HIStory Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 4 часа , DevilWish каза: И мен най-много ме е яд за "За първи път"! Това беше следващата песен след "Ако те няма" която най-много си харесах, а и наистина имаше голям потенциал и съм сигурен, че щеше да е следващия хит. Трябваше задължително след "Ако те няма" нея да я снима. "На мъжете, които не обичах" и "На чисто" също заслужаваха клипове. Вместо този дует трябваше първо тях да снима. Даже "Сто карата любов" имаше повече потенциал от малоумния дует. Глория е царица да си прецаква потенциални хитове за сметка на песни, дето втори път не би си пуснал човек... Само Десислава й е някаква конкуренция в тая посока, страшни нереализирани песни има за сметка на такива със съмнителен успех. Поздрав с два примера на двете кукувици, които заслужаваха много повече внимание : 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 3 часа , omline каза: Казвал съм го и ще продължавам да го казвам - У-ЖА-СНА песен - в черния ми списък наред с "Присъда" и "Намери си майстора" е - и трите ме смачкват страшно много и се радвам, по това което виждам, че не залага на тях по участия. Няма и да заложи, тя си върти един плейлист от 15 години... После що са й забравени песните. От "Любовен дъжд" вече циреи ми излизат, как не й втръсна да пее едно и също не знам, а има страшна дидкография. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 На Соня Немска и баладата не й се получи този път май, нещо в изпяването хич не е наред, то бива маукане и виене, ама чак толкова... Ей това ми е любимо нейно, което надали някой е чувал, припева много ме кефи: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 18 Author Report Share Публикувано Декември 18 В неделя "Любовница" на Диона и "Кралица" на Роксана. В понеделник Алфа групичката и "Двама" на Анелия, става интересно. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Очаквайте баладата "Двама" на Анелия от Понеделник в ефира на Planeta TV / Телевизия Планета . 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Дебютната песен на Кирил 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Биляниш – Биляна Лазарова може да последватe в Instagram: @b_lyanish, във Facebook: Bilyana Lazarova (Leader), а скоро очаквайте и първия й видеоклип за “Пайнер” в YouTube - PlanetaOfficial. Таз па коя е ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 1 минута, Роско каза: Биляниш – Биляна Лазарова може да последватe в Instagram: @b_lyanish, във Facebook: Bilyana Lazarova (Leader), а скоро очаквайте и първия й видеоклип за “Пайнер” в YouTube - PlanetaOfficial. Таз па коя е ? https://www.youtube.com/watch?v=rCWcBEsJTfw Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Божинов налази Ариа https://www.bgdnes.bg/Article/9262607 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 13 минути, Роско каза: Биляниш – Биляна Лазарова може да последватe в Instagram: @b_lyanish, във Facebook: Bilyana Lazarova (Leader), а скоро очаквайте и първия й видеоклип за “Пайнер” в YouTube - PlanetaOfficial. Таз па коя е ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Очаквам доста от Диона, от Анелия също очаквам силна балада. А от Алфа очаквам да им спре нета и да не качат песента си тази година. Достатъчно лоша година, нямаме нужда и от този квартет😂 5 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. NazzkO Публикувано Декември 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 18 преди 2 часа , Danger. каза: Ако иска и благодарствена песен в нейна чест да направи? че е споделила песента. Мале какви думи, все едно ѝ е подарила бъбрек 🧐 иначе Джеси трябва да спре да си слага неща в лицето, но най-притеснителното в снимката е, че и трите ѝ деца са я оставили да влачи препълнени торби, горката фена 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 1 час , Krislena каза: Божинов налази Ариа https://www.bgdnes.bg/Article/9262607 Все след най-красивите жени е Божинката - Алисия, Николета, Моника, сега и Ариа ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 18 Author Report Share Публикувано Декември 18 @GSA полунощ вече мина, лягам на твоята половина... 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 8 минути, BobiTo каза: @GSA полунощ вече мина, лягам на твоята половина... Златен хит от 2007 година. Липсва ми тази Райна с умерените песни. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 12 минути, GSA каза: Златен хит от 2007 година. Липсва ми тази Райна с умерените песни. Да не говорим колко различни песни пусна през годината: ''Цип на устата'' ''От един инат'' ''Глезената, гледаната''' ''Двама'' Още ме е яд, че не реализира скандалната ''Няма връщане назад''. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 31 минути, -A. каза: Да не говорим колко различни песни пусна през годината: ''Цип на устата'' ''От един инат'' ''Глезената, гледаната''' ''Двама'' Още ме е яд, че не реализира скандалната ''Няма връщане назад''. Тя тогава и в албума си имаше още доста готови хитове: ”300 листа любов” - пя я в една Пролетна Програма. ”Има или няма” - представи я в Новогодишната програма. ”Птица ранена” ”Сърфирай с мен” - това и беше сигурен хит за лятото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 3 часа , HIStory каза: На Соня Немска и баладата не й се получи този път май, нещо в изпяването хич не е наред, то бива маукане и виене, ама чак толкова... Ей това ми е любимо нейно, което надали някой е чувал, припева много ме кефи: Една от любимите ми нейни, много приятна песен, вече звучаща леко носталгична след 10 години. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Някакъв ремикс на Хабиби на Галена и няк'ва друга версия е направил 100к за 4 дни. Дано blowne още повече!🤪 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. HIStory Публикувано Декември 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 18 преди 1 час , Гальо каза: Все след най-красивите жени е Божинката - Алисия, Николета, Моника, сега и Ариа ❤️ Което си е така, си е така, както би казал Божинката. Да внимават, че вече има прецеденти, то гена си е ген и не си оправя със скалпел: 12 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 6 минути, HIStory каза: Което си е така, си е така, както би казал Божинката. Не сме грозни, бедни сме, както биха казали госпожиците от снимката. Не ги познавам аз тези бедни жени от народа ❤️ 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Кали в момента с бенд в Шоуто на сценаристите. Кали май критикува Преслава за машъпа. Казва,че не трябва да се правят стари песни, а нови и да не се копира. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. NazzkO Публикувано Декември 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 18 Тая е по-голяма мрънкачка и от Камелия, братче. Как пък все Преслава им пречи на възрастни недоклатени лелки без особен талант, аман. Да си изпие кафето без повече думи! Специално Кали е най-дразнещата фигура. Вечна опозиция,а думите ѝ не струват нищо. Плюеше Пайнер и комерсите, отиде там и нааправи комерси, кавъри и за първи път толкова участия. И за последен. Плю по корекциите на колежките, хвалеше се, че няма аиликон и си сложи. Изобщо една напълно изпразнена от съдържание медийна лилност. 12 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 преди 16 минути, zai4eto82 каза: Кали в момента с бенд в Шоуто на сценаристите. Кали май критикува Преслава за машъпа. Казва,че не трябва да се правят стари песни, а нови и да не се копира. Поздрав за Кали с почти 2 милиона за 11 дни ❤️ 4 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари