FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 9 минути, GSA каза: Прекрасна песен, ама защо това Лидия продължава да квичи и разваля абсолютно всеки проект, в който участва? Или да пее като хората, или да и обработват по-добре гласа - не се слуша. И в песента с Адам е неслушаема - хубаво, че е той. Все пак адмирации, че Алфа най-сетне пуснаха силна песен след целия бълвоч тази година. боже какви глупости говорите ? Лидия е звездата Алфа има божествен глас. стига си писали негативни неща за нея :@:@: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 @asylum това ми беше любимата песен на времето! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 За мен на Адам и Лидия парчето е много подценено. Абсолютно си заслужава поне двойни на тези гледания, не знам защо така изветря набързо. Колкото и да си кривят душите анти-Алфърите, парчето звучи зарибено. Тя е направила 4 милиона преди дни, но и това не е малко в условията намалени гледания и алтернативи на тубата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 8 минути, Krislena каза: боже какви глупости говорите ? Лидия е звездата Алфа има божествен глас. стига си писали негативни неща за нея :@:@: Всеки с мнението си. В първата песен се търпеше - след това е квичене до безбожие. Десита е много по-добра. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 14 минути, zai4eto82 каза: Ами ходят, слушат музика. Не стоят затворени. И даже и от заведения чувам музика как хората се забавляват. Голям праз. преди 7 минути, THE IIconic каза: @asylum това ми беше любимата песен на времето! Супер беше, но вече би ме домързяло да си я пусна. На Есма любимата ми неомръзваща е тази. Перфектната песен хем за куфеене, хем за кючек. Редовно си я слушам с години вече. преди 4 минути, VulkoIsTheBest каза: За мен на Адам и Лидия парчето е много подценено. Абсолютно си заслужава поне двойни на тези гледания, не знам защо така изветря набързо. Колкото и да си кривят душите анти-Алфърите, парчето звучи зарибено. Тя е направила 4 милиона преди дни, но и това не е малко в условията намалени гледания и алтернативи на тубата. Не е крайно зле, мелодично е. А лицемерите, отчитащи гледания, твърдят, че Живее ми се не била хит, щот нямала гледания, видиш ли, а гони 5 милиона. Татуировка ги мина и гони 6, плюс още толкова от друго клипче. На кое да се вярва? На градинките в Бургас, откъдето Зайка слуша хитовете ли? 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 13 минути, THE IIconic каза: Tук вече излъга! Ами не. Хората си празнуват тайно на закрито в заведение без никой да знае. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 1 минута, asylum каза: Не е крайно зле, мелодично е. А лицемерите, отчитащи гледания, твърдят, че Живее ми се не била хит, щот нямала гледания, видиш ли, а гони 5 милиона. Татуировка ги мина и гони 6, плюс още толкова от друго клипче. На кое да се вярва? На градинките в Бургас, откъдето Зайка слуша хитовете ли? Живее ми се може да има гледания, това не променя факта, че Ариа бърше подове с гъза си, истерична е и не може да пее. Кой може да обори тези факти? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 За лека нощ! ❤️ п.с. @pechenko поздрави от кралицата на кючеците Адриана! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 10 минути, zai4eto82 каза: Ами не. Хората си празнуват тайно на закрито в заведение без никой да знае. Хубаво е, че нямам власт в тази държава, понеже ако бях министър, щях да подходя по следния начин. Заплаща се на персонала 80% от доходите. Ако нарушат забраните, то те ще бъдат глобени и всички служители ще трябва да връщат парите от началото на Пандемията. Ей така за урок. Или адекватни компенсации и крути мерки при неспазване. Или всеки си прави каквото иска. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 27 минути, Krislena каза: боже какви глупости говорите ? Лидия е звездата Алфа има божествен глас. стига си писали негативни неща за нея :@:@: Изсра на всичко с тоя нацистки клип и отказа да се извини. 3 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 46 минути, BobiTo каза: Бебче мое пръскаш! Аванта не ми пускаш! ❤️ Гледахте ли скандалния разказа как Цвети отива при режисьора с листовете сюжет и иска всяка секунда да е както в главата й? Кралица! ❤️ Много яко интервю, историята на Андро е един път 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 1 час, чушка. каза: Най-големият хит за тази година е "100 живота". Самостоятелен! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 31 минути, zai4eto82 каза: Ами не. Хората си празнуват тайно на закрито в заведение без никой да знае. Колко да е тайно, щом ти знаеш, че ни и казваш Бих ги портил. преди 29 минути, VulkoIsTheBest каза: Живее ми се може да има гледания, това не променя факта, че Ариа бърше подове с гъза си, истерична е и не може да пее. Кой може да обори тези факти? Всичко това е факт. Както и че е хит - както песента, така и самата Ариа 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 28 минути, Fast каза: Изсра на всичко с тоя нацистки клип и отказа да се извини. #Патриот Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Не ме търси - любовта е дрога! Зависим бях, ето - вече чист съм... само дето никого не искам. Петиция Станислава Василева да пише всички текстове на Алфа! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 5 минути, Blueberry каза: Не ме търси - любовта е дрога! Зависим бях, ето - вече чист съм... само дето никого не искам. Петиция Станислава Василева да пише всички текстове на Алфа! Тази седмица всички посягат на Бибито 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Краката дълги, умът бръснач е, @Starboy си мисли @Blueberry с какъв разкрач е. 🤭 1 5 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Лидия = ангелският глас на поп-фолка Именно тя прави песента ТОП 9ч - 220к 😲 -Лидия с ангелският глас накрая ми къса сърцето 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 -Лайк ако искаш дует на Лидия и Преслава...❤️ -Страхотна песен! Лидия и Десита невероятни части! Просто тези момичета са невероятни! Маджуна можеше да го пропуснете! -Ако беше дует между Галин и Лидия щеше да е брутално🥰🥰🥰 -На частта на Лидия настръхвам!! -Лидия ми оправя настроението след "рапа" ❤️УНИКАЛНА Е -Лидия и Галин искам пак дует, страхотни сте ❤️❤️ -Тази песен наистина силно ме докосна. Браво на Алфа, уникалнии! Лидия ми е фаворит, толкова нежен и красив глас. Перфектен проект! ❤🔝 1 4 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Стартира ударно и после ще се мъчи да направи 5 милиона както всяка песен на Алфа. 5 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 4 минути, Krislena каза: Лидия = ангелският глас на поп-фолка 9ч - 220к 😲 Добре, че е в края и мога да спра песента след Десита❤️ До там звучи страхотно, признавам. Натам да слушат тези с по-издръжливи уши, защото Маджуна и Лидия един след друг идва твърде взривоопасно 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. VulkoIsTheBest Публикувано Декември 21 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 21 преди 8 минути, Гальо каза: Добре, че е в края и мога да спра песента след Десита❤️ До там звучи страхотно, признавам. Натам да слушат тези с по-издръжливи уши, защото Маджуна и Лидия един след друг идва твърде взривоопасно Маджуна щели да го правят на маджун след тая песен. Аз лично нямам против. Да му пожелаем повече успех в сферата на строителните материали. Попътен вятър, Маджуне, и по-хубави прозорци да оплътняваш! 1 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Алфа, ако бяха умни и разумни, щяха да качат по една соло версия на всеки от петимата изпълнители във Спотифай. 6 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Tedi Aleksandrova x Emrah x Andro - tvoita maika Utri v kanalъ na sturaro muzic Айдее хита идва! 1 1 5 2 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Само ултрахитове.🥰 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Изведнъж се събудиха всички чалгари, напускват по 2-3 песни всеки ден, нали си чакаха дискотеките? 😁 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари