Danger. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Рапърите един скандал като хората не можаха да си инсценират 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 @asylum Така ще пея на Адам и дано бог ми прости!❤️ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 47 минути, BobiTo каза: Изведнъж се събудиха всички чалгари, напускват по 2-3 песни всеки ден, нали си чакаха дискотеките? 😁 май само Преслава чака дискотеките 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 9 часа , Krislena каза: боже какви глупости говорите ? Лидия е звездата Алфа има божествен глас. стига си писали негативни неща за нея :@:@: Бебче мое, пръскаш, аванта на ... цвилещи нацистки, рекламиращи долнопробните парцали на Кукунашева не пускаме. В момента вълнува само едно заглавие - Ръцете горе, горе, горе за Цветина! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 На днешния ден през 2018 колко хубаво беше с Коце. Страшни спомени. ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Добър ден! Тук съм за вазе! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 1 час, Vancho каза: Хапнете Обичам да ям леща, но предпочитам чалга, затуй съм в тоз раздел! преди 4 часа , ice_hot_sm каза: Е, т'ва вече е истинска Кралица! Егати осанката и присъствието има тази жена. А гласът ѝ е непоклатим. От наш'та чалга коя я виждате да би могла да стои по подобен начин, разбира се, ако имаше подобните възможности? Юнона 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 39 минути, zai4eto82 каза: На днешния ден през 2018 колко хубаво беше с Коце. Страшни спомени. ❤️ Ти всеки ден имаш хубави спомени с Коце ма. Ако ги измерим, ще излезе, че са повече от тези на Нада, 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 25 минути, WindWalkerMonk каза: Ти всеки ден имаш хубави спомени с Коце ма. Ако ги измерим, ще излезе, че са повече от тези на Нада, На 21 декември срещу 22 декември 2018 имаше Коце при мен участие, както и на 20 декември 2019. Не се забравят някои неща. Аз какво да направя, че съм ходила на всяко участие и фейса ми припомня. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 33 минути, zai4eto82 каза: На 21 декември срещу 22 декември 2018 имаше Коце при мен участие, както и на 20 декември 2019. Не се забравят някои неща. Аз какво да направя, че съм ходила на всяко участие и фейса ми припомня. Време е Коцето да опраши котето. КАЗАХ! Аз съм шефката! 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 9 минути, WindWalkerMonk каза: Време е Коцето да опраши котето. КАЗАХ! Аз съм шефката! Може и да се е случило вече - на няколко пъти Танчето не искаше да разказва, че било прекалено лично 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 На 15 ден машъпа на Преслава е направила гледания, колкото Кавала на 15ия,с разликата, че при Преслава тези 150ка са в един от най слабите дни неделя срещу понеделник. Поредния пирон в ковчега на Кавала. Май и топ 3 няма да помирише, ако машУпа продължава така. 7 600 000 за Татуировка. Вече с половин милион над Кавала. Поздрав за добре дошъл на @VulkoIsTheBest 1 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 38 минути, WindWalkerMonk каза: Време е Коцето да опраши котето. КАЗАХ! Аз съм шефката! Шефката е една! Шефът също! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Защо си мисля, че ако на Теди и Емрах е силна, напълно ще отвлекът вниманието от песента на Алисия, която е с по-модерни vibes. Още повече че я пуска и в малък неразвит канал и идолите на по-малките пуснаха песни тези дни. Лошо време избра за завръщане, но поне ще видим силата и позициите й! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 3 минути, Willy каза: Защо си мисля, че ако на Теди и Емрах е силна, напълно ще отвлекът вниманието от песента на Алисия, която е с по-модерни vibes. Още повече че я пуска и в малък неразвит канал и идолите на по-малките пуснаха песни тези дни. Лошо време избра за завръщане, но поне ще видим силата и позициите й! Че тя Алисия нищо май не е пускала цяла година и 2-3 дена вече, аз мислех че се е отказала От тая гледна точка, все едно кога ще се завръща. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Азо щял да прави онлайн концерт. С бенда. Чакаме ли да чуем Жено бягай? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 2 часа , asylum каза: Добър ден! Тук съм за вазе! Кети е с нестандартна ориентация. Богаташко чедо. Видя, че няма да я бъде с пеене и се отказа овреме. Добре, че успях да източа малко дивиденти, докато беше нещо като известна - да ме води насам-натам, да бръмчим, да ме черпи. Ауу, това как прозвуча. 🤣 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Само на мен ли ми е съмнително как Ана е направила 200к на баладата? Тя дори май “Пие ми се” имаше по-малко. А Соня в същото време има същия брой коментари и двойно по-малко гледания и лайкове. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 5 минути, VulkoIsTheBest каза: Кети е с нестандартна ориентация. Богаташко чедо. Видя, че няма да я бъде с пеене и се отказа овреме. Добре, че успях да източа малко дивиденти, докато беше нещо като известна - да ме води насам-натам, да бръмчим, да ме черпи. Ауу, това как прозвуча. 🤣 Знаех си, че трябва да отбележа някого на Кети, но не знаех кого! Нещата си дойдоха на местОто. Кефеше ме една нейна песен Приказка, ама я няма в тубата. Честни сини очи беше част от саундтрака на Сигнално жълто Сега какво прави тая мома? 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 50 минути, Willy каза: Защо си мисля, че ако на Теди и Емрах е силна, напълно ще отвлекът вниманието от песента на Алисия, която е с по-модерни vibes. Още повече че я пуска и в малък неразвит канал и идолите на по-малките пуснаха песни тези дни. Лошо време избра за завръщане, но поне ще видим силата и позициите й! Под средните за 2020 и далеч от пиковите й години. Прав си да си мислиш, че ще й откраднат момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 2 минути, asylum каза: Знаех си, че трябва да отбележа някого на Кети, но не знаех кого! Нещата си дойдоха на местОто. Кефеше ме една нейна песен Приказка, ама я няма в тубата. Честни сини очи беше част от саундтрака на Сигнално жълто Сега какво прави тая мома? Не знам, като спря да бъде известна и я зачеркнах от списъка си с "Познати". Хахаха. Не бе, шегувам се. Аз я познавах покрай моя приятелка, която тя упорито сваляше. Кети е готна, зодия Водолей, свободомислещ човек. Имаше си един пич за параван. Весела компания бяхме. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 48 минути, Slavi каза: На 15 ден машъпа на Преслава е направила гледания, колкото Кавала на 15ия,с разликата, че при Преслава тези 150ка са в един от най слабите дни неделя срещу понеделник. Поредния пирон в ковчега на Кавала. Май и топ 3 няма да помирише, ако машУпа продължава така. 7 600 000 за Татуировка. Вече с половин милион над Кавала. Поздрав за добре дошъл на @VulkoIsTheBest Много са ми слаби тези заядни с Кавала кючек, предвид факта, че Галена има песен с 18+ милиона гледания тази година, както и още една с 11+ милиона (изключваме 55+ милиона генерирани гледания през последната година). Нямат логика тези натрапвания на Татуировката пред свършен факт. Ако го правиш с цел твои вътрешни удовлетворения и това по някакъв начин те успокоява - окей. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 14 минути, GSA каза: Само на мен ли ми е съмнително как Ана е направила 200к на баладата? Тя дори май “Пие ми се” имаше по-малко. А Соня в същото време има същия брой коментари и двойно по-малко гледания и лайкове. Някои от последните й песни за първите 24ч: Пие ми се - 150к С радко - ~160к Заради теб - 125к Шампиони - ~170к И на мен ми е съмнително, но може и да е тръгвала след песента на алфите и Диона и да трупа? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 7 минути, Willy каза: Някои от последните й песни за първите 24ч: Пие ми се - 150к С радко - ~160к Заради теб - 125к Шампиони - ~170к И на мен ми е съмнително, но може и да е тръгвала след песента на алфите и Диона и да трупа? Според мен е купувано. При този трафик и ако тръгва след други песни; щеше да има повече коментари, а виждаме, че има почти колкото Сона Немска. И е 12та в тренда. С тези гледания трябваше да е по-напред. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари