DarkChild Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 4 часа , Willy каза: Верно. Коментира се 24/7 от трите й най запалени фена в форума, сякаш е изкарала новият микс за маса на Наско ментата. Да не забравим че и Цецо и Рико мачкаха с машУпа, а Емилия има микс с над 10м. После галеновите сме спамили! Ако Галена беше направила това, форумът щеше да се срине. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Декември 10 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 10 преди 19 часа , stereoto_ каза: Защото не е заслужила, пее стари песни. Не знаех, че Алекс и Влади са били на сцената още през 2005! 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 7 часа , GSA каза: Значи все пак имало сърби, които са препявали и на български. Жалко, че са единици. Едва ли ще видим обаче сърби с цели албуми на български. А защо им е на сърбите да пеят на български? Все едно нашият пазар е по-голям от техния? Даже цял албум би бил абсурден разход. Кеба преди 15 години имаше 2 песни в Ара на български език. Индира Радич пък имаше няколко песни и клипове, направени от българи. Това е достатъчно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 А на българите за какво им е да пеят на сръбски за нашия пазар? Разбирам да се пласираха там като Рени, но това тяхното е просто дупедавство и комплекси. Още едно доказателство, че чалгата не само че не е българска музика, ами е наораво анти-българска пропаганда. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Егати парцала Говоря за песента 🤞 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 8 часа , Hurricane каза: Да, така е. В клипове особено такива, направени с телефон във ваната Като погледна Планета Офишъл, виждам, че не е нужно да я биеш с клипа във ваната. Преслава е голям глас, проби с гласа си - факт, но се задържа не толкова с талант, колкото с пресметливост и подмолни ходове. Което за чалгата си е ОК. И между другото, не се обиждай, ама е много грозно уж мъж, пък се захваснал по една чалга певица все едно е майка му. Та дори само се чуди как да сипе огън и жупел по колежката дето я е минала последните години. Вземи пример от самата Преслава и си живей живота. Ето това е нещо, за което може да й се направи евала. И накрая, уважавай и другите изпълнители и феновете им, така както на теб ти се иска те да уважавам Преслава. Машъпа й е наистина хубав, тя е свежа, но това не означава, че е най - добрия или най - гледания. 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Няма машури няма миш маши това е хита на сезона целувки.❤️ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Сега чух машъпите на Ема и Преса и двата са много хубави. Топ - а за мен е: 1. Емилия - Шушана/Румяна 2. Преслава - Студена / Плаче моето сърце 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Гледай ме, гледай ме, има за взимане, аз съм честа причина за сбиване. причината за сбиване: 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 От толкоз фалене на тоя мишмаш, мисля че е време. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Не, няма как да си изкривим душата - невероятен талант е и пее песните невероятно. Сега и на мен ми харесва машъпа й. Освен това е толкова усмихната и позитивна. PRESLAVA - MASHUP - YouTube 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Жесток парцал! Любимата ми Ангелска песновка. Много яко се слуша на слушалки, особено в най-големият дъжд! ❤️ "Айде, ми направи живота хубав ти, ти, тииииии" ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Не, няма как да си изкривим душата - невероятен талант е и пее песните невероятно. Сега и на мен ми харесва машъпа й. Освен това е толкова усмихната и позитивна. PRESLAVA - MASHUP - YouTube Най-много ми харесва как е изпяла Студена и Изпий си кафето. Влюбих се в тези изпълнения направо. ❤️ Вече искам втората песен да я взима. Брутална е! 2 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 5 минути, DevilWish каза: Най-много ми харесва как е изпяла Студена и Изпий си кафето. Влюбих се в тези изпълнения направо. ❤️ Вече искам втората песен да я взима. Брутална е! Аз пък Студена. Мноооого е добре. Това за мен е най - доброто изпълнение. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 46 минути, Krislena каза: Гледай ме, гледай ме, Става ли ти по-добре причината за сбиване: 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Сега чух машъпите на Ема и Преса и двата са много хубави. Топ - а за мен е: 1. Емилия - Шушана/Румяна 2. Преслава - Студена / Плаче моето сърце Изпий си кафето също хубаво я изпълнява 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Знаем си я, как добре я пее и на живо 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 56 минути, DevilWish каза: Най-много ми харесва как е изпяла Студена и Изпий си кафето. Влюбих се в тези изпълнения направо. ❤️ Вече искам втората песен да я взима. Брутална е! На мен пък “Спомен”. Там гласът ѝ те разтапя ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 СМЕЛО МОГА ДА КАЖА,ЧЕ 2020 Е ГОДИНАТА НА АНДРЕА! Пусна песен,пусна клип,пусна фотосесия има скандал на годината .. сега остава да пусне на Кобрата да и свърши в *утката и да я оплоди! 1 7 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 2 минути, PHILIPP PLEIN каза: СМЕЛО МОГА ДА КАЖА,ЧЕ 2020 Е ГОДИНАТА НА АНДРЕА! Пусна песен,пусна клип,пусна фотосесия има скандал на годината .. сега остава да пусне на Кобрата да и свърши в *утката и да я оплоди! Време и е вече❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1886556644815487&id=100003835090339 Вероника за ваксините Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 32 минути, RumyanaFen каза: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1886556644815487&id=100003835090339 Вероника за ваксините Цитирала е Мангъров - това не е нейно мнение.Важно е да се уточни, за да не скочи като Емануела😂 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 7 минути, nikitrz каза: Цитирала е Мангъров - това не е нейно мнение.Важно е да се уточни, за да не скочи като Емануела😂 Щом го е цитирала, начи е съгласна. Не казва обратното, начи точно като рядко простия клонинг на Елза Парини. преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: Не, няма как да си изкривим душата - невероятен талант е и пее песните невероятно. Сега и на мен ми харесва машъпа й. Освен това е толкова усмихната и позитивна. PRESLAVA - MASHUP - YouTube А на мен ми стана интересно дали клипа е монетизиран. И дали нарочно в 3 минути са наблъскани толкоз песньовки за да няма претенции за авторски права и да бъде свален/демонетизиран. Май е време да бъде репортната наглата крадла. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Хита на 2020 макар и само в моята къща да се пуска 3 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 минута, Kriminal каза: Хита на 2020 макар и само в моята къща да се пуска Това си стига! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари