Willy Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 21 минути, gabbati каза: Защо "Живее ми се" с 4М се води хит, а "Щрак" на Лидка с 4,6М се води флоп? Разбирам, че Лидия е царицата на музиката и само Ариана Гранде й е конкуренция, но все пак... Лидия 2019 има 3 песни над 10М, а едната има и над 20М. Тази година песните й са доста по-слаби от към успех, което е 💫деградация💫. Ако миналата година не й беше успешна да държи инерция, Щрак нямаше да има и 2М. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Скоро: Меди - Да си тук Музика: Меди, текст. Мариета Ангелова 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Истината е, че Екстра Нина почти никога не ми е харесвала като певица, но има доста интересни клипове и имам някои любими песни, но най са ми тези. Специално за @asylum трите ми любими - Божествен знак, Отминал спомен и Доза 03! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 19 Author Report Share Публикувано Декември 19 Тя Екстрата oще ли е в Пайнер? Завръщанетo и нямаше никакъв смисъл, билo квoт билo, не и се пoлучава вече изoбщo. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 30 минути, ice_hot_sm каза: @asylum, а какво ще кажеш за тази акустична балада? Мен супер много ме кефеше едно време. Аз първо за това изпълнение в НДК си помислих, че ме питаш, но после видях за брейкърите и чатнах Ето ти и този лайв! преди 27 минути, GSA каза: Слушайте сръбски класики от кралицата. Тъкмо й слушах сръбска песен преди 2 минути, DevilWish каза: Истината е, че Екстра Нина почти никога не ми е харесвала като певица, но има доста интересни клипове и имам някои любими песни, но най са ми тези. Специално за @asylum трите ми любими - Божествен знак, Отминал спомен и Доза 03! И на мен тези са ми от най-любимите! Ето още класики! Три години направи повече гледания от някои от новите й клипове 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Току що, BobiTo каза: Тя Екстрата oще ли е в Пайнер? Завръщанетo и нямаше никакъв смисъл, билo квoт билo, не и се пoлучава вече изoбщo. Мисля, че още е там, да. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 1 минута, BobiTo каза: Тя Екстрата oще ли е в Пайнер? Завръщанетo и нямаше никакъв смисъл, билo квoт билo, не и се пoлучава вече изoбщo. Тъп ход за връщане в пропаднала фирма, вместо да поеме нещата в свои ръце. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 1 минута, asylum каза: Аз първо за това изпълнение в НДК си помислих, че ме питаш, но после видях за брейкърите и чатнах Ето ти и този лайв! Тъкмо й слушах сръбска песен И на мен тези са ми от най-любимите! Ето още класики! Три години направи повече гледания от някои от новите й клипове На мен много ми харесва един дует с Драгана - Миришем на ню. ❤️ Имаше и още една много силна балада, "Паднал ангел" от последните й песни. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 19 Author Report Share Публикувано Декември 19 преди 1 минута, asylum каза: Тъп ход за връщане в пропаднала фирма, вместо да поеме нещата в свои ръце. Тя самата и кариера е умряла oтдавна, няма смисъл да прoдължава да се мъчи с Пайнер или без все тая е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 1 минута, DevilWish каза: На мен много ми харесва един дует с Драгана - Миришем на ню. ❤️ Имаше и още една много силна балада, "Паднал ангел" от последните й песни. И мен много ме кефеше с Драгана, въпреки че мразя сръбски песни - доста модерно звучене имаше. преди 1 минута, BobiTo каза: Тя самата и кариера е умряла oтдавна, няма смисъл да прoдължава да се мъчи с Пайнер или без все тая е. Нищо не й пречи да си ходи по участия, като другите стари певици. Има си песни бол за пеене. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Тази песен много би паснала на Кралица Ариа - нека бъде римейк/дует или минимум ft. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 помните ли ? първата песен на Емануела в ПАйнер 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 58 минути, gabbati каза: Защо "Живее ми се" с 4М се води хит, а "Щрак" на Лидка с 4,6М се води флоп? Разбирам, че Лидия е царицата на музиката и само Ариана Гранде й е конкуренция, но все пак... Това няква нова певица ли е? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Току що, Krislena каза: помните ли ? първата песен на Емануела в ПАйнер Не. Канцелирани концператорки не ни вълнуват. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 1 минута, Krislena каза: помните ли ? първата песен на Емануела в ПАйнер Пълен боклук беше тая песен. Не може да се намаже на пръста на химна "Аре, дърпай"! Снимала е нов хит https://www.btv.bg/video/shows/paparaci/videos/paparaci-na-snimachnata-ploshtadka-na-novija-klip-na-emanuela.html Току що, Lelqtian каза: Това няква нова певица ли е? Май визират Литка 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 21 минути, asylum каза: И мен много ме кефеше с Драгана, въпреки че мразя сръбски песни - доста модерно звучене имаше. Нищо не й пречи да си ходи по участия, като другите стари певици. Има си песни бол за пеене. Рядко ми допадат, но винаги има изключения. А имаше и една доста комична песен след Пайнер "Не събуждай дявола". 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 1 минута, DevilWish каза: Рядко ми допадат, но винаги има изключения. А имаше и една доста комична песен след Пайнер "Не събуждай дявола". Споделих я одеве. И на мен ми беше смешна. Аз пък харесвах тази, но клипът никога никъде не се завъртя. Беше от последния албум, преди да напусне Пайнер. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 1 минута, asylum каза: Споделих я одеве. И на мен ми беше смешна. Аз пък харесвах тази, но клипът никога никъде не се завъртя. Беше от последния албум, преди да напусне Пайнер. А оная песен за Лебедите, как се казваше? Много ми беше смешна и тя.. "Два лебеда" "Грамофонът" също ми е любима и "Няма скука" "Лято, слънце, миди". 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 И на мен Няма скука ми е любима, а Грамофонът беше една от най-гледаните песни в зората на ютюб За лебедите не се сещам. А, сетих се. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 защо винаги е с очила ? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Току що, Krislena каза: защо винаги е с очила ? И Емилия Ангелова/Миглена Стоянова го попита вчера. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 1 час, Гальо каза: Защото никой не се вълнува от Лидия, осбъжда се само когато се изложи с нещо, което хич не е рядко. Иначе е персона нон грата ❤️ Кралица Ариа друго освен хит не е виждала Всичко, което си написал, е 100% вярно - само дето си разменил имената. Нищо де, стават грешки. Всичко в "Щрак" крещи ICONIC! Дума да не чувам/чета против този шедьовър! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Открийте 10те разлики 😳 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Декември 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 19 Топ 3 най-гледани клипове от канала на Планета от ютуб ерата(since 2013) 2013 1. Кой 30.0М 2. Кис ми бейби - 18.0M 3. Момче без сърце - 16.8М 2014 1. Горе-долу - 31.1М 2. С мене да вървиш - 26.5М 3. Боже, прости - 25.5М 2015 1. В твоите очи - 31.2М 2. Блокиран - 29.6М 3. Дай ми свобода - 27.2М 2016 1. Пей сърце - 31.9М 2. Дай ми още - 29.7М 3. Гот ми е - 28.7М 2017 1. Не се изтриваш - 22.5 2. От София до Банско - 19.5М 3. Моро му - 18.4М 2018 1. Зоопарк - 23.6М 2. Феноменален - 22.6М 3. Да гори в любов - 21.3М 2019 1. Няма да ми мине - 20.1М 2. Добре ли си - 19.4М 3. Пиян - 19.0М 2020 1. 100 живота - 14.8М 2. И това ще отмине - 13.0М 3. Не се отказват - 10.1М Баси терминаторката. 😃 4 7 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 ами и Преслава винаги е в топ 3 ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари