Danger. Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Аз имам чувството, че е някакъв бот който пише всеки ден едно и също. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 @Fast 40:26 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 2 часа , THE IIconic каза: Минавам само да поздравя ИДОЛ на 2020! Ари, честито! Подарявам Ви по една шапка 😂 1 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 48 минути, Olay каза: @Fast 40:26 Фики все повече заприличва на баща си визуално... Абе какво е това "брат" през 2 секунди, как... 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 8 часа , WindWalkerMonk каза: Аз пък смятам, че Преслава тази година пое в много вярна посока. Посвети се на дъщеря си и природата - планини, езера, морета. Има пари и си живее живота. Намали участията в дупките. Показа едно доста зряло и неочаквано за мен отношение. Аз силно подкрепям решението да се преквалифицира и желая много успехи на нея и Пуфис през 2021 и понанатам, нека не ни тормози ушите с гадни мушами откавъри на крадени песни. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 7 часа , Moovit каза: Фики все повече заприличва на баща си визуално... Абе какво е това "брат" през 2 секунди, как... Шопар, в потрес съм. Изглежда на 40. Какво му се е случило? Доскоро беше свежарка. преди 8 часа , Moovit каза: Подарявам Ви по една шапка 😂 Огин! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 9 часа , Olay каза: Не схващаш, че точно това е проблема. Ама тя така си е свикнала, цял живот с крадени песни, крадени текстове, крадени визии. Тя щото смядовото никога нищо не е крала. Целия албум Аз беше с крадени клипове... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. -A. Публикувано Декември 24 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 24 И на двата лагера им препоръчвам да спрат с негативизма - хубави празници са! Mashupa не е някакво голямо постижение и реално Преслава не е смазала никой с клип без пари и т.н. Определено този подарък върви по-добре от 95% от чалга продукцията издадена тази година и сигурно самата Преса не го е очаквала, но това показва само едно - хората искат такива проекти а не боклуците които феновете получават в последните години. На народа им липсва плакала - чакала. Вижте коментарите под клипа - хора дето вече не слушат жанра харесват проекта защото им липспвало това. Време е да спрат да работят само и единствено за дискотеките и да се опитат да си върнат позициите от преди години - турнета и т.н. Не е невъзможно, просто трябва музикална чистка. От друга страна докладвания и т.н. са абсолютно глупави защото тук няма нарушено авторско право - музика и изпяването е различно от оригинала съответно никой не може да има никакви претенции, да не говорим, че нито една песен не е изпята цяло. Все едно утре изпълнителите да забранят да им пеят песните по музикални формати - комично е. Ако някой иска да пише на Орнела, Каролина и прочие единственото което може да им каже е, че песните им изживяват втори живот и някой сега разбраха, че съществуват. А това, че Преслава си е монетизирала канала - евала! Защо да не го направи ? Та сигурно спокойно може едно 50к долара да изкара за година от него. Колко хора и фирми се адаптираха заради Ковид ? И тя накрая ще се окаже най-умната. Супер проект! Виждам, че за пореден път Десита е замесена в музиката. Дано следващия трак да си е по нейна музика а не на Маджуна. 7 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Галена е споделила наградите си от Рамания на стори. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 2 минути, -A. каза: И на двата лагера им препоръчвам да спрат с негативизма - хубави празници са! Mashupa не е някакво голямо постижение и реално Преслава не е смазала никой с клип без пари и т.н. Определено този подарък върви по-добре от 95% от чалга продукцията издадена тази година и сигурно самата Преса не го е очаквала, но това показва само едно - хората искат такива проекти а не боклуците които феновете получават в последните години. На народа им липсва плакала - чакала. Вижте коментарите под клипа - хора дето вече не слушат жанра харесват проекта защото им липспвало това. Време е да спрат да работят само и единствено за дискотеките и да се опитат да си върнат позициите от преди години - турнета и т.н. Не е невъзможно, просто трябва музикална чистка. От друга страна докладвания и т.н. са абсолютно глупави защото тук няма нарушено авторско право - музика и изпяването е различно от оригинала съответно никой не може да има никакви претенции, да не говорим, че нито една песен не е изпята цяло. Все едно утре изпълнителите да забранят да им пеят песните по музикални формати - комично е. Ако някой иска да пише на Орнела, Каролина и прочие единственото което може да им каже е, че песните им изживяват втори живот и някой сега разбраха, че съществуват. А това, че Преслава си е монетизирала канала - евала! Защо да не го направи ? Та сигурно спокойно може едно 50к долара да изкара за година от него. Колко хора и фирми се адаптираха заради Ковид ? И тя накрая ще се окаже най-умната. Пълни глупости дрънкаш. Индивидуални изпълнители надали, но който там държи правата на песни абсолютно може да забрани те да се появяват в ефир. Или да сложи няква баснословна цена за тах, за да не са там по музикалните риалитита. Ти да не мислиш че като в капките (примерно) пеят да кажем Шер и Мадона, не се плащат пари за това? Канала иначе крадливия прилеп нека го монетизира, но не и да изкарва пари от песни, които няма право да изпълнява. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 9 минути, Danger. каза: Галена е споделила наградите си от Рамания на стори. Време е за дует с новата лидерка-кралица! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 @Willy, @Danger. Имало ли е песен в попфолка, която да е правила за 6 месеца 20 милиона? Проблема вече е с над 19... Обаче заради Ковида не успя да се усети толкова силата на песента... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 1 минута, asylum каза: Време е за дует с новата лидерка-кралица! Няма шанс за такъв дует. Сигурен съм, че в очите на Галена Ариа е пълна смешница и натрапница. На мен ми се иска дует между Галя и Ася. Две провинциални курвентийки, изградили имидж на модни и музикални икони. Истинската класа ще бъде такъв перформанс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Току що, Slavi каза: Няма шанс за такъв дует. Сигурен съм, че в очите на Галена Ариа е пълна смешница и натрапница. На мен ми се иска дует между Галя и Ася. Две провинциални курвентийки, изградили имидж на модни и музикални икони. Истинската класа ще бъде такъв перформанс. Ася си пасна с Ариа и ще е добре да пуснат и втора песен. Ася се издигна покрай Ариа. Коя друга, освен Галена, е толкова артистична и обичана от камерата? Ариа и Кама - това са трите грации на попфолка. 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 10 минути, asylum каза: Време е за дует с новата лидерка-кралица! Още по-хувабо ще е дует с диамантената кралица! фючъринг Галена от 2005та ... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 2 минути, asylum каза: Ася си пасна с Ариа и ще е добре да пуснат и втора песен. Ася се издигна покрай Ариа. Коя друга, освен Галена, е толкова артистична и обичана от камерата? Ариа и Кама - това са трите грации на попфолка. Една от най големите грешки ма Ася е дует с Ариа. Добре, че песента им е яка. Иначе легена си го изпляскал тотално, за да кажеш подобно нещо, че Ася се е издигнала покрай Диариа. Неслучайно най гледаната песен на Ариа е дуета у с Ася, а кариерата на Ася тръгна надолу след същия... Иска ви се някой да мъкне на гърба си цял живот онази подочистачка, но ще си останете с дуетите с треторазрядници от Балканите. Дори Диона тръгна надолу след дуета си с Ариа след серия от хитове преди това. Иначе Галена и Ася наистина са родени да флиртуват с камерите. Но ако нямале филтри картинката далеч нямаше да бъде толкова красива и за двете. Ариа е доста нива след тях. По мои наблюдения Лидия се справя много добре пред камера. Изобщо не дава вид, че е от 2 години в бранла. Едтествено тук това ще се отрече. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 38 минути, Lelqtian каза: Още по-хувабо ще е дует с диамантената кралица! фючъринг Галена от 2005та ... Много ще си паснат. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 9 часа , Moovit каза: Подарявам Ви по една шапка 😂 Как може да си ги получим? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 1 час , Slavi каза: Тя щото смядовото никога нищо не е крала. Целия албум Аз беше с крадени клипове... И това оправдава Преслава? Люси е същия и никой никога повече не трябва да му се доверява за клипове. преди 1 час , -A. каза: От друга страна докладвания и т.н. са абсолютно глупави защото тук няма нарушено авторско право - музика и изпяването е различно от оригинала съответно никой не може да има никакви претенции, да не говорим, че нито една песен не е изпята цяло. Все едно утре изпълнителите да забранят да им пеят песните по музикални формати - комично е. Ако някой иска да пише на Орнела, Каролина и прочие единственото което може да им каже е, че песните им изживяват втори живот и някой сега разбраха, че съществуват. 1 - Тексовете подлежат на авторско право 2 - Мелодиите подлежат на авторско право 3 - Музикалните формати плащат за да ползват авторското право Това за втория живот е абсолютна глупост. Плати си и тогава се хвали с втори живот. Е па да ти откраднем колата (примерно) и се хвалим какъв втори живот изживява тя и как обикаля навсякъде вместо да стои паркирана пред блока. И не е вярно, че Преслава не е чакала този бум на машупа. Още лятото като гръмна на Цецо Анреев и тя си я пускаше на участията е знаела, че има хлеб у машупите. 3 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 1 час , Slavi каза: @Willy, @Danger. Имало ли е песен в попфолка, която да е правила за 6 месеца 20 милиона? Проблема вече е с над 19... Обаче заради Ковида не успя да се усети толкова силата на песента... Като изключим Азис, не, но и тя нещо няма да е от най-големите сензации. 20М за 6 месеца и после я направи 25М за година, я не. Не знам дали е заради ковида, но и тя нещо спря. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 25 минути, Olay каза: И това оправдава Преслава? Люси е същия и никой никога повече не трябва да му се доверява за клипове. 1 - Тексовете подлежат на авторско право 2 - Мелодиите подлежат на авторско право 3 - Музикалните формати плащат за да ползват авторското право Това за втория живот е абсолютна глупост. Плати си и тогава се хвали с втори живот. Е па да ти откраднем колата (примерно) и се хвалим какъв втори живот изживява тя и как обикаля навсякъде вместо да стои паркирана пред блока. И не е вярно, че Преслава не е чакала този бум на машупа. Още лятото като гръмна на Цецо Анреев и тя си я пускаше на участията е знаела, че има хлеб у машупите. Съгласен съм, че подлежат на авторско право, но Преслава е включила предимно кавъри в mashupa. Повечето песни са на не действащи изпълнители и сто на сто не са подновили правата над песните. От друга страна не знам защо споменаваш мелодиите при положение, че са променени точно заради това. Тук единствения дето може да има някакви претенции е Сандро или както се казваше. Музикалните формати се излъчват по тв и в по-развитите държави изпълненията се пуснат в продажба и в стрийминг платформи, mashupa засега не. Съответно всичко си е абсолютно легално, друг е въпроса дали е морално. В световен мащаб такива практики има от много време. Някои като Sofia Karlberg с кавъри на песни натрупаха милиони. А и тук преди месеци се хвалеха доста Цветина и Невена за машъпите. Не разбирам защо сега Преса стана черна. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Хитовете за последните 90 дни (по гледания от БГ) 1 - Не, мерси 2 - Кавала 3 - Татуировка 4 - Гледай ме 5 - Минутите 6 - Ангажименти 7 - Като хлапе 8 - Граници 9 - Проблем 10 - Наливай ми --- Без песен на Алфа лол Татуировка (за последните 90 дни): В София - 8мо място В Пловдив - 15то място Във Варна - 10то място В Бургас - 5то място В Русе - 4то място В Благоевград - 16то място В Стара Загора - 7мо място Не искам да омаловажа успеха на Татуировка, просто песента се слуша основно в по-малки провинциални градчета и села, което успява да я докара до топ 3 за сезона. И тъй като песента не е хит на местата, в които живеем и за това е по-трудно да се асимилира като реален такъв. Иначе си е хит. Данните го показват. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 8 минути, -A. каза: Повечето песни са на не действащи изпълнители и сто на сто не са подновили правата над песните. От друга страна не знам защо споменаваш мелодиите при положение, че са променени точно заради това. Тук единствения дето може да има някакви претенции е Сандро или както се казваше. Музикалните формати се излъчват по тв и в по-развитите държави изпълненията се пуснат в продажба и в стрийминг платформи, mashupa засега не. Съответно всичко си е абсолютно легално, друг е въпроса дали е морално. В световен мащаб такива практики има от много време. Някои като Sofia Karlberg с кавъри на песни натрупаха милиони. А и тук преди месеци се хвалеха доста Цветина и Невена за машъпите. Не разбирам защо сега Преса стана черна. 1 - Авторски права се държат за период от - до смъртта на автора + 75 години след това. Т.е. ако Орнела е умряла преди 76 години, то Преслава може да я запише без да плаща. 2 - Ютуб е стрийминг платформа. 3 - Не, не е легално (ако не е уредила правата предварително). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 6 минути, Olay каза: 1 - Авторски права се държат за период от - до смъртта на автора + 75 години след това. Т.е. ако Орнела е умряла преди 76 години, то Преслава може да я запише без да плаща. 2 - Ютуб е стрийминг платформа. 3 - Не, не е легално (ако не е уредила правата предварително). Да, супер. Благодаря, че ми изясни как стоят нещата с авторските права. Жалко обаче, че песента на Орнела е кавър и десет години след премиерата на песента вече няма никакви права над нея ако не плати. Няма да повтарям пак как музиката е променена и т.н. Ако мисленето, че Преслава трябва да влезе в затвора заради машъпа прави щастлив някой, нека така да бъде. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Току що, -A. каза: Да, супер. Благодаря, че ми изясни как стоят нещата с авторските права. Жалко обаче, че песента на Орнела е кавър и десет години след премиерата на песента вече няма никакви права над нея ако не плати. Няма да повтарям пак как музиката и т.н. е променена и т.н. Ако мисленето, че Преслава трябва да влезе в затвора заради машъпа прави щастлив някой, нека така да бъде. не знам кой е автора на кафето лол беше примерно , просто си чешем езиците, не съм против мушамите самата дискусия почна заради страйкването на мушамата на Теди Александрова и след като Преслава почна да изкарва пари от своето видео до страйка аз си мислех, че уреждат правата лол щом обикновено кварталско кафене плаща за музиката, която върти, то е редно и големи имена като Преса, Теда, Рико Бенд, Цветина да заделят лев и за авторите, след като и те изкарват финансова изгода 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари