чушка. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 2 минути, Slavi каза: Е очите ни много често ни предават... Да не говорим, че не си Всевиждащия, за да можеш да наблюдаваш цялата страна. От камбанарията на Галенов фен е съвсем в реда на нещата да виждаш така. Но дори и съфеновете ти не мислят така. @Slavi, яд ме е, че тази песен не стана такъв хит, а заслужаваше. Особено припевите са ТОП. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 3 минути, Olay каза: С 12.1 милиона са общо, но само, но едва 8.8 млн са от БГ за това. Галена с 98.2M милиона гледания глобално за последните 12 месеца. Шефката - 2.9 милиона = 101.1 милиона за 12 месеца. It's official над 100 милиона... тотална хегемония. Но пак е след Азис лоол Защо броиш гледанията на Шефката отделно. В нейбъла Галена е отбелязана в проектите и те си влизат в тези 98. Не, че е проблем 3 милиона повече, ама дс си кажа. Иначе при Азо Сен тропе, Мотел и Хабиби могат спокойно да си го хранят понв оше едно десетилетие. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Току що, Slavi каза: Защо броиш гледанията на Шефката отделно. В нейбъла Галена е отбелязана в проектите и те си влизат в тези 98. Не, че е проблем 3 милиона повече, ама дс си кажа. Иначе при Азо Сен тропе, Мотел и Хабиби могат спокойно да си го хранят понв оше едно десетилетие. В Ютуб чартс я броят като песен само на Тони Стораро (както и трябва да си е 😁) Има три милиона гледания за годината но я няма в топ 20 на песните на Галена за годината. Ама тука явно я броим и за песен на Галена и така стават 100. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 8 минути, Olay каза: Последните 90дни: Варна град - 9ти. Варна област - 3то. Така е и за другите места. За това и казах, че е в по-малките населени места (в което няма нищо лошо). Просто е масов хит по по-малки населени места и за това е трудно да се възприеме като хит ако живееш в София или Варна примерно. За тримесечието ти казах защо изостава. Но за последните 28 дни вече смело си доминира във попти всеки подрегион и голям град. А вероятни в следващите месеци ше се разгърне оше. Емилиано не е познато име и тепърва стига до по нормалната аудитория на жанра. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 5 минути, Olay каза: В Ютуб чартс я броят като песен само на Тони Стораро (както и трябва да си е 😁) Има три милиона гледания за годината но я няма в топ 20 на песните на Галена за годината. Ама тука явно я броим и за песен на Галена и така стават 100. А как правиш справка за всяка песен? Аз извън топ 20 не виждам кое как се развива... Между другото ти си Галенения Фаст😁❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 9 минути, чушка. каза: @Slavi, яд ме е, че тази песен не стана такъв хит, а заслужаваше. Особено припевите са ТОП. Като цяло Емо има силна година според мен. Всичко, което извади му е със среден успех и за времена, в които малко песни минаха 10 милиона си е направо топ... Самия Емрах е много противен на живо за жалост. Мязва на бавноразвиващ... 🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Аз съм сигурен, че като отворят дискотеките песента на Емилиано почти няма да я въртят. Особено в софийските, пловдивските и варненските дискотеки. Така не въртяха и G Класата. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 5 минути, Slavi каза: А как правиш справка за всяка песен? Аз извън топ 20 не виждам кое как се развива... Между другото ти си Галенения Фаст😁❤️ Кликаш на снимката на изпълнителя и излиза страница със статистика за изпълнителя + топ 20 за избрания период. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 3 минути, Danger. каза: Аз съм сигурен, че като отворят дискотеките песента на Емилиано почти няма да я въртят. Особено в софийските, пловдивските и варненските дискотеки. Така не въртяха и G Класата. Не се знае. Как въртяха оригинала на Да вдигнем шум, Шушана и сума и цигании на Стораро например. Миналата година в Слънчака 2 вечери излизах и ми направи воепатление, пе 30% от въртяното там си беше цигании. Пвсни, които тук не споменаваме се въртяха, а песни, които тук издигаме в култ се пропускаха. Инапе в Студентски град не знам има ли много цигани, които излизат, но и да не е я въртят, това е решение на диджеите, а гледанията ги прави народа все пак. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 1 час , Danger. каза: Сам виждаш, че всички мазни и купонджийски песни са качили гледанията си почти двойно. Нито Красиви лъжи е песен за купони, 100 живота ми е 50/50. Първата носи лятно настроение дори. Освен това Красиви лъжи беше паднала на около 25К, а снощи има 33К. Пак се води някакво покачване. Смея да твърдя, че си е стабилен хит. Около 11 млн. за 5 месеца е много добра цифра. Очаквам другото лято пак да вдигне гледанията, доста лятно настроение носи. 100 живота октомври месец беше паднала на под 20К дневно. Как така няма покачване, като вчера е направила 34К? Песента е монотонна, втръснала и се повтаря едно и също. Ако някой очаква да прави 100К към днешна дата, е тотално луд. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 5 минути, Slavi каза: Не се знае. Как въртяха оригинала на Да вдигнем шум, Шушана и сума и цигании на Стораро например. Миналата година в Слънчака 2 вечери излизах и ми направи воепатление, пе 30% от въртяното там си беше цигании. Пвсни, които тук не споменаваме се въртяха, а песни, които тук издигаме в култ се пропускаха. Инапе в Студентски град не знам има ли много цигани, които излизат, но и да не е я въртят, това е решение на диджеите, а гледанията ги прави народа все пак. Въртяха я, защото това е песен на Десислава и Фики, а това са изпълнители, които ги въртят по дискотеки. Ако беше кавър на Емилиано мислиш ли, че щяха да я въртят. Тони Стораро го въртят доста в дискотеките попринцип. И с доста ретро песни, и понякога с новите му, въпреки че от Шефката насам няма песен която да му се върти по дискотеки. А като гледам е пуснал доста след това, даже не му ги знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 29 минути, Olay каза: Последните 90дни: Варна град - 9ти. Варна област - 3то. Така е и за другите места. За това и казах, че е в по-малките населени места (в което няма нищо лошо). Просто е масов хит по по-малки населени места и за това е трудно да се възприеме като хит ако живееш в София или Варна примерно. Демек в големите цивилизовани градове изобщо не е голям хит въпреки наличието на големи цигански махали в тях... В Пловдив за 2020 най-гледаната песен дори не е чалга... Можеш ли да провериш колко от гледанията на Емилиано са от България, интересно ми дали го слушат в Турция? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 @Danger. Снощи правил ли си скрийн на нашата песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 2 часа , Slavi каза: Коментирай, че гледанията на Проблем са се качили снощи, а тези на 100 живота са паднали... Мисля, че категорично вече се знае коя е по големия хит. Проблем на 10то,а 100 живота на 40то... Иначе много интересна класция. Алфите със сигурност този път са с хит. Освен това парчето им е сред най добрите за годината. Такъв попфолк липсва. Емилиано е със 180ка гледания без да смятам клипа на Азис. Машъпа на Преслава на 20 ден с повече гледания от почти всичко на 20 я си ден от излизането. Общо взето май си имаме категорично топ 5 на 2020 1.Проблем 2.100 живота 3.Татуировка 4.МашУп 5.Не,мерси БЕ СТИГА СТЕЕЕЕ БУТАЛИ ТЪПИЯ МАШУП НА ПРЕСА !!!!!!!!!!!! ЯД ВИ Е ЧЕ ПРЕЗ 2020 ПЕСА Е ИЗВЪН ТОП 20 ! И ОСТАНА САМО С ЕДНА ПЕСЕН ТОП 5: 1.Проблем 2.100 Живота 3.Татуировка/Красиви Лъжи 4.Не,Мерси 5.ДЖПС/Милион 2 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: @Danger. Снощи правил ли си скрийн на нашата песен? Точно в полунощ - 7 449 680. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 1 минута, Danger. каза: Точно в полунощ - 7 449 680. Чини ми се от сега ти е ясно кой печели баса за НГ. Трябва да почвам да си намислям желание. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Току що, VulkoIsTheBest каза: Чини ми се от сега ти е ясно кой печели баса за НГ. Трябва да почвам да си намислям желание. Не сме се хванали официално за бас и желание. Аз просто дадох своята прогноза. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Току що, Danger. каза: Не сме се хванали официално за бас и желание. Аз просто дадох своята прогноза. Така е, имаш горчив опит от басовете с мен. Нормално е да се измъкваш. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Mashup-a е направил 205К за последните 24ч. ❤️ Преса с един машъп отвя всички! 5 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Така е, имаш горчив опит от басовете с мен. Нормално е да се измъкваш. Освен баса за песента на Яница, за какъв друг сме се хващали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 1 минута, Danger. каза: Освен баса за песента на Яница, за какъв друг сме се хващали? Че се мислиш за единствен, пък не си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 16 минути, Krislena каза: БЕ СТИГА СТЕЕЕЕ БУТАЛИ ТЪПИЯ МАШУП НА ПРЕСА !!!!!!!!!!!! ЯД ВИ Е ЧЕ ПРЕЗ 2020 ПЕСА Е ИЗВЪН ТОП 20 ! И ОСТАНА САМО С ЕДНА ПЕСЕН ТОП 5: 1.Проблем 2.100 Живота 3.Татуировка/Красиви Лъжи 4.Не,Мерси 5.ДЖПС/Милион Хаха, защо буташ GPS-a и Милион пред “Беден в сърцето” при положение че Преслава ги бие по всички показатели като изключим факта, че GPS-a беше една идея по-голям клубен терминатор от “Беден в сърцето”? Също така “Беден в сърцето” прави същите гледания като посочения от теб за Хит номер 2 за годината към днешна дата! Бъдете поне веднъж обективни! 1 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 @Hurricane изброй ТОП 5 хита на 2020 според теб. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Moovit Публикувано Декември 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 26 преди 5 минути, Hurricane каза: Mashup-a е направил 205К за последните 24ч. ❤️ Преса с един машъп отвя всички! Машъпа се очертава най-успешният и проект за цялата кариера! Адмирации! 1 14 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Току що, Moovit каза: Машъпа се очертава най-успешният и проект за цялата кариера! Адмирации! Хахахахха, точно! Браво, братле, направо им го заби. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари