presi_fen! Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 6 минути, stereoto_ каза: Абе научи се да пишеш правилно - "машуп" може да е в Добрич, в рамания е "маШЪП". Боже.. А бе ти ли си човека да ми кажеш. Първо, теб кой те натиска та звъниш и второ не съм от Добрич. Ясно! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Анелия е дала най-хубавото си интервю някога, много ми харесва в какъв човек се е превърнала, само как може да не помни "Обичай ме", това сигурно е една от най-хубавите й песни изобщо и беше голям хит. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 7 минути, Willy каза: Жесток машуп. Брутални ретро песни събрани в машуп. Дано пуска още такива машупи! Хубава мушама. Но другата Пепа пее сто пъти по-добре. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Преси просто изкърти с този машъп. Брутално изпяване, направо да го яд човек,че всичките песни не са нейни. Няма такъв глас и харизма. Очаквам и с нейни песни да избухне. ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 5 минути, asylum каза: Хубава мушама. Но другата Пепа пее сто пъти по-добре. 🤣🤣 Мушама рева 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Машъпа е як, но такива са подходящи за имена, които пробиват, а не за утвърдени такива. Иначе хубав подарък за феновете и, но далеч по добра идея би било да направи акустични версии на свои песни и хитове. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Гледанията зациклиха на 26к от няколко часа , сигурно пак от големия интерес бъгват ама ще се оправят! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 7 Author Report Share Публикувано Декември 7 Иван на Емилия е много грозно дете, а тук се обижда само Палома на Преси, защо така? И е доста разглезено дете, лигаво някво. 1 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 @Lelqtian "На Пепа не й се пее вече, как по-ясно искате да ви го покаже?" Пепа Плейбека: Пуска изневиделица машУп с лозунг - Аз ПрОсТо ПеЯ За Да Се НаПеЯ Дали не ни чете? Иначе честно казано миксът кефи доста, много добри песни е подбрала и ги е изпяла супер - дано наистина направи и със свои песни 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 https://www.facebook.com/emilia.online/videos/2139269906203683 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Андреа замина с кобрата 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 11 минути, PHILIPP PLEIN каза: Андреа замина с кобрата Да му ражда вече дете. Родени са един за друг! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Машупа е брутален, мнооого яко го е направила и някои от песните ѝ отиват супер много, п.р. 'Изпий си кафето'. Липсваше ми тази лисичка, въпреки всичко, аз пак си я обичкам ❤️ 2 7 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Преска й е чара, че за тази година е издала една песен и прави нещо такова като това или пее със Софка "Детелини" и грабва хората, има инетерс все едно е направила кой знае какво, ама ей така от нищото, това наистина си е талант, късмет или аз не знам какво, значи други си скъсват задника буквално, вкарват луди пари и нямат и процент от това (не визирам Галена, при нея имаше такива моменти, но трудът й отдавна дава сигурен резултат). Просто Преслава в това е най-добра, някаква нищо и никаква година откъм проекти и пак е успешна и обичана с голям хит, който на практика не е кой знае какво, толкова години с такъв интерес. Но както си пишеше под клипа със Софка, двете най-пеещи певици, кеф ти да ги слушаш как пеят всичко, дори Деси някак не успява да грабва чак така, колкото тези двете, въпреки бруталния си талант. 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 2021 ще е жестоко ако Преслава издаде дует (балада) със Софка, нова версия на ''Изпий си кафето'' и нещо по-различно дело на В. Драганииски. За съжаление сигурно обаче ще получим песни от Ганев. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 8 минути, -A. каза: 2021 ще е жестоко ако Преслава издаде дует (балада) със Софка, нова версия на ''Изпий си кафето'' и нещо по-различно дело на В. Драганииски. За съжаление сигурно обаче ще получим песни от Ганев. Има песен от Драганински, но не се знае дали ще я пусне първа 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Айде Танче вади пиячката 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Преслава да хваща и да направи своя версия на "Изпий си кафето", направо песента все 1 е правена за нея. Останалите не ме изкефиха в нейно изпълнение, нз може би защото знам оригиналите какви са. Ама песента на Орнела в нейно изпълнение е адската. Вече сигурно 20 пъти го пускам само заради тази част. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 10 минути, Arwity каза: Преслава да хваща и да направи своя версия на "Изпий си кафето", направо песента все 1 е правена за нея. Останалите не ме изкефиха в нейно изпълнение, нз може би защото знам оригиналите какви са. Ама песента на Орнела в нейно изпълнение е адската. Вече сигурно 20 пъти го пускам само заради тази част. Да бее. Изпълнението ѝ на “Спомен” направооо ме праща в рая ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 https://www.instagram.com/p/CIgjNLPJUy4/?igshid=1f73o9ihl7xim Еее не... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 4 минути, RumyanaFen каза: https://www.instagram.com/p/CIgjNLPJUy4/?igshid=1f73o9ihl7xim Еее не... Отвратително просто , този мъж е по-нежен и от жена направо гнус ме хвана. Ванчето си е добре бих я ... 😅😅 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 2 часа , Gerganafen каза: @Lelqtian "На Пепа не й се пее вече, как по-ясно искате да ви го покаже?" Пепа Плейбека: Пуска изневиделица машУп с лозунг - Аз ПрОсТо ПеЯ За Да Се НаПеЯ Дали не ни чете? Иначе честно казано миксът кефи доста, много добри песни е подбрала и ги е изпяла супер - дано наистина направи и със свои песни Хубави песни като за подборка, а колко и се пее ... ми начи на Емилия мушамата е 15 минути, на Пепа Отказалата се - 3 минути. Кво изобщо има да се коментира? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 8 часа , Starboy каза: Има една яка версия на песента, но не е от Емилия, нито от Наско .... както казва Емануела: досещай се сам ❤️ The Weeknd има версия на Шушана? 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Гласувайте милички!💋 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Преслава вече в трендинг! Лети към първото място ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари