Lelqtian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Didn't like Math at school, but I think I like your Math Ез иф мат вас евър матъръд фор дъ форум стъкмистика 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 1 минута, Willy каза: Ако броим и топици и фен клипове, става за топ 4, но пак е в категория нестабилни и с прогресивно намаляващия гладания, даже не знам дали са в топ 100 на база дневни гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 3 минути, Lelqtian каза: Ез иф мат вас евър матъръд фор дъ форум стъкмистика Помниш ли как я обричаше, че щяла да зацикли на 5 милиона и това й било на тая песен: 😂😂😂 А помниш ли как шитнахме онова нещо, как му беше името, дето много те дразнеше? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Помниш ли как я обричаше, че щяла да зацикли на 5 милиона и това й било на тая песен: 😂😂😂 А помниш ли как шитнахме онова нещо, как му беше името, дето много те дразнеше? Даже не помня чак толкоз да съм се вълнувал от гледания Но се радвам за Джеса, нека си има гледания жената. А за нещото бъди по-конкретен, дразнещи неща много ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Май това е най-якият дОет таС гУдинЪ! 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 5 минути, Moovit каза: Ако броим и топици и фен клипове, става за топ 4, но пак е в категория нестабилни и с прогресивно намаляващия гладания, даже не знам дали са в топ 100 на база дневни гледания. Че ги опрайм нещата, Кавала през февруари ще направи 10 милиона, измислил съм ги нещата. Само няма да се притесняваш. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 8 минути, Moovit каза: Ако броим и топици и фен клипове, става за топ 4, но пак е в категория нестабилни и с прогресивно намаляващия гладания, даже не знам дали са в топ 100 на база дневни гледания. Ако преброим топиците, фен клиповете, реакции, кавърите и пародиите, Татуировка ша събере 20 милиона Ма да се поздравим, долу до колата! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Току що, Lelqtian каза: Даже не помня чак толкоз да съм се вълнувал от гледания Но се радвам за Джеса, нека си има гледания жената. А за нещото бъди по-конкретен, дразнещи неща много ... Онова Десово беше, мъжко, в темата Кама VS Деса вилнееше. Беше ти смъртен враг. После имаше и женски смъртен враг. И тя беше шитната. С тебе явно човек не бива да се ебава. То не бива, не мой ба! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Този хит общо от клипа, топика и акустика е направил 10.4М за 73 дни.😱 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 4 минути, VulkoIsTheBest каза: Онова Десово беше, мъжко, в темата Кама VS Деса вилнееше. Беше ти смъртен враг. После имаше и женски смъртен враг. И тя беше шитната. С тебе явно човек не бива да се ебава. То не бива, не мой ба! Аааа това ли, тва трибуквеното ли? Сетих се, чат пат се затъжвам за него. А Янева съм на 100% убеден че се мотае някъде наоколо, просто никой не се вълнува толкова да и "разгадае" поредната регистрация. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 10 минути, VulkoIsTheBest каза: Онова Десово беше, мъжко, в темата Кама VS Деса вилнееше. Беше ти смъртен враг. После имаше и женски смъртен враг. И тя беше шитната. С тебе явно човек не бива да се ебава. То не бива, не мой ба! Всички си плащат! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Тогава нека поздравим @Lelqtian с хита на Янка!💗 "Който с мен се *****, после ще страда, май дявола носил е ПРАДА!! ВЪРТЯЯЯЯЯ" 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 4 минути, Willy каза: Този хит общо от клипа, топика и акустика е направил 10.4М за 73 дни.😱 Какво ти е мнението за Йоана Сашова? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Какво ти е мнението за Йоана Сашова? Не знам, доста противна ми е в опита да бъде cute. На всичко отгоре пее толкова еднакво, че имам чувството сякаш всеки път пее една и съща песен. Няма да има кариера, според мен. 1 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 11 минути, Willy каза: Този хит общо от клипа, топика и акустика е направил 10.4М за 73 дни.😱 Предполагам това е топ 2/3 тази година за такъв период от време. За "100 живота" съм 100% сигурен, че повече е имала на ден 73 (основен + топик). "Проблем" не я знам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 1 минута, Willy каза: Не знам, доста противна ми е в опита да бъде cute. На всичко отгоре пее толкова еднакво, че имам чувството сякаш всеки път пее една и съща песен. Няма да има кариера, според мен. Абе нека да запише собствена песен пък да видим. Щот почна да става досадна. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Току що, Willy каза: Не знам, доста противна ми е в опита да бъде cute. На всичко отгоре пее толкова еднакво, че имам чувството сякаш всеки път пее една и съща песен. Няма да има кариера, според мен. ТОПА! Браво, моето момче! На мен дори ми се иска да я затворя в нашата клиника за нервно болни, която ще отваряме със @Stela Да си бая там, да увива. 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 - Оуууу, ауууу, животаааа, ой живота колко тъжееен, аз-АААААЗ съм Йоана, ква съм сладка, оуууууу 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Дискотеките може да са затворени, но хората яко слушат попфолк от телефоните си в парковете и в колите си. Не можеш дса лишиш хората от това ,което им харесва. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 1 минута, Moovit каза: Предполагам това е топ 2/3 тази година за такъв период от време. За "100 живота" съм 100% сигурен, че повече е имала на ден 73 (основен + топик). "Проблем" не я знам... Топ 3 е, да. Проблем е първа, а 100 живота имаше най-много само на официалният клип за месец. Окей, на този етап от живота се чудя защо не записах статистика или нещо от сорта??!🤣 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 @mitak_94, русенското изкушение Яница, ще ни изненада ли с триото преди Нг ? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 2 минути, Willy каза: Топ 3 е, да. Проблем е първа, а 100 живота имаше най-много само на официалният клип за месец. Окей, на този етап от живота се чудя защо не записах статистика или нещо от сорта??!🤣 Споко, аз лично съм се чудил за много по-тежки случаи на форумно ниво по същата тема Ти си добре, нямаш проблем 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 1 минута, -A. каза: @mitak_94, русенското изкушение Яница, ще ни изненада ли с триото преди Нг ? Не. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Току що, mitak_94 каза: Не. Но и това ще и простя, ако песента е яка. Сега нека си припомним този тези топ проекти: 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 4 минути, -A. каза: Но и това ще и простя, ако песента е яка. Сега нека си припомним този тези топ проекти: Е тя няма вина. 🤣 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари