Gentleman. Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 1 минута, Willy каза: Сашка? Ангелчето? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 5 минути, Gentleman. каза: Ангелчето? Да, Доника работи с нея и са доста добри приятелки. Сигурно и Меди, Галена и Лорена ще качат същото стори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Да, Крум има няколко яки песни: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Тази вечер трябваше да представи песента на участие, но пък за сметка на това я представи с интервюта в 7 медии! Кралица! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Пуснах го на майка ми и страшно много хареса микса! Беше приятно изненадана! "Песни от моето време" Чак успя да ме разчувства.... а така се изкефих на микса! Да взима "кафето", че страшно й стои тази песен! ❤️❤️❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 4 минути, Runevski каза: Тази вечер трябваше да представи песента на участие, но пък за сметка на това я представи с интервюта в 7 медии! Кралица! Аз не мога да я възприема с фолклор, съответно не ми харесва и песента. Не е за фолклор Рени. Гледах я във Вечерта на. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 8 Author Report Share Публикувано Декември 8 преди 7 минути, Runevski каза: Тази вечер трябваше да представи песента на участие, но пък за сметка на това я представи с интервюта в 7 медии! Кралица! Сбабичосала се е доста, на колко е? В Брадъра изглеждаше една идея по-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 8 Author Report Share Публикувано Декември 8 Защо спряхте да коментирате този световен хит? 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 27 минути, zai4eto82 каза: Аз не мога да я възприема с фолклор, съответно не ми харесва и песента. Не е за фолклор Рени. Гледах я във Вечерта на. Там тя каза, че има готова фолк песен с известен наш изпълнител , няма да се изявява само във фолклора. Но наистина като гледам и Нелина, Цветелина, Екста Нина, Силвия, Валя, Димана, Юнона, дори Яница.. с Райна и Джена - ето ти 10 певици, които се ориентираха и те натам. Явно има защо.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 13 минути, Runevski каза: Там тя каза, че има готова фолк песен с известен наш изпълнител , няма да се изявява само във фолклора. Но наистина като гледам и Нелина, Цветелина, Екста Нина, Силвия, Валя, Димана, Юнона, дори Яница.. с Райна и Джена - ето ти 10 певици, които се ориентираха и те натам. Явно има защо.. Райна, Нелина, Яница, Валя, Димана ми харесват за фолклор и имат хубави песни и са се доказали повечето даже имат награди албум и за певици, ама Рени за фолклор изобщо. Не от всеки става фолклорен изпълнител. Райна през годините се е доказала , че може и във фолклора. Албумите й го доказват и наградата за албум и изпълнител, Нелина също много пъти се е доказвала във фолклора. Ама Рени тепърва сега фолклор не й отива изобщо този стил. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 13 минути, zai4eto82 каза: Райна, Нелина, Яница, Валя, Димана ми харесват за фолклор и имат хубави песни и са се доказали повечето даже имат награди албум и за певици, ама Рени за фолклор изобщо. Но Рени едва сега започна да се изявява в това си амплоа, рано е да се отсъжда дали става или не за този жанр. Изброените имат много песни, дори албуми, и са много крачки пред нея, не са равни. Но ако мерилото са наградите, Рени има 3 награди от Пирин Фолк за “Моя Българийо” - и за песен и за изпълнител. В 5 техни издания е участвала и включиха песента и в албум с най-добрите им песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 1 час, BobiTo каза: Сбабичосала се е доста, на колко е? В Брадъра изглеждаше една идея по-добре. На 51. Брадъра беше преди 4 години. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 8 Author Report Share Публикувано Декември 8 преди 4 минути, DarkChild каза: На 51 и една. брадъра беше преди 4 години. Рена пo-стара oт Глoрия??? Винаги съм си мислел, че Глoрия е най-старата след Тoни Дачева и Ивана. 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 4 минути, BobiTo каза: Рена пo-стара oт Глoрия??? Винаги съм си мислел, че Глoрия е най-старата след Тoни Дачева и Ивана. 😁 Глория е по-млада от Кама, Нелина, Рена, Малина, Есил и други. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 А най-старата е Екстра Нина (поне от тези, които се сещам). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 15 минути, BobiTo каза: Рена пo-стара oт Глoрия??? Винаги съм си мислел, че Глoрия е най-старата след Тoни Дачева и Ивана. 😁 То и от Тони има по-големи. Петра и Екстра Нина са на 57, Сашка Васева на 54, Катя Близнакова.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 О, хищната хиена била 2 месеца по-голяма от любовницата на поп-фолка 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Обаче замисляте ли се колко демотивиращо трябва да е за някои изпълнители да им качат проекта в канал с 2 милиона абонати, да са дали доста пари за музика, текст и клип и накрая Преслава с някакъв mashup сниман с айфона да направи повече гледания за първите 24 часа ? Тази жена ако имаше амбицията на Галена и екипа на Емилия сигурно можеше много години да е в топа. Поне Пепа трябва да е доста доволна. Беше ми интересно да си припомня нейната версия на ''Студена'' и едни от най-лайкваните коментари е, че са си пуснали трака след изпълнението на Петя. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Преслава вие като арабка точно на тези песни. Не знам какво я възхвалявате. 2 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Преслава си има достатъчно амбиция и със сигурност повече талант и от Галче и от Емили. Мен ме кефи, че си има и приоритети и обикаля из планини с детето и явно си го гледа сама с Павел, което е много важно. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 12 минути, -A. каза: Обаче замисляте ли се колко демотивиращо трябва да е за някои изпълнители да им качат проекта в канал с 2 милиона абонати, да са дали доста пари за музика, текст и клип и накрая Преслава с някакъв mashup сниман с айфона да направи повече гледания за първите 24 часа ? Тази жена ако имаше амбицията на Галена и екипа на Емилия сигурно можеше много години да е в топа. Поне Пепа трябва да е доста доволна. Беше ми интересно да си припомня нейната версия на ''Студена'' и едни от най-лайкваните коментари е, че са си пуснали трака след изпълнението на Петя. Да не забравяме, че екипа на Емилия я докара до там да пусне албум с 15 флопа и нито една нова песен, а Преслава поне пусна 5 нови, 2 от които станаха доволни хитове. 😃 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 12 минути, NazzkO каза: Преслава си има достатъчно амбиция и със сигурност повече талант и от Галче и от Емили. Мен ме кефи, че си има и приоритети и обикаля из планини с детето и явно си го гледа сама с Павел, което е много важно. След раждането на Паола наистина се промени за добро, но амбицията мисля, че отдавна я е изгубила. преди 10 минути, Гальо каза: Да не забравяме, че екипа на Емилия я докара до там да пусне албум с 15 флопа и нито една нова песен, а Преслава поне пусна 5 нови, 2 от които станаха доволни хитове. 😃 За албума съм абсолютно съгласен, но през последните години направи и доста добри неща: - Най-добрия канал на изпълнител в Youtube. - Единствената чалга изпълнителка с действащ и адекватен сайт. - Малко или много експериментира с песните. Може да не се получи, но ''На всичките в устата''е една от най-различните проекти. Албума на Преслава е топ, но всички знаем, че това са стари песни които просто не беше пуснала през годините защото не е виждала достатъчно потенциал в тях. Днес със @Starboy си припомнихме ''Как ти стои'' и ''Пази се от приятелки'' - там няма слабо. Топ песни като ''Добрини'' и ''Ако ще да боли'' се водят едва ли не ПЪЛНЕЖИ. Истинска балада не е имала от 2011. Има какво да се работи при нея. Просто трябва да почне да експериментира малко повече както правеше преди години. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 🤸♀️Преслава е много над Емилия, Емси просто няма осанка и излъчване на безкомпромисна звезда, тя е най-доброто от Б група, заедно с Джена и други, но по мое мнение е далеч под Галена, Преслава, Анелия. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 https://nova.bg/news/view/2020/12/07/307797/за-пръв-път-андреа-замина-с-кобрата-плътно-до-него-за-мача-с-джошуа/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Тъкмо прави опити да отслабне да не забременее сега🤣 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари