray, тя ми отговори, че била забравила, че има такава песен 😂 но не е като Анче де, да забрави за Обичай ме хахах преди 14 минути, HIStory каза: Имаме чувството, че и на Десислава вече не й се занимава като на Глория, не знам мързел ли е, демотивация или умора, но се усеща. А бе има си промени при дамите след 40, някак се усеща повече. Мързелива е, а сега гледа и 3 деца наща, още ѝ е простено, дано да избухне с балада по Коледа и тя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 20 Author Report Share Публикувано Декември 20 Изслушах аз от любопитство албума "Сладки сънища" понеже само за него говорите. Та да питам, късно ли е за клип на "Кажи ми"? 😝 Другите по които толкова припадате не са кой знае какво, но тази песен е топа, заглавната песен също е много яка. ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 14 минути, NazzkO каза: Да, с брутална рнб визия за тогава. Струва ми се, че някак просто не уцели времето, тогава телевизия планета беше много силна, турнета и тн и със сигурност ѝ е било изключително трудно. Да, но и тя получи някаква популярност тогава. А английската от албума ми е любима. По време на първия локдаун имаше стори с коя моя песен ви е любима и я бях тагнал на i will pray, тя ми отговори, че била забравила, че има такава песен 😂 А бе има си промени при дамите след 40, някак се усеща повече. Мързелива е, а сега гледа и 3 деца наща, още ѝ е простено, дано да избухне с балада по Коледа и тя. Да вземе да види какви проекти пусна напоследък отколешната й конкурентка Камелия (доколко успешни е отделен спор) и да си забие сама един шут отзад, белким си даде някаква начална скорост... Евала на втората - без особен глас, но с харизма, присъствие, сексапил и новаторство направи кариера, за която 99% от чалгаджийките могат да й завиждат. Неслучайно ми е в топа с Глория и Румяна. Тук се мрънка, че се пишело само за старите чанти, ама при изпълнители като Глория, Десислава и сие наборки как да се примириш с Ария, Лидия и компания? Ако конкуренцията беше на тяхното ниво, да се радва човек, че има развитие, ама на тая пълна деградация какво има да й се коментира.... Дано де събуди Десислава от зимен сън, може още много да направи! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Я да похваля и моята! Рени пък има песен от Милен Македонски, работил с имена като Марги Хранова, Орлин Г. и Ваня Костова, има аранжимент от Мага, работил с Лили и Васил Н. и две песни на екипа, създал “Губя контрол, когато..” и “Топъл сатен”. А за дуета на Нелина с Милена - била е измамена и е направен без знанието и, последвали скандали, защото се срамувала. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 19 минути, BobiTo каза: Изслушах аз от любопитство албума "Сладки сънища" понеже само за него говорите. Та да питам, късно ли е за клип на "Кажи ми"? 😝 Другите по които толкова припадате не са кой знае какво, но тази песен е топа, заглавната песен също е много яка. ❤️ Ако по някакво чудо Десислава помни, че е правила тая песен и реши да я възкреси, най вероятно ще и лепнат някой скапан бийт отдолу + още по-скапан отсвир, та да влезе в дискотеките, ако някога отворят отново, съдейки по последните й проекти По-добре да не се сеща за нея. Относно "Сладки сънища" - само аз ли не разбирам кое й е доброто на тая песен? Скучна, мудна и банална. Друго си е намаханата "От утре"! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари