Danger. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Току що, Slavi каза: И вде пак Докрай беше по големия хит и може да се каже и най големия хит на Андреа Трудно е да се определи най-големият хит на Андреа. Но със сигурност е в Топ 3, където е може би и “Дай ми всичко”. п.с любимата ми песен на Андреа 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Андреа къртеше много с кости и Азис след това, направо... ако си вярваше малко повече с пеенето нямаше да има равна. Тя, макар и не много талантлива, има що-годе приятен глас. На живо като е пяла акапела е звучала доста добре. а това ѝ е много добре 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 20 минути, Danger. каза: Нарочно забавиха Докрай, за да може Цура да си пусне първа песен от Оцко в Пайнер Напротив. “Докрай” все пак излезе първа, а на следващия ден пуснаха на Цура. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 19 минути, GSA каза: Напротив. “Докрай” все пак излезе първа, а на следващия ден пуснаха на Цура. Значи съм се объркал. Помня, че Цура й въртеше яко номера тогава.. Нали Андреа я е била пяла на участие предварителнл и Митко е искал да я накаже като искаше да й отложи премиерата, за да излезе първо тази на Цура. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Не знаех, че Джена си била платила, за да може да не слушаме оригинала на “Яко ми е” в България, наскоро и Бони е направила така с оригинала на “Време е” 5 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 3 минути, Danger. каза: Не знаех, че Джена си била платила, за да може да не слушаме оригинала на “Яко ми е” в България, наскоро и Бони е направила така с оригинала на “Време е” От къде е инфото и на кого си плащаш за нещо подобно. Може би като държиш правата за БГ имаш право на подобни ходове... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 12 минути, Danger. каза: Не знаех, че Джена си била платила, за да може да не слушаме оригинала на “Яко ми е” в България, наскоро и Бони е направила така с оригинала на “Време е” Е и двете гърмяха отвсякъде? Бях забелязала, че преди време като някоя от Пайнер вземеше хит от Гърция или Сърбия, Фен ТВ се скъсваха да въртят оригинала, дори и да е остарял. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 1 час, -A. каза: Най-адекватното представяне на Глория евър. Убийствена наистина. Онзи ден си припомних представянето на Глория на “Планета Мура Мега” и колко ме хвана яд, че се е навила да пее последна и то с тези песни. Не може Камелия, Ивана и всички други да смачкат с най-големите си хитове, а Примата на фолка да се приеме толкова вяло (изключая “Кръговрат”). Ми забий си “Златна клетка”, “Не сме безгрешни”, “Намери си майстора” например и им покажи коя си бе жена. Като цяло 2006 обаче си беше кофти период за нея. Хубаво е, че след Мюзик Айдъл през 2007 си стъпи малко на краката и си подобри реномето. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 48 минути, Slavi каза: От къде е инфото и на кого си плащаш за нещо подобно. Може би като държиш правата за БГ имаш право на подобни ходове... Приятел, който държи фолк страници и е доста навътре в чалгата ми сподели, не знам доколко е вярно. Наистина не откривам в Youtube нито Jake Jake, нито Cipele. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Това е брутално парче! Да вземат пример нашите певици Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 34 минути, Danger. каза: Приятел, който държи фолк страници и е доста навътре в чалгата ми сподели, не знам доколко е вярно. Наистина не откривам в Youtube нито Jake Jake, нито Cipele. Jake jake e премахната заради авторски права за английската част в песента. Официалното клипче на Cipele с над 90М също е изтрито, защото на певицата й е изтекъл договорът с Гранд и не е искала да го обнови. Няма как да платят да не излиза дадена песен в някоя страна. Това може да се ограничи единствено от канала който ги е качил. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 (редактирано) преди 2 часа , -A. каза: Най-адекватното представяне на Глория евър. Не знам дали й е най-адекватното, но определено е едно от малкото, в които й личи, че се кефи и не гледа с досада и отегчение, правейки муцки и мятайки екстеншъни, докато звучи плейбек. Тук също й се получи добре, според мен даже по-добре (като изключим скучната "Двойна игра"): Беше в един блок с Ивана и Камелия и направо разцепиха младите. Просто я мързи, това е тъжната истина, иначе като иска - може. Редактирано Декември 16 от HIStory 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 9 часа , Willy каза: Окей, но защо е яка и на сръбски?? @Kriminal мислиш ли че има шанс да пробие? Много е яка и на двата езика, изненадах се от хубавия текст на сръбски. За успехи няма да говоря, защото аз ако не се кефех на Роксана и на бг музиката ппц нямаше да си я пусна заради Ваня Лакатош. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Цяло събитие е,че снощи в Шоуто на Слави са гостували 4Маgic след като напоследък само политици му гостуват. Днес 4Маgic ще бъдат и при Цитиридис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Нощните заведения, игралните зали и казината ще продължат да бъдат затворени до 31 януари, ресторантите и спортните зали също. Бизнеса умре ... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 5 минути, Роско каза: Нощните заведения, игралните зали и казината ще продължат да бъдат затворени до 31 януари, ресторантите и спортните зали също. Бизнеса умре ... В Англия е така от март месец и не се залъгвайте, че всички получавали помощи. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 😂😂 2 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 10 минути, Роско каза: 😂😂 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 44 минути, Роско каза: 😂😂 Поредния клекнал на чалгата... Иначе яка парадия на Криско и Цитиридис. Освен това и кючека зарибява. Иначе нали от тази година щелв Саня да му е продуцент. Явно са се разпърдели работите... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Обаче този недооценен шедьовър има едва малко над милион на 20ка лайка... В друг канал отдавна да е минал 2-3 милиона... За сравнение Мръсния топ на Лорена има сходни гледания, а 2 пъти по малко лайкове... На Анелия п Пие ми се пък е почти с 2 млн и едва с 16ка гледсния. Тоест оо малко от на Деса са лайковете. Кама също с Не те забравих има 2 млн гледания и едва 15ка лайка. Деса ги води и трите като лайкове. И не е вярно, че канала няма значение. Може да в по малък, но поне да е разеаботен, в мисъл да се качват периодично някакви неща. Този на Деса беше застинал от години... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Поредното доказателство, че чалгата е по-слушана от всякога. 'златните' години на чалгата певачките се мъчеха да се правят на попаджийки, сега 2020 е обратното. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 3 минути, Olay каза: Поредното доказателство, че чалгата е по-слушана от всякога. 'златните' години на чалгата певачките се мъчеха да се правят на попаджийки, сега 2020 е обратното. Това са глупости. Тогава музиката, която се правеше беше за всички таргети, а сега само за тийнове и студенти като послания. И не е вярно, че чалгаджийките са се мъчили да се правят на попаджийки. Просто правеха неща за слушане, а не за клубна консумация. Поне 20 доказателства мога да изредя в тази посока. Затова попа имаше шлагери като Колко ми липсваш, попфолка като Две сърца, а сега всичко е с от 3 до 6 месечна годност. Турнетата събираха хора от всякакви таргети и възрасти, а сега сано цигани и и най запалвните фенове. Не знам какво се опитвате да си самовнушите с подобни изказвания, но чалгата никога няма да има върха, който имаше в златната ера. Освен това преди попа се водеше за некомерсиална музика, а последното дедетилетие бф музиката си е също комерс, основно за клубовете, още преди да посегнат към по крълните звуци. Като цяло днес много малко хора слушат комерсиалната музика. Камо ли по възрастните... 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 23 минути, Slavi каза: Обаче този недооценен шедьовър има едва малко над милион на 20ка лайка... В друг канал отдавна да е минал 2-3 милиона... За сравнение Мръсния топ на Лорена има сходни гледания, а 2 пъти по малко лайкове... На Анелия п Пие ми се пък е почти с 2 млн и едва с 16ка гледсния. Тоест оо малко от на Деса са лайковете. Кама също с Не те забравих има 2 млн гледания и едва 15ка лайка. Деса ги води и трите като лайкове. И не е вярно, че канала няма значение. Може да в по малък, но поне да е разеаботен, в мисъл да се качват периодично някакви неща. Този на Деса беше застинал от години... Да, това с канала си е вярно. Просто от години не беше качвано нищо там, та тази песен стана малко жертва за раздвижването на нещата. обаче гледам, че покрай нея и певеца се понатрупаха и нови абонати за канала. Преди това май бяха под 80 000 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Вече в Пайнер има още по-голяма бездарница от Ариа след като Биляна е там. 2 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 3 минути, NazzkO каза: Да, това с канала си е вярно. Просто от години не беше качвано нищо там, та тази песен стана малко жертва за раздвижването на нещата. обаче гледам, че покрай нея и певеца се понатрупаха и нови абонати за канала. Преди това май бяха под 80 000 Голяма е смешница Деса, колкото и да ми е болно да го кажа. Една Емилия, която е далеч от нея като име за 1 година вече я е минала като абонати в тубата. Лошото е при Деса, че показва неуважение и към феновете си, и към собствената си музика. Не може да си такова уважавано име и да не дадеш възможност на хората да се наслядат на старите ти проекти в hd КАЧЕСТВО. Ами дай някой лев, направи акустична версия на своя стара популярна песен, направи така че и младите да разберат за някоя по забравена песен. До такава степен се излага, че феновете и сами си издават нейни албуми... 5 години в Пайнер, толкова вложени средства в проекти и дори не ги събра за престиж... Защото и е много важно да взима с някой лев повече от участия. Тъжна картинка. Наистина е заслужено дупката, в която дълбае в момента. Със @SG прогнозирахме това да се случи още след като издаде Да вдигнем шум... Иначе с много усилия и аз успях да се сдобия с това бижу по долу. 250 лв е струвало удоволстивето да се издаде в 10 бройки. По 25 лв на брой. Толкова ли не можа да си направи своя кеф и кефа на феновете и. 1000 бройки биха и излезли много по евтино. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари