asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 2 минути, THE IIconic каза: Защо "Давай мило" не я откривам в тубата? Там е, но май беше изписана на латиница. В гугъл излиза без стопкадър, че е забранен май. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 13:13 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Току що, Danger. каза: Я кажи да чуем на какво те е научила Ариа? Че съм 😂 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 @BobiTo Кажи на кое се смееш на коментара ми за Хаваната? Пусни някакъв аргумент, че да се посмеем ние. 😉 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 24:11 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 1 минута, Stela каза: @BobiTo Кажи на кое се смееш на коментара ми за Хаваната? Пусни някакъв аргумент, че да се посмеем ние. 😉 Не аз съм различен, вие сте еднакви! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 преди 4 минути, Stela каза: @BobiTo Кажи на кое се смееш на коментара ми за Хаваната? Пусни някакъв аргумент, че да се посмеем ние. 😉 Смешно ми е как смяташ гледания от 100 клипа, че даже и от изтрити за да изкараш пак Галена на върха. 😉😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: Не аз съм различен, вие сте еднакви! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 4 минути, Stela каза: @BobiTo Кажи на кое се смееш на коментара ми за Хаваната? Пусни някакъв аргумент, че да се посмеем ние. 😉 Тук и аз мога да говоря дълго, ама не искам бан! @Stela Нощес те сънувах! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 1 минута, BobiTo каза: Смешно ми е как смяташ гледания от 100 клипа, че даже и от изтрити за да изкараш пак Галена на върха. 😉😁 Смятам? Ти видя ли да съм писала общи гледания и такива неща.. Между изброявам и смятам има разлика. То дори не е нужно да ги смятам за да е ясно, че песента си беше тотален връх по всяко отношение. Иначе се радвам, че ти е забавно. 😂😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 7 минути, THE IIconic каза: @Stela Нощес те сънувах! Разкажи де 😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 1 минута, Stela каза: Разкажи де 😁 Е сънят не беше приказен! Беше отвлечена и се опитвах да те спася и от някъде се взе една мечка и ти махна главата. Много се уплаших! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 @GSAhttps://www.instagram.com/p/CIflyA5gV_G/ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 @asylum Този прилича на бившия ми личен лекар. Доктор Стойковски! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 2 минути, THE IIconic каза: @asylum Този прилича на бившия ми личен лекар. Доктор Стойковски! Оня ден си пях Тики-так, вчера Емел гостува на Фен телевизия, днес ме поздравяваш с нея - слочаенос? @Blueberry, @pechenko https://www.instagram.com/p/CDvbpphAT2H/ 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Пена Кавала тази песен за теб ли е писана? ❤️ @penakavalli 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Воден кючек https://www.instagram.com/p/CDvcj7BAobh/ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Насладете се на този МЕГАХИТ! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 1 минута, THE IIconic каза: Насладете се на този МЕГАХИТ! Всеки ден му се наслаждавам, дори покрай него проядох фафли! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Току що, asylum каза: Всеки ден му се наслаждавам, дори покрай него проядох фафли! То хубаво, че не си проял кифли! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 1 минута, THE IIconic каза: То хубаво, че не си проял кифли! Благодаря за идеята! Утре ще отида да си купя кифла с бял шоколад от Фантазията на Красно село-срещу пазарЯ! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 В един момент споровете за Преслава и Галена стават малко по - първични и тогава виждаш една не дотам добра страна на хората. Колкото до ромската част, тя е основната дето консумира тази музика. Едно 90% сигурно се слуша само от тях. Не знам защо някой би я махнал. А в момента, не знам как дори може да се говори за хит или успех. Чалгата е музика за дупки, а дупките са затворени. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 От FacingTheSun спряха mashup-a на Теда и компания. Жалко само за тях, защото нищо не ставаше от него 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 час , asylum каза: @GSAhttps://www.instagram.com/p/CIflyA5gV_G/ Ох въх не. Край. Отиде да се не виде. Новата ми любимка. Който си има вкус си го има. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари