THE IIconic Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 ❤️ 4 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Нормалните певици правят мушама от собствените си хитове и снимат нормален клип. Само циганките и неизвестните взимат кръчмарските хитове дето пеят всяка вечер в дупките и ги представят пред микрофон в студио, та да изглеждат хай пред маалата... Ей така се прави по нормалния начин: 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Току що, Lelqtian каза: Прав си. Изтъвали сме. Отивам да поправя тая грешка. Не бих си позволил да сложа кавички в пост отнасящ се за великата Великова, нека не я принизяваме до разни долни инфлуецърки. Сигурен съм, че това ще е по- голям хит от мушама #2! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Така е @Danger.. Не знам какво се чудите и двете агитки. Ако имаха акъл и искаха да ги приеме някой за повече от чалгарки можеха мноооооого да направят и двете. Но затова се иска акъл, който в чалгата го няма, но поне да гледаха запада какво прави. 1. Можеха нещо благотворително. Тъкмо щяха да блеснат. 2. Така с един благотворителен концерт щяха и феновете си да заситят. Единствената негативна черта е, че тук нямаше да се диша. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Близо 450 коментара за 1 час от които 99.9% положителни само феновете на Галена тук плюят , а в момента следят и коментарите и гледанията и всичко 🤣🤣🤣🤣 2 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 3 минути, presi_fen! каза: Близо 450 коментара за 1 час от които 99.9% положителни само феновете на Галена тук плюят , а в момента следят и коментарите и гледанията и всичко 🤣🤣🤣🤣 Ама как няма да са положителни? Изтри ми 3 коментара до сега. Май говориш да не заспиш! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Давайте ми още палци надолу 🤣🤣 100% коментарите са само положителни , а тук мога да ви преброя на пръсти колко сте , които плюете 🤣🤣 1 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Току що, presi_fen! каза: Давайте ми още палци надолу 🤣🤣 100% коментарите са само положителни , а тук мога да ви преброя на пръсти колко сте , които плюете 🤣🤣 Доволен ли си наистина от Преслава в последно време? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Току що, THE IIconic каза: Ама как няма да са положителни? Изтри ми 3 коментара до сега. Май говориш да не заспиш! Аз това казвам влезте вие 5-Мата тук и пишете отрицателните коментари пак си е същото 🤣🤣 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Току що, Danger. каза: Доволен ли си наистина от Преслава в последно време? Да доволен съм мн добре си развива канала в YouTube и много добре знае кога да пуска нова песен! Вижда се на хората глада за нейна нова песен , греша ли? 1 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Току що, presi_fen! каза: Да доволен съм мн добре си развива канала в YouTube и много добре знае кога да пуска нова песен! Вижда се на хората глада за нейна нова песен , греша ли? Кога? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 2 минути, presi_fen! каза: и много добре знае кога да пуска нова песен! Кога? От “Така ни се пада” досега има точно една поредна ганевска песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Януари 4 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 4 Бяха времена в които някои от пресовите бяха първи на фронта с "ГЛЕДАНИЯТА НЕ СА ВАЖНИ". Нормално де, това беше в период в който Галена я мачкаше тройно с Пантера, Кой... Сега в последните 2-3 години видя и тя силни гледания и айде видиш ли вече са най-важният фактор и за тях. Според мен е нормално да има първоначален интерес, след успеха на първата мушама, но признайте си че този е доста по-слаб и реално искате да ви пуска авторски песни. 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 4 Author Report Share Публикувано Януари 4 Това наистина е готов хит. ❤️ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Миш-маша щеше да е по-добър и от предния, ако ги нямаше Ако е грях и Плачат и богатите. Не ми харесват тея песни. Можеше да завърши с Ена на Пеги Зина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Страхотни изпълнения от Прес! Радвам се че го е направила баладичен тоя машъп - отново й се е получил добър. Браво! 2 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Не ми харесва новата мушама, защото не харесвам никоя от песните. В предната са включени любимите ми "Спомен" и "Изпий си кафето", затова ми допада. Принципно тези мишмаши щяха да са супер, ако се пускаха измежду новите песни, както го правеха Емилия и Цветина. И един с нейни си песни можеше да спретне, не е като да няма забравени хитове... 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 4 Author Report Share Публикувано Януари 4 И моя коментар е изтрила Протитуслава, явно иска само да я хвалят и да си чеша егото. Приятелката 2020 я смачка, ако така продължава, нищо чудно 2021 пак да я. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 А какво и е на зъбите? Май има нужда от брекети, защо са и така напред изпъкнали? Преди не беше така. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Току що, GSA каза: А какво и е на зъбите? Май има нужда от брекети, защо са и така напред изпъкнали? Преди не беше така. Палома освен да я фраснала с кофата, друго предлагам да не си представяме кой може да е бил вместо Палома. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 4 минути, GSA каза: А какво и е на зъбите? Май има нужда от брекети, защо са и така напред изпъкнали? Преди не беше така. Прилича на нещо средно между То и Бъгс Бъни... аз от много време повтарям, че проблемът не е в носа, а в зъбите. Не знам кой й го е причинил, но е потреЗ. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 1 минута, Blueberry каза: Прилича на нещо средно между То и Бъгс Бъни... аз от много време повтарям, че проблемът не е в носа, а в зъбите. Не знам кой й го е причинил, но е потреЗ. Просто не е намерила някой балама да и оправи зъбите на бартер. ОТ друга страна ... като знаем как и излезе бартера с носа, може би е за хубаво 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 4 Author Report Share Публикувано Януари 4 преди 4 минути, Blueberry каза: Прилича на нещо средно между То и Бъгс Бъни... аз от много време повтарям, че проблемът не е в носа, а в зъбите. Не знам кой й го е причинил, но е потреЗ. Сигурно е искала да се пусне лайв и Павел е казал: "Мани ги тие, какво се занимаваш с тях", та досещаш се след това. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Единственият плюс от новия мишмаш е, че не е по пижама и е научила текстовете на песните. 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Преслава пак разбуни духовете из форума! Не се притеснявайте, всички права са уредени Аз тъпите ви коментари ги виждам, не знам защо лъжете, че ги е изтрила? Ако ги репортнат 5 души, ще ви ги махнат много ясно от самия Ю Туб за hate speech. Съвсем скоро очаквайте и кавър на една от песните от първия машъп! 1 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари