NazzkO Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Дошъл и е друг път 😃 да беше избухнала с нова песен, не че машупа е зле, но след половин година можеше директно с балада да гърми 😃 Мисля си, че все пак ще пусне нещо до края на годината Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 11 минути, Jouey каза: Много и лежи, ама за какво е сложила този дискотечен аранжимент, докато пее балади? Разваля ми се емоцията нещо. Иначе и Райна пее като звяр “Плаче моето сърце” и “Матоно”. Да не кажа и по-добре. Дано доживеем и нова балада от Петя. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 2 минути, GSA каза: Много и лежи, ама за какво е сложила този дискотечен аранжимент, докато пее балади? Разваля ми се емоцията нещо. Иначе и Райна пее като звяр “Плаче моето сърце” и “Матоно”. Да не кажа и по-добре. Дано доживеем и нова балада от Петя. Сложила го е за да става за маса. Райна ще ги изпее така в следващия си живот... 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 1 минута, Hurricane каза: Сложила го е за да става за маса. Райна ще ги изпее така в следващия си живот... Много моля! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 6 минути, Hurricane каза: Сложила го е за да става за маса. Райна ще ги изпее така в следващия си живот... И двете съм ги похвалил, въпрос на вкус. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. gabbati Публикувано Декември 7 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 7 За пореден път се убеждавам, че няма вече база за сравнение на Преслава и Галена. Едната пее като звяр, прави по-простички неща, но хората я харесват и така. Докато другата прави зверски проекти и е буквално на световно ниво. Глория и Ивана и Камелия и Десислава пасти да ядат пред Галена и Преслава. 9 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 8 минути, gabbati каза: За пореден път се убеждавам, че няма вече база за сравнение на Преслава и Галена. Едната пее като звяр, прави по-простички неща, но хората я харесват и така. Докато другата прави зверски проекти и е буквално на световно ниво. Глория и Ивана и Камелия и Десислава пасти да ядат пред Галена и Преслава. Всички с времето си. Иначе мисля, че е така. Хареса ми машъпа на Преслава. Някои от Феновете й обаче са за клиника. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Добър й е МАШ-ъпа на Преслава! Само да беше на живо, но оценяваме това, което е направила! Браво! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Е, Камелия тази година предложи 2 убийствени проекта. Особено “Не те забравих”, въпреки че не стана голям хит. Особено откъм клипове няма забележка. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 7 Author Report Share Публикувано Декември 7 Кралица! Много откровено интервю. 😍😍😍 https://www.vbox7.com/play:4390a86e74 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 5 минути, GSA каза: Е, Камелия тази година предложи 2 убийствени проекта. Особено “Не те забравих”, въпреки че не стана голям хит. Особено откъм клипове няма забележка. Брутални са и двете,много са ми любими, но много се изложи с купуването на гледания.. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Колкото и да критикувам Прес за участията ѝ, повече присъщи на една drag queen заради плейбека ѝ, не мога да не призная колко много ми хареса машъпа ѝ. Много добре е изпяла всичко. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 7 Author Report Share Публикувано Декември 7 преди 10 минути, BobiTo каза: Кралица! Много откровено интервю. 😍😍😍 https://www.vbox7.com/play:4390a86e74 Анелия: Ако не е от мойте песни ми дойде "обичай ме". - А "обичай ме" на кого е песен? Анелия: Не, няма такава песен. След 30 секунди: - Ами време е да направиш такава песен. Анелия: А, аз имам. 😂😂😂😂😂😂 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 https://lifeonline.bg/bg/zetqt_na_gloriq_izgonen_ot_policeiskata_shkola_-_vizhte_v_koi_kolega_e_bila_vliubena_dyshterq_i_simona_predi_nerealiziranoto_chenge_video?fbclid=IwAR0JHnjPSduzU_gP74g8iRMBUSsvKdwRLmRKOCFVrFXiyQR0bDA1R8xg5Pc 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 2 часа , Starboy каза: Има една яка версия на песента, но не е от Емилия, нито от Наско .... както казва Емануела: досещай се сам ❤️ 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Пепа е възродила хита си Студена в машъпа, браво! 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Глорче, верно ли ще става баба? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 7 Author Report Share Публикувано Декември 7 преди 5 минути, stereoto_ каза: Глорче, верно ли ще става баба? Може и дядо да стане. 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 На Цецо mashup-а е по добър от на Петя. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 37 минути, asylum каза: https://lifeonline.bg/bg/zetqt_na_gloriq_izgonen_ot_policeiskata_shkola_-_vizhte_v_koi_kolega_e_bila_vliubena_dyshterq_i_simona_predi_nerealiziranoto_chenge_video?fbclid=IwAR0JHnjPSduzU_gP74g8iRMBUSsvKdwRLmRKOCFVrFXiyQR0bDA1R8xg5Pc Елза защо си мисли, че Галин се целувал с Адам момчето от снимките хич не прилича на него! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Боже, Преслава изкърти с този микс, иска ти се всички песни да са били нейни, брутална жена, няма такъв глас и харизма, за какво не седне и не запише подобни, но свои, в този ритъм, с такива текстове, стига е пяла за боклуци. Гръцката песен направо ме разплака, това ще го слушам хиляди пъти! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Няма по-чувствен и въздействащ глас от този на Преслава , точно този Машуп не го очаквах и доста приятно ме изненада. Да пуска по-често такива машупи и мисля , че доста ще и се доразвие канала! Това ще има най-малко 150к за 24 часа. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Току що, presi_fen! каза: Няма по-чувствен и въздействащ глас от този на Преслава , точно този Машуп не го очаквах и доста приятно ме изненада. Да пуска по-често такива машупи и мисля , че доста ще и се доразвие канала! Това ще има най-малко 150к за 24 часа. Абе научи се да пишеш правилно - "машуп" може да е в Добрич, в рамания е "маШЪП". Боже.. 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Жесток машуп. Брутални ретро песни събрани в машуп. Дано пуска още такива машупи! 6 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Дано Преслава запише ''Изпий си кафето''. От целия mashup, т'ва е най-доброто. Иначе топ изненада. Дано направи и с нейни песни. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари