DevilWish Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 41 минути, Gerganafen каза: Клипирани, неклипирани - всичко е включила. Точно поради това не може да се води дори бест - просто сборка на песните й от последните 8 години. Ето списък: https://open.spotify.com/album/6lmJOUbEH3vAgelcgaSRR2 Благодаря за списъка. Подредбата не е лоша.... но нещо песента със Сакис, която е коледната ми е някак си излишна там. То като ще е бест, поне да беше включила разкошната "Отново не дойде", "С теб да бъдем пак", "Когато всичко свърши".... Нищо, че са стари, много по-добре от колкото песните с Лазар и Сакис. Албумът определено е хубав, хитов, но винаги се е старала повече за албумите си Емилия, винаги е предлагала нещо ново. Значи имам точно 4 любими песни в албума - Калифорния и Специално за всяка от CD 1 и Кукла и Кой ще му каже от втория диск. Изненада ме, че Джале е в списъка. Песента е много яка. Наистина хубава идея за това. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 ЕМРАХ > Теофиков. как ще коментирате ? Теофиков дори няма солов хит ! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Емилия за пореден път доказва,че няма грам мозък в главата - как може да издава албум без нито една нова песен?! Последната излязла е флопа с Фики ли?! Ужас, май само тя ще си го слуша в колата,можеше и да ни го спести. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 6 минути, Krislena каза: ЕМРАХ > Теофиков. как ще коментирате ? Теофиков дори няма солов хит ! Супер е Емрах, но още не може да се доближи до преди 5 минути, BaGaBoNtIn каза: Емилия за пореден път доказва,че няма грам мозък в главата - как може да издава албум без нито една нова песен?! Последната излязла е флопа с Фики ли?! Ужас, май само тя ще си го слуша в колата,можеше и да ни го спести. Можеше да включи по една песен в двете части - една бърза и една бърза, никой нямаше да я критикува за малкия брой нови песни, ама хептен без хич е тегаво. Затегнала е кесията Счети, криза! 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Уникална обложка и големи хитове. Жалко, че няма нови песни в албума. И рекламата е един път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 То повечето и без това ще си помислят че има поне 10 нови песни в албума. Dame tu amor, По-Силна ставам, Само мой, Balkania, Една любов, В София дойде....Всички флопове е включила. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 1 минута, asylum каза: Супер е Емрах, но още не може да се доближи до Можеше да включи по една песен в двете части - една бърза и една бърза, никой нямаше да я критикува за малкия брой нови песни, ама хептен без хич е тегаво. Затегнала е кесията Счети, криза! Този път се изложи в смятането! Т.е. нищо ново, но познатото е достатъчно добро и си има хитовете в албума. Интересни счетоводни сметки тоя път. Преди години каза "Ще рискувам", сега .... нямаше кой да й каже, че щяхме да се зарадваме на поне една нова песен. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Дните ми проклети да са че повярвах в теб онази нощ... Да качат и "Наша е ноща"❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 37 минути, Willy каза: То повечето и без това ще си помислят че има поне 10 нови песни в албума. Dame tu amor, По-Силна ставам, Само мой, Balkania, Една любов, В София дойде....Всички флопове е включила. ''По-силна ставам'' и ''В София дойде'' са жестоки песни! Супер, че се е сетила за тях. преди 12 минути, RumyanaFen каза: Дните ми проклети да са че повярвах в теб онази нощ... Да качат и "Наша е ноща"❤️ Неповторима песен дело на Илия Загоров! На турне 2004 Глория казала на Райна: ''Открадна ми хита, глупачке''. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 11 минути, -A. каза: ''По-силна ставам'' и ''В София дойде'' са жестоки песни! Супер, че се е сетила за тях. Неповторима песен дело на Илия Загоров! На турне 2004 Глория казала на Райна: ''Открадна ми хита, глупачке''. Е, тя “Любов не прося” не е била чак такъв тотален хит. Тогава гърмеше “Агресия”. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 34 минути, GSA каза: Е, тя “Любов не прося” не е била чак такъв тотален хит. Тогава гърмеше “Агресия”. Това няма нищо общо. Глория като чула демото на ''Любов не прося'' изпаднала в транс и екстаз. Уви писала над 2 месеца текста и не се получавало. Решила като един истински автор и артист да си почине - отишла две седмици при доктор Емилова за духовен баланс. През тези две седмици Райна чува демото, веднага се влюбва в песента и плаща крупна сума за да я получи. Илия не успял да откаже, говорим за наистина голяма сума. Райна бързо прави проекта. Глория се прибира от Емилова и като Илия и казал, че е продал любимата и песен тя подала молба за развод. Един ден пуснала Планета по навик и като чула ''Любов не прося'' побесняла. Нямала търпение да се види очи в очи с Райна и това се случило чак на турне 2004! Продължението го знаете! А за ''Агресия'' интересен факт е, че трябвало да е дует с Мария, но тя не усетила хитов потенциал в проекта. Предпочела да запише ''Обичай ме така''! 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Значи изобщо не знам защо са си давали зор за фотосесия, флашка и тн. Да бяха пуснали един мп3 бест за 4 лв в бензиностанциите и готово. А и след 20 години кариера да си кръстиш албума... Акула е за мен смешно. Представете си го амглйски английски Емилия - Шарк скандално ххаха Другото... защо отлагаше издаването на компилация и го наричат албум след 8 години без такъв. Единствената адекватна в последните няколко години е Преслава. Успя да направи супер изненада миналата година с албума, няколко нови песни, 2 3 от които си станага хитове и разработване на собствен канал. Така се прави, Емилия да си вземе бележка от Пепи Добричка 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 23 минути, -A. каза: Това няма нищо общо. Глория като чула демото на ''Любов не прося'' изпаднала в транс и екстаз. Уви писала над 2 месеца текста и не се получавало. Решила като един истински автор и артист да си почине - отишла две седмици при доктор Емилова за духовен баланс. През тези две седмици Райна чува демото, веднага се влюбва в песента и плаща крупна сума за да я получи. Илия не успял да откаже, говорим за наистина голяма сума. Райна бързо прави проекта. Глория се прибира от Емилова и като Илия и казал, че е продал любимата и песен тя подала молба за развод. Един ден пуснала Планета по навик и като чула ''Любов не прося'' побесняла. Нямала търпение да се види очи в очи с Райна и това се случило чак на турне 2004! Продължението го знаете! А за ''Агресия'' интересен факт е, че трябвало да е дует с Мария, но тя не усетила хитов потенциал в проекта. Предпочела да запише ''Обичай ме така''! Хахаха оле да бе това вярно ли е 😂😂😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 26 минути, -A. каза: Това няма нищо общо. Глория като чула демото на ''Любов не прося'' изпаднала в транс и екстаз. Уви писала над 2 месеца текста и не се получавало. Решила като един истински автор и артист да си почине - отишла две седмици при доктор Емилова за духовен баланс. През тези две седмици Райна чува демото, веднага се влюбва в песента и плаща крупна сума за да я получи. Илия не успял да откаже, говорим за наистина голяма сума. Райна бързо прави проекта. Глория се прибира от Емилова и като Илия и казал, че е продал любимата и песен тя подала молба за развод. Един ден пуснала Планета по навик и като чула ''Любов не прося'' побесняла. Нямала търпение да се види очи в очи с Райна и това се случило чак на турне 2004! Продължението го знаете! А за ''Агресия'' интересен факт е, че трябвало да е дует с Мария, но тя не усетила хитов потенциал в проекта. Предпочела да запише ''Обичай ме така''! Бога ми, уникални факти и разкрития - как е възможно да не съм запознат? И какво и казала Гло на Райнуш по повод песента? Пък и Райна тогава вече си беше звезда. Шок и погром за “Агресия”. Всъщност по-добре, че не я е записала с Мара. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 5 минути, NazzkO каза: Хахаха оле да бе това вярно ли е 😂😂😂 Разбира се, че не. преди 2 минути, GSA каза: Бога ми, уникални факти и разкрития - как е възможно да не съм запознат? И какво и казала Гло на Райнуш по повод песента? Пък и Райна тогава вече си беше звезда. Шок и погром за “Агресия”. Всъщност по-добре, че не я е записала с Мара. Толкова инфо нямам, но ще ти издам топ три на най-ужасните тракове на Райна с клип 1. 2. 3. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 18 минути, -A. каза: Разбира се, че не. Толкова инфо нямам, но ще ти издам топ три на най-ужасните тракове на Райна с клип 1. 2. 3. Абсолютен кошмар скъпа. И за капак са издадени горе долу в една година. Хубаво, че рестартира с “Виновен”. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Като стана дума за “Планета Прима 2004”. Срам, че не е включила в микса си “Гасне пламък” и “По-добре”. Трябваше тях вместо “Питам” и “Всичко искам да забравя”, които знам само аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 185ka за Татуировка за последното денонощие. С това темпо се очертава да мине дори Не, мерси по гледания. Интересно ми е дали ако бяха отворени дискотеките щяха да я пускат там... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 2 часа , GSA каза: Уникална обложка и големи хитове. Жалко, че няма нови песни в албума. И рекламата е един път. Най- доброто за мен в албума! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 14 минути, GSA каза: Като стана дума за “Планета Прима 2004”. Срам, че не е включила в микса си “Гасне пламък” и “По-добре”. Трябваше тях вместо “Питам” и “Всичко искам да забравя”, които знам само аз. Втората не я знам, но "Питам" е брутална! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 16 минути, GSA каза: Като стана дума за “Планета Прима 2004”. Срам, че не е включила в микса си “Гасне пламък” и “По-добре”. Трябваше тях вместо “Питам” и “Всичко искам да забравя”, които знам само аз. Колко хубави песни, събрани в микса.. Тука беше страшна сила. Да беше припомнила поне една от тия песни на някой концерт.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 2 минути, THE IIconic каза: Най- доброто за мен в албума! Много силни песни има в албума. Но според мен трябваше да се казва “Да бях от гадните” или “По-силна стават”, а защо не и “Завинаги”? Вярно, че “Акула” е хитова песен, но не ми се връзва за заглавие. Щеше да в брутален проект ако имаше и още едно СД само с нови песни. Нещо като проект 13 трябваше да е, тъкмо като за 20 години на сцена. Много необмислено ми изглежда в този вариант иначе. Евала, че все пак има един албум тази година, и обложката, дизайна и рекламата много ми харесват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 3 минути, BaGaBoNtIn каза: Колко хубави песни, събрани в микса.. Тука беше страшна сила. Да беше припомнила поне една от тия песни на някой концерт.. Щеше да е хубаво - да. Но за жалост Пайнер има последната дума, а Райна никога не е била приоритет по общите концерти, въпреки че има какво да пее. Но и тя не припомня особено творчеството си преди 2008 година, което е жалко. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 9 минути, GSA каза: Много силни песни има в албума. Но според мен трябваше да се казва “Да бях от гадните” или “По-силна стават”, а защо не и “Завинаги”? Вярно, че “Акула” е хитова песен, но не ми се връзва за заглавие. Щеше да в брутален проект ако имаше и още едно СД само с нови песни. Нещо като проект 13 трябваше да е, тъкмо като за 20 години на сцена. Много необмислено ми изглежда в този вариант иначе. Евала, че все пак има един албум тази година, и обложката, дизайна и рекламата много ми харесват. Най-якото заглавие за мен е "Кукла", но мисля, че има и други песни с него. И все пак звучи най-яко, трябваше да се казва така. И видеото и песента са най-добрите в албума, според мен, всъщност това е и първата песен която е издадена от този албум. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари