Willy Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Скоро и в топ 10!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 8 минути, stereoto_ каза: Днес е четвъртък. Може да живее в арабска страна и просто да му е последен работен ден 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Най - голямата! Само за випчета! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 2 минути, asylum каза: Може да живее в арабска страна и просто да му е последен работен ден Обърках се тъй като от утре съм в отпуска и празнувам още от сега🤣 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Една от малкото читави песни напоследък, жалко, че остана незабелязана (като изключим това Ай-ай-айии). 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Единствената песен в момента, влизаща в графата читави, че и отгоре! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 11 минути, Lelqtian каза: Единствената песен в момента, влизаща в графата читави, че и отгоре! Изчезни с този изпърдел циганин, тука е купувано, купувано, та чак забравено.. Доста си е повярвал явно, мама и тати плащат, но забрави, когато се правеше на Азис: 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 21 минути, stereoto_ каза: Изчезни с този изпърдел циганин, тука е купувано, купувано, та чак забравено.. Доста си е повярвал явно, мама и тати плащат, но забрави, когато се правеше на Азис: И тази е супер. Явно съм изтървал досегашното творчество на новия лидер. А за теб, щом те вълнуват само гледания, купувания и прочее, какво да кажа? Просто ще ида да се помоля на иконите за твоя милост. 3 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 12 минути, Lelqtian каза: И тази е супер. Явно съм изтървал досегашното творчество на новия лидер. А за теб, щом те вълнуват само гледания, купувания и прочее, какво да кажа? Просто ще ида да се помоля на иконите за твоя милост. Невероятен хит! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 11 минути, Lelqtian каза: И тази е супер. Явно съм изтървал досегашното творчество на новия лидер. А за теб, щом те вълнуват само гледания, купувания и прочее, какво да кажа? Просто ще ида да се помоля на иконите за твоя милост. Кой ти говори за гледания, ходи се научи да четеш. Идеята на написаното от мен по-горе бе просто да се намали коментирането и възхваляването покрай този цигански клонинг на Азис, защото първо, че песента е никому известна и второ, че тези три милиона, който има като генерирани са купени, подобно е с лайковете отдолу. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 6 минути, stereoto_ каза: Кой ти говори за гледания, ходи се научи да четеш. Идеята на написаното от мен по-горе бе просто да се намали коментирането и възхваляването покрай този цигански клонинг на Азис, защото първо, че песента е никому известна и второ, че тези три милиона, който има като генерирани са купени, подобно е с лайковете отдолу. Ще възхваляваме когото си сакаме. Песента е известна нам, това е важното. Тука ли сме? Гук сме? Ние ли сме? Ние сме. Слушаме ли го? Слушаме го. Значи е известнет минимум тук. И туй е достатъчно. Време му е за дует с женския лидер! 1 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 7 минути, stereoto_ каза: Кой ти говори за гледания, ходи се научи да четеш. Идеята на написаното от мен по-горе бе просто да се намали коментирането и възхваляването покрай този цигански клонинг на Азис, защото първо, че песента е никому известна и второ, че тези три милиона, който има като генерирани са купени, подобно е с лайковете отдолу. Мило напрегнато си, кво ти пука ? И да са, и да не са кво от тва??? И той и Азис са вредни за държавата, но съществуват в нея. Както и много други, щом има кой да го слуша значи ОК. Нер знам защо се нервиш тука и с тоя учителски тон се караш на хората. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Това е първата песен на Меди, кояти си свалих. Някак още не ми е приятен, но това им се е получило много добрееее, малката мяучи маалко повече от необходимото, но ме кефи 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 17 минути, asylum каза: Ще възхваляваме когото си сакаме. Песента е известна нам, това е важното. Тука ли сме? Гук сме? Ние ли сме? Ние сме. Слушаме ли го? Слушаме го. Значи е известнет минимум тук. И туй е достатъчно. Време му е за дует с женския лидер! Айде да не е с нея само!🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Да им покажем какво е класа !!! 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 7 минути, NazzkO каза: Това е първата песен на Меди, кояти си свалих. Някак още не ми е приятен, но това им се е получило много добрееее, малката мяучи маалко повече от необходимото, но ме кефи Не знам от кое се шокирах повече, че все още си сваляш песни или че е такава на Меди. 2 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Колко ли като нас в момента са сами, нещо си казали и се намразили, думите не взимам назад от един инат. 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Декември 3 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 3 Десита сигурно е мислила че като фотошопне Нутела на снимката, ние няма да разберем истината! 13 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 4 часа , Vancho каза: Струва ми се, че Меди май вече надскочи Теофиков по популярност? Наблюденията ми са, че Денис е харесван и слушан основно от подрастващите(до 18г), а Меди обхваща по-голяма аудитория. И децата му се кефят, но и хората на средна възраст. Също ми прави впечатление, че май е новия любимец на хората от ромски произход? Съгласен съм. След "Не, мерси" Меди вдигна жестоко летвата и определено започва да стига до много повече хора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Още ме е яд, че отпадна по този нелеп начин. За мен това си остава топ изпълнението за цялото шоу: https://www.vbox7.com/play:c2cb669220?p=playlist&id=2356500 Общо взето поп - фолка им направи нивото, за да го изхвърлят изцяло преди края. Грозна работа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Току що, WindWalkerMonk каза: Още ме е яд, че отпадна по този нелеп начин. За мен това си остава топ изпълнението за цялото шоу: https://www.vbox7.com/play:c2cb669220?p=playlist&id=2356500 Общо взето поп - фолка им направи нивото, за да го изхвърлят изцяло преди края. Грозна работа. Горе-долу като всяко предаване по Нова Чалгата износва сезона на гърба си и накрая чао. Не следя предаването, но съдя по това, което каза ти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 1 час, stereoto_ каза: Кой ти говори за гледания, ходи се научи да четеш. Идеята на написаното от мен по-горе бе просто да се намали коментирането и възхваляването покрай този цигански клонинг на Азис, защото първо, че песента е никому известна и второ, че тези три милиона, който има като генерирани са купени, подобно е с лайковете отдолу. Кой говорел за гледания викаш. Но евала, специално си е поинтересувал колко са гледанията на тази неизвестна песничка, даже си ги броил и статистицирал дали са реални или не, даже и лайковете. Но това за циганския клонинг на Азис определено е бисер на седмицата, смятам да си го запиша. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Още ме е яд, че отпадна по този нелеп начин. За мен това си остава топ изпълнението за цялото шоу: https://www.vbox7.com/play:c2cb669220?p=playlist&id=2356500 Общо взето поп - фолка им направи нивото, за да го изхвърлят изцяло преди края. Грозна работа. Е кажи честно тия верно ли са написали Hallelujah като песен на онова уонаби Александра Бърк? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 3 минути, Lelqtian каза: Е кажи честно тия верно ли са написали Hallelujah като песен на онова уонаби Александра Бърк? Е какво очакваш сега и ти. В БиДжи сме все пак. Но изпълнението на нашият барбарон е топ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Току що, WindWalkerMonk каза: Е какво очакваш сега и ти. В БиДжи сме все пак. Но изпълнението на нашият барбарон е топ. Честно казано не очаквах някой да я знае тая из Абсурдистан, но карай. Бях твърде шокиран от заглавието на клипа за да продължа към изпълнението на Джеса, но щом казваш, нека да е топ. преди 31 минути, Willy каза: Десита сигурно е мислила че като фотошопне Нутела на снимката, ние няма да разберем истината! Завиждам на упорството ти да различаваш и помниш индивидуалните заглавия на Тройницата, при условие че друг повод да се ползва "индивидуалност" и производните и в техния контекст просто няма. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари