RumyanaFen Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 https://novini.bg/show/kliuki/633634 "Окосмяването ми е плод на изключително трудна и болезнена процедура!", сподели той. Много започна да се филмира! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Във филма ми те вкарах, може би, дето след 12 дават го, нали?! Входната врата я счупи веднага, само да си с мене, мене - веднага!!! Не искам изпочупен ти да си! В очите ми щом паднеш.... ще боли!!! Sorry, ако hard ти идвам, но нали ... ти си ме обичаш!!! Хайде, кажи си?! ❤️ 😘 Моето момче направо топа е, яко ми е с теб, с теб... навсякъдееееееееее..... ❤️❤️❤️ 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Хитруша едно време пускаше в края на годината песен заради наградите, сега заради празниците, да прави гледания. Вълкът козината си мени, нрава не... в случая носа си мени, нрава не. ❤️ 1 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Пуснете си този 7.6 милионен хит!❤ 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 5 минути, gabbati каза: Хитруша едно време пускаше в края на годината песен заради наградите, сега заради празниците, да прави гледания. Вълкът козината си мени, нрава не... в случая носа си мени, нрава не. ❤️ НЕ! НЕ! НЕ!!!!!!!!!!!! Жестока еееееееееее! ❤️ Не проявих интерес в началото към микса, въпреки, че ми е любима певица и сега го слушам за първи път! Влюбих се! ❤️ Спомен, Студена, Изпий си кафето, Хиляди слънца, гръцката версия на "Върни ми" на Теодора.... всички тези песни.... ау! Каква приятна изненада! Има ли линкове към този микс? Брутален е! Преслава веднага да запише "Изпий си кафето" и "Хиляди слънца" и директно да ги пуска като тракове. Страшно й лежат тези песни. Настръхнах! ❤️❤️❤️❤️❤️ Най-малката причина да ми е любима певица, просто гласът й е вълшебен.... ❤️ 5 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 41 минути, RumyanaFen каза: https://www.facebook.com/134269999956254/posts/3536855473031006/ Юнона: Носенето на маски е единствената мярка,която подкрепям.И както да не кашляш в лицето на другия, така и като си болен- да си дисциплиниран и да се изолираш сам.Вкарването на ваксината според мен също трябва да БЪДЕ ЛИЧЕН ИЗБОР, а не задължение! И права е, не да ни ваксинират с някви неизпитани ваксини. Който иска да е опитен плъх - нека, ама да не ни задължават всичките с това. Взеха ни всичко, дано не и правото на свободен избор 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 1 час, RumyanaFen каза: На Емануела не и е чиста работата още от едно време! Много си изостанал! Това вече е коментирано. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 59 минути, gabbati каза: Хитруша едно време пускаше в края на годината песен заради наградите, сега заради празниците, да прави гледания. Вълкът козината си мени, нрава не... в случая носа си мени, нрава не. ❤️ Невероятно е изпяла песните... колкото повече го слушаш,толкова повече въздейства. П.С Вече е втора в тренда! ❤️ 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Крум има страшно голяма реклама за предстоящия си клип. Това реклама по BG Music Channel, Фен ТВ ,Balkanika и Фен Фолк Тв. Много по-въртян е откакто напусна Пайнер. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Крум има страшно голяма реклама за предстоящия си клип. Това реклама по BG Music Channel, Фен ТВ ,Balkanika и Фен Фолк Тв. Много по-въртян е откакто напусна Пайнер. Файда и от него и от Фен Тв като цяло.... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 8 Author Report Share Публикувано Декември 8 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Крум има страшно голяма реклама за предстоящия си клип. Това реклама по BG Music Channel, Фен ТВ ,Balkanika и Фен Фолк Тв. Много по-въртян е откакто напусна Пайнер. Тоя с кой се ебе та не се спира че с години, а няма пукнат хит? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 1 минута, RumyanaFen каза: Файда и от него и от Фен Тв като цяло.... Мен пък ме кефи и ми харесват всичките му песни. И новата му ще е яка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Мен пък ме кефи и ми харесват всичките му песни. И новата му ще е яка. Зайке, как може да слушаш най-големите пропадняци в чалгата? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 8 Author Report Share Публикувано Декември 8 Току що, zai4eto82 каза: Мен пък ме кефи и ми харесват всичките му песни. И новата му ще е яка. Теб те кефи и растежа на космите по краката на Константин. ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Току що, BobiTo каза: Теб те кефи и растежа на космите по краката на Константин. ❤️ Крум винаги е имал хубави песни и в попфолка и в поп музиката. Който го отрича значи е глух. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Крум винаги е имал хубави песни и в попфолка и в поп музиката. Който го отрича значи е глух. Имаше хубави песни едно време.... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 8 Author Report Share Публикувано Декември 8 преди 1 минута, zai4eto82 каза: С Анелия дуета е прекрасен, но и двамата знаем заради кого. ❤️ Просто най-добрата генералка сред гъзарките и най-гъзарската генералка е топа. ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Това беше топ едно време! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 34 минути, zai4eto82 каза: Крум винаги е имал хубави песни и в попфолка и в поп музиката. Който го отрича значи е глух. Кити не харесва това. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 1 минута, GSA каза: Кити не харесва това. ПИЩЯ!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Нов глас? Иначе брутално нахъсана песен, обожавам! Присъствието и в клипа също е много яко. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 8 Author Report Share Публикувано Декември 8 преди 12 минути, Willy каза: Нов глас? Иначе брутално нахъсана песен, обожавам! Присъствието и в клипа също е много яко. Чу накрая, че Галена се обажда в песента и обожаваш, хитрец. ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Why? 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 1 минута, Gentleman. каза: Why? Сашка? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари