DevilWish Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 ❤️ 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 8 минути, Hurricane каза: а нали знаете-вълците са на глутници, защото са слаби като единици. Да, да, в природата няма нищо по-слабо от вълк единак. Като се опитваш да оригиналничиш с някакви фрази, поне осмилсляш ли ги изобщо? 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 4 минути, Olay каза: Да, да, в природата няма нищо по-слабо от вълк единак. Като се опитваш да оригиналничиш с някакви фрази, поне осмилсляш ли ги изобщо? Мисля че обмислянето не само на фрази, а изобщо не е като да е приоритет. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Алфа наистина уцелиха с този квинтет. Ще излязат хитруши като кака си Прес- най-силното в края на годината. Десита и Лидия затвърждават позициите си. Докато другите чакат дискотеките те и компания влагат старание и си записват, снимат клипове, че и други имена подпомагат. А после защо някои твърдим, че са дръпнали над всички освен Галена и донякъде Преслава... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 За последните 24 часа има около 170 хиляди. Очертава се новият голям цигански хит след Татуировка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 7 минути, Danger. каза: За последните 24 часа има около 170 хиляди. Очертава се новият голям цигански хит след Татуировка. Още една песен, която ще гърми по сюнетите в цялата страна. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Направи така, щом те видя да се съблекаааааааааааааааааа!!!!!!!!!! ❤️ Да, да, да!!! ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 19 минути, Danger. каза: За последните 24 часа има около 170 хиляди. Очертава се новият голям цигански хит след Татуировка. Татуировка не е цигански, а национален хит. На Роксиния не вещая същата съдба. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Годишният ми топ! Харесвам още: Емануелция - Граници Емрах - Няма ме Анелия - Пие ми се Яница - Имаш да ми даваш Ариа - Бензин Стилия и Джамайката - 6 без 10 Мира - За всички бивши Луна - Да те пусна ли Татяна - Добре дошла, любов Емрах - Ангажименти Фики и Емилия - На всичките фостата Криско и Галена - Кавала кючек Доника - Тик-так Малката - Тарантула Джордан - Мерцедес Ваня - Рамазан Доста силна година, няма какво да се оплакваме! Такива хитове не сме имали от петилетка! Просто тия, които съм споделил без линкове, ми омръзнаха по-бързо. 1 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 След ако песента на Емилиано е хит и сред българи, защо положението в Spotify е следното там: Татуировка - 25К Кавала кючек - 163К Това са 7 пъти повече. Песента на Емилиано наистина там абсолютно никой не я слуша, дори песни като “Куката” са с повече слушания. Знаем, че цигани не дават пари за стрийминг платформи и оттам може да си правим извода. Дадохте “Ламборгини” за пример, че е цигания, но тя има 663К там. Песента на Емилиано ще има около 50К - там флоповете имат повече. Не подценявам хитовостта на Татуировка. Споделям мнение сред кой таргет е хит. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Ставате банални с "Кавала" и "Татуйровка" 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Ама каква е тая Татуировка, дето дъвчете тия дни? Лично си направих труда да чуя песента, не е лоша, но определено тези гледания и коментари и харесвания и всичко не е от масовия чалга слушател. Махалата играе голяма роля, отделно Емилиано никога не съм го чувал в дискотека, че да е някакъв вървежен. Слушайте истински хитове и се радвайте на почивните дни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 https://www.facebook.com/vania.velikovapetkova/videos/3887663901257973/ 10:30 Чакаме ли хита на 2021? 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 2 часа , Hurricane каза: Mashup-a е направил 205К за последните 24ч. ❤️ Преса с един машъп отвя всички! Що не вземеш да броиш всяка от песните в него като отделен хит на Преслава? 😂😂😂 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 1 час , VulkoIsTheBest каза: Това е маш ъп, няма да го броим в никакви класации - това не е една песен, нито е песен на Преслава. Не си прави някакви илюзии. Това май се случва за първи път във форума. Кога друг път машъп се е броял сред хитовете на годината/сезона и изобщо сред хитовете на някой изпълнител. И то заради гледанията които прави. Веднъж определят кое е хит според гледанията, друг път те не са от значение. Както им изнася общо взето. Тук обаче няма никаква логика. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 4 минути, Stela каза: Що не вземеш да броиш всяка от песните в него като отделен хит на Преслава? 😂😂😂 Не им давай безплатни идеи! Първо, ша земат да преброят тия 200 хиляди като милион и половина щото нали броим сяка песен по-отделно, а за капак крадливия прилеп ще нареже клипа и ша качи изрезките индивидуално в тубата. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 1 час , Lelqtian каза: И специална награда на Пуфис за Инфлуенцърка и Инцтаграмерка на годината Също и на Саневекс. И специална награда за принос в развитието на любов към селската култура и опазване на природата. Втората заради живота на село, черешите и това, че научи Паола да събира дарадонките. 😍 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 10 минути, gabbati каза: Ама каква е тая Татуировка, дето дъвчете тия дни? Лично си направих труда да чуя песента, не е лоша, но определено тези гледания и коментари и харесвания и всичко не е от масовия чалга слушател. Махалата играе голяма роля, отделно Емилиано никога не съм го чувал в дискотека, че да е някакъв вървежен. Слушайте истински хитове и се радвайте на почивните дни. Флоп е. По новата форумала, като разделим гледанията на броя участници в група Омега, цифрата е незадоволителна за претенциите да е хит 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 4 минути, Stela каза: Това май се случва за първи път във форума. Кога друг път машъп се е броял сред хитовете на годината/сезона и изобщо сред хитовете на някой изпълнител. И то заради гледанията които прави. Веднъж определят кое е хит според гледанията, друг път те не са от значение. Както им изнася общо взето. Тук обаче няма никаква логика. Че ти кога си виждала машъп с такива гледания за 2 седмици? Никой не ти го брои за актуален хит, а се брои като гледания. Над 200К на 18ти ден, определено друг глас в чалгата няма да постигне такива резултати. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Вярно е, ако искате да броим машупа за успех на Преслава, трябва да делим гледанията на 7 (защото са отделни 7 песни). Аз може да съм си го пуснал само заради “Спомен” на Мария и другите да не ме кефят примерно и съответно да не съм ги изслушал. 2 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 2 часа , Hurricane каза: Отново разбуних духовете из форума и разклатих няколко психики с ФАКТИ. Единственото, което виждам като ответна реакция са някакви палчета надолу, дадени от една глутница от вълци, а нали знаете-вълците са на глутници, защото са слаби като единици. Весели празници и се поздравете с най-доброто за последния месец: Това с "разклатените психики" вече е клише в Рамания. Не си от вчера тук, научи се вече. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 1 минута, Danger. каза: Вярно е, ако искате да броим машупа за успех на Преслава, трябва да делим гледанията на 7 (защото са отделни 7 песни). Аз може да съм си го пуснал само заради “Спомен” на Мария и другите да не ме кефят примерно и съответно да не съм ги изслушал. Харесал ти е гласа на Преслава и изпълнението, за да си го пуснеш. Ако те кефеше толкова песента щеше да слушаш оригинала. 3 млн за този глас, оригиналите не блестят с толкова за 20 години 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Вчера един приятел който не слуша много балканско и е запознат само с големите хитове, ми изпрати този микс и ме пита дали оригинала е на Галена или Тияна. Днес и на мен ми излезе микса като предложение и гледам че е с +20к. Време е да събудим Феноменален за трети път! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 1 минута, Гальо каза: Харесал ти е гласа на Преслава и изпълнението, за да си го пуснеш. Ако те кефеше толкова песента щеше да слушаш оригинала. 3 млн за този глас, оригиналите не блестят с толкова за 20 години То пък щото цяла България припада по гласа на Наско Ментата и затова има 35 млн. на неговия микс, но не помня да сме го бутали в годишните класации. 4 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 4 минути, Willy каза: Вчера един приятел който не слуша много балканско и е запознат само с големите хитове, ми изпрати този микс и ме пита дали оригинала е на Галена или Тияна. Днес и на мен ми излезе микса като предложение и гледам че е с +20к. Време е да събудим Феноменален за трети път! И как реагира като му каза че оригинала всъщност е на Гъзарката на поп-фолка 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари