Olay Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 3 минути, THE IIconic каза: А аз защо си мислех, че излиза в края на Април началото на Май? Защото татко, ти си си същия. 🤣 Сигурно я бъркаш с "Дай ми любов". 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Заслужаваше балада на 2013, а те дори не я номинираха. И не, не искам да ме цитирате със скапаните кули на Глория! 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Току що, Willy каза: Заслужаваше балада на 2013, а те дори не я номинираха. И не, не искам да ме цитирате с скапаните кули на Глория! Коя Глория? Любителката на гръцки плажове ли? 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Разбира се,че Моли се да не почна и Най-добрата са топ хитовете на 2014. Скандалната Джен тогава размаза и Галя и Преса с 3 мегахита,а Андреа създаде цяло ново течение в текстовете,но намирам за напълно безпредметно да споря с хора,които живеят във великата заблуда,че са толкова важни,че Преса да ги прокълне или че Просто шоу е била някакъв голям хит.😂😂😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Декември 22 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 22 По-тъпа реклама не можаха ли да измислят.. 15 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 6 минути, VulkoIsTheBest каза: А ти помниш ли, когато предрекох, че "Без теб" на Преслава ще направи 10 млн? Не? Тоя резил как съм могъл да го пропусна? Помня, че като излезе “Без чувства”, каза че ще е хита на годината. Тогава ти се изсмях. После на следващата година като излезе “Да гори в любов” каза, че това ще е хита на годината”. Тогава пак ти се изсмях. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 3 минути, VulkoIsTheBest каза: Защото татко, ти си си същия. 🤣 Сигурно я бъркаш с "Дай ми любов". Офффф да бе верно! Еднакви са ми! Ето това е изстинска звезда! ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Току що, THE IIconic каза: Офффф да бе верно! Еднакви са ми! Ето това е изстинска звезда! ❤️ Сега ще наваксам с последните два епизода на шоЛто на годината! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 2 минути, THE IIconic каза: Офффф да бе верно! Еднакви са ми! Ето това е изстинска звезда! ❤️ Кралицата ме последва в инста, жестока е! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Току що, Willy каза: Кралицата ме последва в инста, жестока е! Защо си ми скрил никнейма? 💀 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Тва е брутално и супер неоценено. И това е добро, пък и сама си е писала текста: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 10 минути, asylum каза: Коя Глория? Любителката на гръцки плажове ли? 2 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 3 минути, Willy каза: Кралицата ме последва в инста, жестока е! Благодаря, че ми сподели името й, и аз ще я последвам - белким имам късмета да последва и мене! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 16 минути, Danger. каза: Не? Тоя резил как съм могъл да го пропусна? Помня, че като излезе “Без чувства”, каза че ще е хита на годината. Тогава ти се изсмях. После на следващата година като излезе “Да гори в любов” каза, че това ще е хита на годината”. Тогава пак ти се изсмях. Не го пропусна, ти ме скърши от ебавки. Никога не пропускаш. Ми за "Да гори в любов" съм бил прав към онзи момент. "Феноменален" все още имаше малко гледания, а "Зоопарк" видяхме как издиша на концерта за сметка на избухването на "Да гори". Всъщност клетваджийската песен на Преслава имаше по-добър прием и от "Феноменален" на концерта, така че... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 9:17 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 3 минути, VulkoIsTheBest каза: Ми за "Да гори в любов" съм бил прав към онзи момент Наистина ли си смятал, че е щяла да издуха “Шефката” още на първото слушане? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Някой може ли да обясни защо Анелия с 250к гледания е едва 11 в трендинг? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 1 час , DarkChild каза: Е, Ема може да ѝ бъде дъщеря. А и Анка има вид на страстна жена, докато Емица сигурно спи повреме на секс. А може би Ему си е затваряла очите повреме на секс, за да избегне гледката. Ако ми се налагаше Коко Динев да ме яха, щях да искам да умра повреме на половия акт. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 20 минути, Danger. каза: Наистина ли си смятал, че е щяла да издуха “Шефката” още на първото слушане? Е, на първо слушане аз направо бях в делириум. Някви душевни оргазми получавах. После имах опасения за "Шефката". От друга страна Шефчетка имаше преднина от няколко месеца. Много хитов сезон беше, а за мен супер изпъстрен период. Шефката, Купих ти сърце, Грешка беше, Любов ли е, Да гори, Феноменален, Яко ми е - супер беше. Виж ква кьорава година е сега. Днес разбрах, че един човек, с който се запознах тогава - Стальо Бялков - вчера са го хванали с 3.5 кг екстази в Пловдив. 🤣 Ще гори в любов яко. Като излезе Феноменален пък съдбата ме срещна с жена, носеща името и родом от същия град като любима на форума певица. На много ме научи тази жена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 Айде на новия хитов Машуп. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 4:50 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 2 минути, asylum каза: 4:50 Защо "Давай мило" не я откривам в тубата? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 6 минути, BobiTo каза: Айде на новия хитов Машуп. Супер е, щом вътре е Спри да тичаш ти след мен, джанъмммммммм. Софка продуцент ли й се явява? 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 9 минути, VulkoIsTheBest каза: Като излезе Феноменален пък съдбата ме срещна с жена, носеща името и родом от същия град като любима на форума певица. На много ме научи тази жена. Я кажи да чуем на какво те е научила Ариа? 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари