Този коментар е популярен. Gerganafen Публикувано Януари 5 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 5 преди 10 минути, Danger. каза: Канала на Hit Mix Music изтрит ли е? Аз получих известие, че предавали нещо за биткойни и финанси, та щях да избъзикам Деса, че е отишла при Оцко за да копа биткойни. Гледам сега наистина каналът изчезна - проклятието Десово ги застигна! 1 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 честит флоп Пресови ! 😁 а обложката 1:1 Галена 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Тази любов на народа към Преслава едва ли някога ще спре... Не мога да повярвам, че има такъва интерес към някакъв най-обикновен микс, НО изпълнен от ПРЕСЛАВА ❤️ 3 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 12 минути, Krislena каза: честит флоп Пресови ! 😁 а обложката 1:1 Галена Не споделяй нелицеприятни образи, моля. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 20 минути, Krislena каза: честит флоп Пресови ! 😁 а обложката 1:1 Галена Е, какъв флоп може да е машъп на ХИТОВЕ? А и първия стартира с 150К, и видяхме как се развива. Този започва с 250К за 18ч 😄 Хората просто искат нова песен от Преслава 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Продължавам да чета книгата на Веселин Маринов понеже не ми остава все време да я дочета. Не е истина колко е страдал, през какво е преминал. Голяма мъка му е до ден днешен, че БГ радио и Дарик радио, и другите телевизии не излъчват песните и клиповете му,а БГ радио не се сещат за него на наградите си. И ги е питал тези медии много пъти, а те нямат отговор всеки път. Веселин Маринов казва, че освен по Планета не можеш никъде другаде да гледаш клиповете му. Негова е идеята концертите му да се излъчват на обяд по телевизииите за празниците. Благодарение на една случайна среща с Мария и Митко Димитрови на една бензиностанция и разговор с тях, Пайнер му стават издатели. Той казва, че може би дето е в Пайнер затова не излъчват клиповете и песните му другаде. Много тежко приема и дето са го набедили ,че е партиен певец. След БСП, той е давал всичко за ГЕРБ, а един ден чул, че Бойко Борисов казал: Веско не искам да ми пее повече. Продължава да прави албуми заради публиката, защото вижда какъв интерес има към песните му на концертите му. В личен и професионален план много е страдал. Продължавам да чета. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 13 часа , Hurricane каза: Вече е трендинг. Влиза под номер 11 само 4 часа след премиерата ❤️ Меди да се стяга, че ще бъде унизен може би още утре! Меди и от трендинг да излезне, то със сигурност няма да е заради тази боза. Вие сериозно ли подкрепяте Преслава да прави само машупи на ниво Невена Пейкова? Ако беше умна сега можеше да гръмне с хит и да засенчи Галена. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 3 минути, gabbati каза: Меди и от трендинг да излезне, то със сигурност няма да е заради тази боза. Вие сериозно ли подкрепяте Преслава да прави само машупи на ниво Невена Пейкова? Ако беше умна сега можеше да гръмне с хит и да засенчи Галена. Сериозно е положението, и не се усещат че като се радват на тая подигравка с фенщината им, ся ги чакат само претоплени мишмаши. Ама те са си свикнали, то фен на Кума Лиса си е диагноза Не е ли време да ги закръглим 3 милиона на този евъргрийн на Галена? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 18 минути, zai4eto82 каза: Продължавам да чета книгата на Веселин Маринов понеже не ми остава все време да я дочета. Не е истина колко е страдал, през какво е преминал. Голяма мъка му е до ден днешен, че БГ радио и Дарик радио, и другите телевизии не излъчват песните и клиповете му,а БГ радио не се сещат за него на наградите си. И ги е питал тези медии много пъти, а те нямат отговор всеки път. Веселин Маринов казва, че освен по Планета не можеш никъде другаде да гледаш клиповете му. Негова е идеята концертите му да се излъчват на обяд по телевизииите за празниците. Благодарение на една случайна среща с Мария и Митко Димитрови на една бензиностанция и разговор с тях, Пайнер му стават издатели. Той казва, че може би дето е в Пайнер затова не излъчват клиповете и песните му другаде. Много тежко приема и дето са го набедили ,че е партиен певец. След БСП, той е давал всичко за ГЕРБ, а един ден чул, че Бойко Борисов казал: Веско не искам да ми пее повече. Продължава да прави албуми заради публиката, защото вижда какъв интерес има към песните му на концертите му. В личен и професионален план много е страдал. Продължавам да чета. Просълзи ме тази история! Жив да го ожалиш, че не го въртят при комунистическите бабки и дедовци по Радио 1, а при Митко и неговата армия от ескорти. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 4 минути, penakavalli каза: Просълзи ме тази история! Жив да го ожалиш, че не го въртят при комунистическите бабки и дедовци по Радио 1, а при Митко и неговата армия от ескорти. Много ясно че му е болка - щом не го въртят никъде освен по Планета, не влачи кинти от радиоизлъчване. И явно му е много тъжно как не може да пее за никое от актуалните БКПта на родната пародия на политическа сцена. Ще пусна половин сълза задочно и след това ще си го преместя в съседния крачол, че ставам кат Анелия - дреми ми дреми ми дреми ми на. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Slavi Публикувано Януари 5 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 5 Честита Нова година. Какъвъо и успех да има новия машъп на Преса, това не променя факта, че вече яко се излага. Един машъп ок, но да се чуди как да печели на чужд гръб и през месец да пуска машъпи вече е смешно. Дебютантка ли е или... Като харесва някоя песен, да и плати правата и да я представи професионално. За мен дори изпълнението и куца този път. 14 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Кралица Юнион защо не пуска балади? Тази е много хубава. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 53 минути, Hurricane каза: Тази любов на народа към Преслава едва ли някога ще спре... Не мога да повярвам, че има такъва интерес към някакъв най-обикновен микс, НО изпълнен от ПРЕСЛАВА ❤️ Обикновени изпълнители изпълняват обикновени миксове. ❤ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 18 минути, Lelqtian каза: Много ясно че му е болка - щом не го въртят никъде освен по Планета, не влачи кинти от радиоизлъчване. И явно му е много тъжно как не може да пее за никое от актуалните БКПта на родната пародия на политическа сцена. Ще пусна половин сълза задочно и след това ще си го преместя в съседния крачол, че ставам кат Анелия - дреми ми дреми ми дреми ми на. Явно точно поради липсата на достатъчно финанси на примата на българските коледни партита и на Весо им се налага да пишат такива стойностни романи. Стойността им наистина е доста висока - като за тоалетна хартия са доста скъпички. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Danger. Публикувано Януари 5 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 5 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Не знам дали щяла да “засенчи Меди”, но неговата балада се очертава като най-успешна от “Ангелите плачат” насам. А всички знаем баладите колко трудно стават хитове. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Току що, Danger. каза: Не знам дали щяла да “засенчи Меди”, но неговата балада се очертава като най-успешна от “Ангелите плачат” насам. А всички знаем баладите колко трудно стават хитове. Апчих Слушайте истинския машуп! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 8 минути, Danger. каза: Тя и да стриймва директно от кенефа как ака, пак ще се хареса то е ясно. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Баладите не стават трудно хитове, просто вече никой не прави. За 2020 освен тази на Меди имаме балада от Татяна, Тони Дачева и Соня Немска. На всички ни е ясно, че при тях би било много трудно да се получи. Емилия, Десислава и Константин пускат (пускаха) редовно балади и винаги се забелязваха и ставаха прилични хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 От 4.01.2021 г. от 1:58, Olay каза: Дискусията ще отиде в чат за което се извинявам, но: Данъци и осигуровки в Анлия са между 32 и 57% от заплатата ти. В България е 33%. Англия помага с 80%, България с 60% - без да напускаш работа (нормално при положение, че е с по-нисък данък). Освен това, тук служителя взима 100% от заплатата си - без да е напуснал (останалите 40% се изплащат от работодателя). Алтернативата е 80% в бюрото по труда. Но това е от декларираната заплата, а не реалната. А какво получават изпълнителите в България за това, че отчитат еди си колко процента от участията си на държавата всяка година и това е един от най печелившите сектори изобщо. Получават ли сега 60% от това, което са печелили преди пндемията и това адекватно ли е? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 От 4.01.2021 г. от 2:33, Fast каза: Дайте подробности за скритите частни партита на останалите. Кой, къде, колко хора е имало и тн. Миличко, преди 2 дни ми казаха, че брокерска турска фирма си има скрит ресторант на подземния етаж и именно Преслава им е пяла на новогодишното парти. Снимки и клипове не са се правили, не толкова, за да пеикрият Преслава, колктото да си прикрият ресторанта, в който често се събират. Аз бях доста учуден, при което брат ми ми каза, че почти всяко едно по голямо частно предприятие разполагат с подобни хар ресторанти, които се пазят в дълбока тайна. Дали Преслава е пяла с маска не мога да ти кажа. Но не е и важно... Изобщо частните партита не са спирали и изпълнители като Преса, Деса, Софка, Галош, Коце, Гюра и други поне в седмицата на едно такова пеят. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 30 минути, Danger. каза: А какво значи "Апчих"? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Има ли фенове на оригиналното Джеси? Тази песен днес ми се е забила, незнайно защо. Дано Прес да я включи в някой следващ машъп. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Абе да си направи 3-ти Машуп с нейните песни и да приключи всичко! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 В xHamster е пълно с хора,които се плодят под звуците на тая песен. Истински афродизиак-хит! 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари