DevilWish Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 51 минути, Willy каза: @DevilWish виж кой ще ни зарадва днес! Ау! Бръснарското ножче! Откога си чакам балада от нея. Дано е нещо хубаво! Очаквам! До 15 ч. никакво мърдане от тука! Тръпна! ❤️❤️❤️ 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 25 минути, DevilWish каза: И мен най-много ме е яд за "За първи път"! Това беше следващата песен след "Ако те няма" която най-много си харесах, а и наистина имаше голям потенциал и съм сигурен, че щеше да е следващия хит. Трябваше задължително след "Ако те няма" нея да я снима. "На мъжете, които не обичах" и "На чисто" също заслужаваха клипове. Вместо този дует трябваше първо тях да снима. Казвал съм го и ще продължавам да го казвам - У-ЖА-СНА песен - в черния ми списък наред с "Присъда" и "Намери си майстора" е - и трите ме смачкват страшно много и се радвам, по това което виждам, че не залага на тях по участия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Умирам от факта колко непрофесионални са орк.Чар 🤣🤣🤣 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 23 минути, omline каза: Казвал съм го и ще продължавам да го казвам - У-ЖА-СНА песен - в черния ми списък наред с "Присъда" и "Намери си майстора" е - и трите ме смачкват страшно много и се радвам, по това което виждам, че не залага на тях по участия. Аз пък не харесвам "Хепи Енд" и "Обич моя", обаче втората си има доста привърженици. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 18 Author Report Share Публикувано Декември 18 Аз се чудя защо не мода да заспя, а то кралицата е решила да ни зарадва с нов хит, да подгреем! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 18 Author Report Share Публикувано Декември 18 Слушайте и ревете! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 3 минути, BobiTo каза: Слушайте и ревете! Най-добрата балада за тази година. Откога я чакаме! ❤️ Ах, Сончетооо пак изкара хубава песновка! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 18 Author Report Share Публикувано Декември 18 преди 1 минута, DevilWish каза: Най-добрата балада за тази година. Откога я чакаме! ❤️ Ах, Сончетооо пак изкара хубава песновка! Това е най-хубавото нещо случило се тази година, Соня разлюля всяка емоция в мен, само тя го може. ❤️ Чак ми се прийска да си взема ново бръснарско ножче и да нарежа нечие лице. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 1 минута, BobiTo каза: Това е най-хубавото нещо случило се тази година, Соня разлюля всяка емоция в мен, само тя го може. ❤️ Чак ми се прийска да си взема ново бръснарско ножче и да нарежа нечие лице. Имаме повод днес! Да си сипем по едно! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 18 Author Report Share Публикувано Декември 18 преди 4 минути, DevilWish каза: Имаме повод днес! Да си сипем по едно! ❤️ Трябваше да започне новата година с тази песен и без това тази година и е загубена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Соня няистина се отчете с прекрасна песен, да им покаже на някои малко да се върнат към истинския си поп фолк, че аман от комерс и експерименти. Тези пък в Тубата веднага коментират, о, балада... Еми балада да, тийновете очевидно такова животно не са имали щастието да слушат, а повечето хубави песни останали са такива. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Страшна е! 18 години високо ниво, винаги различна и интересна. 5 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 @asylum @Lelqtian Слушаме ли ретро хитове! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 18 Author Report Share Публикувано Декември 18 преди 31 минути, Willy каза: Страшна е! 18 години високо ниво, винаги различна и интересна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 41 минути, RumyanaFen каза: @asylum @Lelqtian Слушаме ли ретро хитове! Винаги! Грета ми беше любимка! преди 4 часа , Гальо каза: Тази снимка коментирала ли се е? Готова е за специална тема и много мемета 😂😂 Закопчай се, ма, ще настинеш! Стига си парадирала с шукаритетен пуловер! 1 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 2 часа , Willy каза: Умирам от факта колко непрофесионални са орк.Чар 🤣🤣🤣 Какво очакваш от осморазрядни Айшета и Хасановци. 😂 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 34 минути, asylum каза: Винаги! Грета ми беше любимка! Закопчай се, ма, ще настинеш! Стига си парадирала с шукаритетен пуловер! Грета ли? Прилича ми на Валентина? (Хей, войниче, Мазало) Огромна прилика имат! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 2 минути, DevilWish каза: Грета ли? Прилича ми на Валентина? (Хей, войниче, Мазало) Огромна прилика имат! Много се зарибих по горе сложените от мен не ги спирам 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ако иска и благодарствена песен в нейна чест да направи? че е споделила песента. 1 8 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 4 часа , Slavi каза: . Ето така се остарява грозно. ❤️ А така красиво https://www.instagram.com/p/CBbMhVvDiz1/?igshid=1ukoz1sgosma3 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 41 минути, RumyanaFen каза: Много се зарибих по горе сложените от мен не ги спирам Аз оня ден се сетих за Грета, а днес и за Валентина 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 2 часа , Willy каза: Страшна е! 18 години високо ниво, винаги различна и интересна. Колко яки песни и клипове е оставила зад себе си. Много силна продукция от Малинажа. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 2 минути, asylum каза: Аз оня ден се сетих за Грета, а днес и за Валентина Сетих се и за още 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 @BobiTo Да и бяха дали този убийствен ремикс 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Диона ще пуска самостоятелна песен на 20ти, а сборната формация от Алфа на 21ви. Ще е доста интересно. Диона ми е безлична, но сега очаквам да ги срине и шестимата наведнъж. 6 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари