Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

До 2014-15 Сторарови купуваха гледания на всички клипове, с участието на Фики. В това число и дуетите с Галена. 

Не случайно запазиха единствено този клип на  Кристиана, когато се премести в Хит Микс.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, NazzkO каза:

Преслава се държи неуважително в клубовете - грозен факт. Но пее, пее та пее. Всичко друго е лъжа, която не знам какво удоволствие ти доставя.

Галена е адски неточна, викаща и непееща. 

В последните 2 години Галена много си е изгладила пеенето. Никога не бих я сравнил с Камелия примерно.

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Danger. каза:

Какво купуване, тези години бяха пикът на Галена в кариерата й,  всичките й хитове бяха тотални. Беше накарала направо Преслава сама да си говори в тоя период. 

То затова към днешна дата скъпият проект “Хавана Тропикана”, снимана в Куба диша прахта на слайдшоуто “Моето слабо място”!

Другите две песни са тотални хитове-факт. И нямах предвид тях за купуване.

Доколкото си спомням купени гледания имаха любимата ми “Дай ми” и “Боже прости”. Имаше статии тогава за тях, даже и някакви договори за купените гледания. 

• Like 2
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Fast каза:

До 2014-15 Сторарови купуваха гледания на всички клипове, с участието на Фики. 

Не случайно запазиха единствено този клип на  Кристиана, когато се премести в Хит Микс.

Че това беше хит и то доста голям сезонен такъв. Виж колко нови коментари за слушащи през 2020 има.

Кристиана колкото и да няма талант, периода лято 2014 - лято 2015 направи 4 хита - Диги дай дай, Между нас, Мой докрай, Цяла нощ. 

Дуета с Галин от 2013 също беше поне среден хит.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Hurricane каза:

То затова към днешна дата скъпият проект “Хавана Тропикана”, снимана в Куба диша прахта на слайдшоуто “Моето слабо място”!

@Willy прати му по колко гледания правят и двете песни към днешна дата и да млъкне тоя. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, Danger. каза:

@Willy прати му по колко гледания правят и двете песни към днешна дата и да млъкне тоя. 

Няма нужда, МСМ живее rent free и се слуша в умовете на всички българи. Чух че щяли да я слагат и в чиповете на Бил ГейЦ, все пак е хита на десетилетието. 😘

• Haha 5

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Willy каза:

Че това беше хит и то доста голям сезонен такъв. Виж колко нови коментари за слушащи през 2020 има.

Не става въпрос за това. Тогава политиката им за триене беше безмилостна, и въпреки това запазиха този клип. Сам се досещаш защо.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Hurricane каза:

Доколкото си спомням купени гледания имаха любимата ми “Дай ми”

“Дай ми” има 10 милиона, какво й е купеното? Тази песен беше химн на лято 2013 и гърмеше навсякъде. Даже гледанията са й твърде малко, ама тогава Вбокс още беше актуален.

Мале, заради теб и още няколко плюем като цяло всички пресови, без да са виновни всички. Прикрий си злобата малко, много ти личи.

• Like 4
  • Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, Fast каза:

Не става въпрос за това. Тогава политиката им за триене беше безмилостна, но запазиха този клип. Сам се досещаш защо.

Е пайнер буташе и налагаше Фики много през този период. Не случайно взе наградата за Певец още през дебютната си година. 

Сега ще кажеш Галин и Камелия, ама там е по-различно. Камелия им го наби брутално и дъртия не е искал нищо с името й в канала.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Danger. каза:

“Дай ми” има 10 милиона, какво й е купеното? Тази песен беше химн на лято 2013 и гърмеше навсякъде. Даже гледанията са й твърде малко, ама тогава Вбокс още беше актуален.

Мале, заради теб и още няколко плюем като цяло всички пресови, без да са виновни всички. Прикрий си злобата малко, много ти личи.

Нямам злоба! Харесвам и уважам Галена и трудът, който влага. Не харесвам някои от феновете ѝ, заради необектвиността им и идеята им винаги да я изкарат най-най

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Hurricane каза:

Нямам злоба! Харесвам и уважам Галена и трудът, който влага. Не харесвам някои от феновете ѝ, заради необектвиността им и идеята им винаги да я изкарат най-най

Ако не виждаш обективност у Галенови, у теб къде я видя? :Vishenka_14:

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Danger. каза:

“Дай ми” има 10 милиона, какво й е купеното? Тази песен беше химн на лято 2013 и 

Същото важи за теб и Муув нещо си. Като безпризорни сте. Способни сте да накарате Галена да опротивее дори на нейн фен. То такава вманиаченост да я изтъквате в повече, че направо... 

Забелязвам, че особено ти често поставяш под съмнение хитове с по над 10 милиона под съмнение с думите, че не си ги усетил чак като такива хитове, а стане ли дума за Галенина навираш гледанията като единствен аргумент. Само заради фенове като теб се радвам, че ги има песни като Проблем, Не мерси и Татуиорвка, за да те приземяват и да си затваряш човката от време на време

• Like 1
  • Haha 2

image.png

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Slavi каза:

Само заради фенове като теб се радвам, че ги има песни като Проблем, Не мерси и Татуиорвка, за да те приземяват и да си затваряш човката от време на време

Емилиано плаща ли ти нещо за пробутването? Защото ако не ти плаща, тъжно за теб. Поне в махалата ти чуваш ли я често от коли и къщи? :Vishenka_05:

Хита на 2020, нали така? Дай боже да направят дует с Десислава, много искам! 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Vancho каза:

Слави, не съм съгласен. Отдавна никой не свързва Галена с ваната. Факт е, че тя и Преслава са приемани като #1 в чалгата и то от години.

Признания пък е получила колкото искаш - и от хората, слушащи чалга, и от журналисти, и от модни експерти, и от колеги, и от медии...

От кои журналисти е получила признание? Бъди конкретен. От Цветанка Ризова, Карбовски, Миролюба Бенатова или Светослав Иванов. Това са журналисти, а не репортерчета на светски хроники и блогърчета. 

От колеги в нейната гилдия в получила, да. Не помня Лили Иванова, Васил Найденов, Йорданка Христова и други велипия да са я похвалили за нещо. 

Същите от двата абзаца са хвалили и Деса, и Азо и Глория, Анелия, та от новите чалгари дори Фики. 

Продължаваме зс медиите. Кои сериозни медии са отразили Галена като фактор? 

Общо взето много празни приказки, но нищо конкретно.

Но дори ти го каза. Признати са за номер 1 в чалгата, а аз говоря за масово признание като артист изпълнител, каквото Галена просто няма. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Danger. каза:

Емилиано плаща ли ти нещо за пробутването? Защото ако не ти плаща, тъжно за теб. Поне в махалата ти чуваш ли я често от коли и къщи? :Vishenka_05:

Хита на 2020, нали така? Дай боже да направят дует с Десислава, много искам! 

В Манастирски ливади миличко рядко можеш да чуеш каквато и да е чалга, а камо ли от сорта на Татуорвка, Кавала, Ламбо и други гюбеци. 

Да, плаща ми. Всяка седмица превежда сумите, за да ти бутам в лицето ти как се гаври с Галоша и Криско в дует. Но аз бих го правил и за без пари. Истеричната ти реакция е безценна и никой лев не може да я замени ❤️😁

Дано да направят дуетче, че да ти блъскам актуален десов хит в челото, но на дали ще има такъв. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Fast каза:

Не ми давай Карбовски и Бенатова за примери. Признанието от тях е по-скоро обида. Пак е добре че не си споменал Патрашкова.

За Бенатова пък защо. Да не ги бъркаш с онази утайка Мира Добрева. И стига смесва личните им изцепки с кариерите им като журналист. Карбовски е класа и има десетки репортажи право в десятката, какъвто и да е. 

Ни освен тях добавям Кеворкян, Люба Кулезич, Вяра Анкова, Иван Гарелов, Ани Салич и т. Н. 

Кой сериозен журналист каза една хубава приказка за онзи смядовски гюбек е въпроса. Никой

image.png

Сподели в други сайтове

Току що, Slavi каза:

За Бенатова пък защо. Да не ги бъркаш с онази утайка Мира Добрева. И стига смесва личните им изцепки с кариерите им като журналист. Карбовски е класа и има десетки репортажи право в десятката, какъвто и да е.

Май си пропуснал фиаското й с Мутафчийски тази година. А каква "класа" може да има комплексиран изнасилвач, заснел стотици репортажи, които подклаждат омраза реч към малциснтва? Пълна пародия е, и като журналист, и като човек.

• Like 2
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Slavi каза:

Кой сериозен журналист каза една хубава приказка за онзи смядовски гюбек е въпроса. Никой

Не се отказваш майка му стара - преди 3 часа го чоплихте това и още продължавате. Цирей ли ще ти излезе, ако се оттеглиш от тази безсмислена дискусия без последно 20?

• Like 5
  • Love 1
6590227P.jpg
Сподели в други сайтове

На Галена не й трябват признания от псевдо-журналисти, за да е призната като една от най-големите звезди във музиката и обществото. Как пък един път не се проведе един нормален спор като хората. 

• Like 2
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

Има признания Галена @Slavi. Все пак я номинираха за Жена на годината тази година за цяла България. Това си е престиж. Иначе се съгласявам за феновете, но @Hurricane е от същия калибър. Не знам кво толкова са се захласнали по две чалга курви. 

Иначе Хаваната с ръка на сърцето казвам, че разцепи клубове. Пуска се чат пат и се избухва на нея. Стара каравана също, че дори Деса, Преслава и не знам си още кой са я пяли. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Danger. каза:

На Галена не й трябват признания от псевдо-журналисти, за да е призната като една от най-големите звезди във музиката и обществото. Как пък един път не се проведе един нормален спор като хората. 

Ако изброените от мен са псевдо журналисти, то Галена е псевдо звезда и псевдо певица... Съвсем вече изпляска легена. Наричал псевдо журналисти хорс с трудове и приноси за държавата, за да изтъкнеш една калпава свиркаджийка. 

Който не величае Галена е псевдо, необиктивен, и какъв ли не. Засрами се и се погледни отстрани. 

• Like 1

image.png

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Има признания Галена @Slavi. Все пак я номинираха за Жена на годината тази година за цяла България. Това си е престиж. Иначе се съгласявам за феновете, но @Hurricane е от същия калибър. Не знам кво толкова са се захласнали по две чалга курви. 

Иначе Хаваната с ръка на сърцето казвам, че разцепи клубове. Пуска се чат пат и се избухва на нея. Стара каравана също, че дори Деса, Преслава и не знам си още кой са я пяли. 

Разбира се, че има признания. Но тук я изкараха едва ли не най призната от медии, журналисти, музикални звезди от вс жанрове и какво ли още не... Просто с подобни изказвания предизвикват гневни изблици. И, да, и двете групи фенове имат такива индивиди. И двете агитки не се поглеждат отстрани колко невменяемо изглеждат. 

image.png

Сподели в други сайтове

• pechenko unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...