Guest Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 32 минути, penakavalli каза: В печката би бил още по-готин. Да бе. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 35 минути, WindWalkerMonk каза: Да не забравиш да го поздравиш с любимата му коледна песен: Ето и добра идея как да се облечеш за идната ви среща. Инспирирай се от българската Донатела Версаче - Т.А. Тази е родена с мен на една дата. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Благодари ми даже Коце сега. Готиното си е готино. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 8 минути, zai4eto82 каза: Благодари ми даже Коце сега. Готиното си е готино. И на мен ми е любимо да съм на печката. Браво Танче, разбираш ги нещата. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 2 минути, GSA каза: И на мен ми е любимо да съм на печката. Браво Танче, разбираш ги нещата. А. не. На мен не ми е кюбимо да съм на печката. Не е за мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 33 минути, zai4eto82 каза: Тази е родена с мен на една дата. Ми те цариците мъжемелачки са така. Две знатни дами за БГ то - Т.У. и Т.А. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 2 минути, zai4eto82 каза: А. не. На мен не ми е кюбимо да съм на печката. Не е за мен. Трябва да се пробва от всичко в този живот Танче. Не може само по креватите. Разнообразието е ключът към кефа. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 5 минути, GSA каза: Трябва да се пробва от всичко в този живот Танче. Не може само по креватите. Разнообразието е ключът към кефа. A и какво готвене, аз съм намалила яденето и някои неща избягвам. Тъй че никакво готвене. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 17 минути, zai4eto82 каза: A и какво готвене, аз съм намалила яденето и някои неща избягвам. Тъй че никакво готвене. Искаш отново да разплакваш жените, както пее Глориченка: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Коце като ме види догодина (дано) ще съм по-слаба откакто ме е видял за последно на 17.09.2020. Макар, че той ме вижда и на снимки във фейса ми. Даже вече много хора ми казват колко съм отслабнала. И дрехите ми вече са ми широки. Ще трябва нов гардероб скоро. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 44 минути, zai4eto82 каза: A и какво готвене, аз съм намалила яденето и някои неща избягвам. Тъй че никакво готвене. Кой е казал, че трябва да готвиш като си на печката? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 14 минути, zai4eto82 каза: Коце като ме види догодина (дано) ще съм по-слаба откакто ме е видял за последно на 17.09.2020. Макар, че той ме вижда и на снимки във фейса ми. Даже вече много хора ми казват колко съм отслабнала. И дрехите ми вече са ми широки. Ще трябва нов гардероб скоро. Мило, защо отслабваш. Не е модерно вече да си слаба. Мъжете обичат да има плът, любовни дръжки. Добрия майстор играе на големив тезгях❤️ 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Какво интервю от Анелия вчера. Разплака ме като се разплака тя: https://www.vbox7.com/play:4390a86e74 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 21 минути, Slavi каза: Мило, защо отслабваш. Не е модерно вече да си слаба. Мъжете обичат да има плът, любовни дръжки. Добрия майстор играе на големив тезгях❤️ Защото искам да съм слаба, за да си купувам хубавите дрехи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Най-накрая някой спря страйка на Азис. Последно някой различен от Азия, който да е най-слушан изпълнител за месеца беше октомври 2019, Преслава с албума "Да гори в любов". 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 @Danger. 100ka остават, за да мине Татуировка Кавалата по гледания. Време е за празник. Подготви се до 2 дни да запишеш една черна дата в календара на Галена 😁😁😁 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 2 минути, Slavi каза: @Danger. 100ka остават, за да мине Татуировка Кавалата по гледания. Време е за празник. Подготви се до 2 дни да запишеш една черна дата в календара на Галена 😁😁😁 Сериозно ли смяташ и това клипче?!🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Срамота една от най-хубавите песни на Глория да няма милион гледания, я отваряйте хохо. Да не би да е защото тук няма диван и кубчета лед?, 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 14 часа , Willy каза: Помним ли най-яката версия на Шушана и бруталния микс? Има една яка версия на песента, но не е от Емилия, нито от Наско .... както казва Емануела: досещай се сам ❤️ 6 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 9 минути, Starboy каза: Има една яка версия на песента, но не е от Емилия, нито от Наско .... както казва Емануела: досещай се сам ❤️ 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 53 минути, Willy каза: Сериозно ли смяташ и това клипче?!🤣 Че защо да не я смятам? Не я пее Азис,а Емилиано. Иначе и без нея е въпрос на седмици. Татуоровка от топик клипа прави дневни 40ка. Споко пак Кавала влиза в топб3, въпреки че песента на Гери Никол е много по яка и заслужила, но това е положението... Все пак имената на Криско и Галена си имат своето влияние. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 43 минути, NazzkO каза: Срамота една от най-хубавите песни на Глория да няма милион гледания, я отваряйте хохо. Да не би да е защото тук няма диван и кубчета лед?, Мисля, че защото й изтриха клика с няколкото милиона. Някой от феновете й ще ти каже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 1 час, Willy каза: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Jouey Публикувано Декември 7 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 7 1 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 2 минути, Jouey каза: Дойде ѝ акълът как трябва да си развива канала в тези времена! Едно голямо “Браво” ❤️ 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари