asylum Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 18 минути, zai4eto82 каза: Днес ще има и протест за заведнията:: Искаме да работим. Сега ти се живее. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Абе тая Биляниш (Всяка нова) нали била тийнейджърка, пък гледам, че бебе има. На вид ми мяза на несполучлив микс от Гергана и Бейонсе. Най-красивата тийнейджърка певица - дръжки. Друга е. Няма да казвам коя. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 28 минути, Gerganafen каза: Абе тая Биляниш (Всяка нова) нали била тийнейджърка, пък гледам, че бебе има. На вид ми мяза на несполучлив микс от Гергана и Бейонсе. Най-красивата тийнейджърка певица - дръжки. Друга е. Няма да казвам коя. Тя и Малката има голямо дете, ама се води малка. Та и тая ще си е Всяка нова. А на скрийншотите по-горе кои са момичетата? Разпознах единствено Гъбина. 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 10 минути, asylum каза: Тя и Малката има голямо дете, ама се води малка. Та и тая ще си е Всяка нова. А на скрийншотите по-горе кои са момичетата? Разпознах единствено Гъбина. Тройници от Али експрес? Кукунашева и се е досвидяло да плаща за самите подопечни на Спонджбоб, та ги е сменила. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 9 минути, asylum каза: Тя и Малката има голямо дете, ама се води малка. Та и тая ще си е Всяка нова. А на скрийншотите по-горе кои са момичетата? Разпознах единствено Гъбина. Реалната Най-красива тийнейджърка + един анимиран телетъбис да запълва място на снимката и за носталгична нотка към детството. А, и една беквокалистка на Джордан гледам също се е пременила в АлиЕкспрес одежди. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Такааа, аз лично за добро утро рипортнах профила на педелин за разпространяване на фейк нюз. До една степен беше забавно да се смеем на простотията му, но е следван от много безмозъчни тийнове, които ще вземат приказките му за ваксини, дискотеки и тн за нормално, а не бива. Дайте му малко почивка от инатаграм, направете нещо добро за бъдещето поколение, защото както на мен така и н вас.... 2 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 ДААА ОТВАРЯТ ПОНЕ МОЛОВЕТЕ !!!!!!!😡 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 11 минути, Krislena каза: ДААА ОТВАРЯТ ПОНЕ МОЛОВЕТЕ !!!!!!!😡 Заради простите хора нищо не отваря. Можеше да има повече контрол просто - не повече от еди колко си хора да се пускат, да се спазват някакви мерки като в Турция и да си имаме молове. Но не, дай юруш на маслините конспиративни теории. Затова сега нищо. Кор за всички 4 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Нямала самостоятелни хитове... разчитала само на дуети.. 😂😂😂 Феноменален 22 661 494 = ЦЯЛАТА ДИСКОГРАФИЯ НА ПРЕСЛАВА В YOUTUBE 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 52 минути, NazzkO каза: Такааа, аз лично за добро утро рипортнах профила на педелин за разпространяване на фейк нюз. До една степен беше забавно да се смеем на простотията му, но е следван от много безмозъчни тийнове, които ще вземат приказките му за ваксини, дискотеки и тн за нормално, а не бива. Дайте му малко почивка от инатаграм, направете нещо добро за бъдещето поколение, защото както на мен така и н вас.... За чалга и музика може и да спорим, но наистина по сериозните теми сме на едно мнение 101%, както и трябва да бъдат разумните хора. Не знам какъв човек трябва да си, за да говориш глупости. Нямате си и на идея какво се случва по болниците. Хората стоят отвън и плачат, защото близките им са интубирани. Всеки ден са на студа, и са там не от простотия, а от страх да не чуят най - лошото. Търсят се донори с антитела, какво ли не, а нашият полу идиот Галин тръгнал да говори глупости. Ми както каза шефа ти, ако таланта ти е да пееш - пей мама ти да еба. Направи концерт като Глория, Преслава, Ивана, Камелия. Гледай кво правят големите, пък останалото остави на умните. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 57 минути, NazzkO каза: Такааа, аз лично за добро утро рипортнах профила на педелин за разпространяване на фейк нюз. До една степен беше забавно да се смеем на простотията му, но е следван от много безмозъчни тийнове, които ще вземат приказките му за ваксини, дискотеки и тн за нормално, а не бива. Дайте му малко почивка от инатаграм, направете нещо добро за бъдещето поколение, защото както на мен така и н вас.... Аз от колко време агитирам да му спретнем една групова докладванка и да го пратим на социален санаториум... Много тъпо животно е. преди 2 часа , AysheYaneva каза: Как да не са от АлиЕкспрес, като цялата Алфа се крепи на тях? Кариерите им, носовете им, филърите им, поведението им - всичко е купено от АлиЕкспрес. 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 3 часа , zai4eto82 каза: Стой си затворен като искаш и хич не излизай до живот като мишка. Аз затворен няма да си остана и ще си излизам, ама с такива елементарни и първосигнални коментари, май ти ще си останеш умствено затворена като мишка. 😂😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 3 часа , zai4eto82 каза: Днес ще има и протест за заведнията:: Искаме да работим. Памперсите на Преслава ще ги отразят повече от мрънкането на Ричард Алибегов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 9 минути, Moovit каза: Аз затворен няма да си остана и ще си излизам, ама с такива елементарни и първосигнални коментари, май ти ще си останеш умствено затворена като мишка. 😂😂😂 E тя работи в пицария, те доставят и до вкъщи. Па ше има тави за миене. Е да говори с Коце да си поръчва той и аверрите му от там и сичко е 6. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. xroflx9 Публикувано Декември 21 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 21 Text like ku ku 🥰 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 10 минути, WindWalkerMonk каза: E тя работи в пицария, те доставят и до вкъщи. Па ше има тави за миене. Е да говори с Коце да си поръчва той и аверрите му от там и сичко е 6. Значи трябва да приготвят нова рецепта за него - пица с кокаиново брашно. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 На днешния ден имам спомени с Коце през 2018 и 2019. Беше в Бургас. Тази година също можеше да дойде декември, ако не беше тази пандемия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Очаквам Анелия да избухне днес, а вие да рипортвате педелин. Ше има гивъуей за тези, които го направят и няма ограничения за нроя на пътите. Милият... целият му розов балон се руши... какъв жалкар, да продава от алиекспрес и шеметно да търси снимка на платове в гугъл да доказва, че той ги шие, като всички знаем, че единственото шито нещо е той. Иначе за гивъуея... какво предпочитате, савекс или една нощ в приказките? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 9 минути, NazzkO каза: Очаквам Анелия да избухне днес, а вие да рипортвате педелин. Ше има гивъуей за тези, които го направят и няма ограничения за нроя на пътите. Милият... целият му розов балон се руши... какъв жалкар, да продава от алиекспрес и шеметно да търси снимка на платове в гугъл да доказва, че той ги шие, като всички знаем, че единственото шито нещо е той. Иначе за гивъуея... какво предпочитате, савекс или една нощ в приказките? Бих предпочела една нощ в Приказките с Галин. Ще предавам лайв от спалнята за всички вас. Очаквам висок рейтинг и похвала. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Галин си е готин. Я стига сте го оплювали. И много истини казва. Това,че вие не искате да го приемете е ваш проблем. 1 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 13 минути, Krislena каза: Тези снимки нищо не доказват, буквално може да са в опаковка още, а дори да ги шият сами, не означава че идеята е оригинална и не са копирани. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. GSA Публикувано Декември 21 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 21 преди 7 минути, Krislena каза: Божке, тоя вече не се и крие. На първата снимка все едно гледам колко големи ги обича. 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 7 минути, Willy каза: Тези снимки нищо не доказват, буквално може да са в опаковка още, а дори да ги шият сами, не означава че идеята е оригинална и не са копирани. По интересно е как на първата снимка, единия пакет е удобно навит в подходяща форма. Явно Горгона и дилдото и му липсват 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари