Willy Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Кефи ме че влага старание в песните, визиите и всичко свързано около кариерата. Дано я оценят! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 3 часа , Danger. каза: Не са купени гледанията на Беден в сърцето според мен. Песента просто се показва адски много като предложение, както навремето беше с Обратно в играта и оттам натрупа повечко гледания. Ще ме убиеш с разсъжденията си. На Преслава гледанията били, щото се показвала. Ми на Галена не се ли показват и не трупа ли гледания по същия приом... Помня преди време как оправдаваше спада и на гледания с това, че не и се показвала песента отстрани... Алгоритъма действа така, че показва слушани песни. преди 2 часа , VulkoIsTheBest каза: Кавала е с над 7 милиона за 50 дни ---> има шансове за ТОП 5 в дългосрочен план. Татуировка е тотален хит в махалите, масово българи доброволно това нещо не го слушат, а ти ни я натрисаш ежедневно. После те тресе параноята, че някой те сравнявал с циганин. Това са стари твои рани, които сам подклаждаш с този мазен кюпешки джангър. Изобщо не ме интересуват мушупа и каквото и да било друго. Поредна лидерска година за Галена с тотални хитове през цялата година, а Слави говори за мъка. Татуировка гони 8 за по малко. Тоест топ 4 със сигурност няма да види, впредвид гледанията на Проблем, 100 живота, Татуировка и не мерси, кояъто има и акустична версия. Вероятност за топ 5 има, но минимална. От къде е този комплекс винаги да се опитваш да забъркваш лични неща в спорове за чалга. Ако ти харесва приеми, че съм ром. Нямам комплекс от това да съм такъв. Никой в живота ми не ме е мислил за такъв. Докажи, че Татуировка се слуша от роми? Не можеш. Леля ти Ан и Асълъма за роми ли ги имаш, че го слушат? Шефката не се ли слушаше и от роми? Но не ти пречеше да я блъскаш, въпреки, че знаеш кой слуша фамилия Стораро. Това, в което обвиняваш мен, се проявява в теб. Абсолютни двойни стандарти. В кой пост съм твърдял, че Галена не е едноличен лидер за 2020. От май месец е така и това не се е променило. Просто някои от Галеновите не може да преживеете, че и Криско не помогна за рекорди и бкяновете ви за 40 милиона бяха разбити на прах. Емилиано вече съвсем ви скърши. Не ви е виновено, че хората слушат по добрата песен. Татуировка вече е доказана над Кавала. Сега се притеснявай Машъпа да не се развие, че тогсва топ 5 ще е поредната разбита мечта. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 1 час, Hurricane каза: Ако тази година е била лоша за вас Галенови... Пхахахаха😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 23 минути, Willy каза: Кефи ме че влага старание в песните, визиите и всичко свързано около кариерата. Дано я оценят! Наскоро исках да й слушам песента Дива, ама не я намерих в тубата. Не си плаща песни и клипове, но вече пуска нови? Идолка! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 2 минути, asylum каза: Наскоро исках да й слушам песента Дива, ама не я намерих в тубата. Не си плаща песни и клипове, но вече пуска нови? Идолка! Платени са. Тя беше показала и доказателства. Върната е дивата! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Луди за лудница три като Тройница 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 1 час, Danger. каза: Е тя май за вас беше лоша? Вие останахте с една песен за цялата година 1 от 1 успешни, а вие 3 от 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 "Пандемията подсилва тревожността и вече съществуващите психически разстройства." Дилдона: ЛуДа За ЛуДнИцА, бОлнА зА бОлНиЦа МЕГАХИТ! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 11 минути, Hurricane каза: 1 от 1 успешни, а вие 3 от 5 1 от 2 сте вие значи. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Аууу 2020 е годината на кавърите и mashup-ите 😅 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 За 3 дни излязоха песни за цял месец. 😂 Докрая на годината се чакат още Меди, Биляна, Джия и евентуално Джулия? (Коя 34) 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Декември 22 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 22 Би ме изкефило Преса да изкара машъп с песни на Галош, че съвсем да доубие една част от форума. 1 17 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 3 часа , Hurricane каза: Във форума някои хора газ пикаят, че Преслава макар и в толкова малък канал направи хит, който се нарежда в топа за тази година! Ако тази година е била лоша за вас Галенови, нека ви информирам, че следващата ще е още по-лоша! Преслава готви нещо брутално. Целувки ❤️ Годината за Галена беше много силна, но за Галеновите беше доста измъчена. И то не за друго, а защото те живеят с идеята да е най във всяко отношение. Първо 100 живота гръмна. Бяха толкова убедени, че ще е хита на лятото и пишеха в тази насока, но се появи за тях един Проблем и Софка и Коце им го натириха. После като разбраха за дуета на Криско и Галя, тук се пишеха блянове за нови рекорди, за минаване на Гледай как го правиш. Толкова се бяха надъхали, че после беше изключително сладко да им гледаш отстрани жалванията и оправданията. Накрая за кючека след първите 2 дни от излизснето му се точиха да минават Проблем, а циганетата Меди и Емилиано им зачервиха дупенцата. А за капак и като бонус се появи машУп, който има потенциал да пребори и двата им дуета с Криско. Което би било ужасно унижение. Непрофвсионално и неофициално машъпче да бъде по харесвано и слушано от уж топ продукцията на Галена. Дали не са се сгърчили като малки ларвички😁😁😁 Най нелепото е, че вместо да се радват на силната година на Галоша, те издребняват и не могат да се поберат в кожата си и се чудят как да нагласят нещата, така че Галена да е с хита на сезона... 4 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 @asylum Нещо се случва със Снежина от Марко и Снежина. Добре ли е, какво става? През цялото време, докато се прибирах към нас ми изниква нейния образ, или на Сашка Васева (..?), но май е Снежина. Да не я гепил Короната? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 11 минути, DarkChild каза: Би ме изкефило Преса да изкара машъп с песни на Галош, че съвсем да доубие една част от форума. Защо Преслава да и прави подобна услуга. А и тя пее вечни класики. Представяш ли в такъв микс за край Чупката или други отдавна забравени песньовки. 😁🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Забравете да броим акустичната версия на "Не, мерси" към общите гледания. Вие вече почнахте да изнаглявате. Тук вече говорим за дует, намесен е друг изпълнител. Изберете как ще третираме "Не, мерси" - като дует или самостоятелна песен. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 32 минути, Just_Me каза: Аууу 2020 е годината на кавърите и mashup-ите 😅 Много ме дразнят Стораровите как правят кавъри на супер голени хитове без да си платят правата и ги качват в неофициалния канал на Стораро и смучат далавери... Крадеца си остава крадец. Дали ще е кисело мляко или авторски труд, все е кражба. Жалкари. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 2 минути, Slavi каза: Защо Преслава да и прави подобна услуга. А и тя пее вечни класики. Представяш ли в такъв микс за край Чупката или други отдавна забравени песньовки. 😁🤣 За да има коментари като "ето така трябва да се пее", "тази песен не ми беше харесвала никога, но сега с това изпълнение я преоткривам", "ето това е певица с глас". А Галошините фенове може да си приписват евентуалния успех така както с жената от султана. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 1 минута, Slavi каза: Много ме дразнят Стораровите как правят кавъри на супер голени хитове без да си платят правата и ги качват в неофициалния канал на Стораро и смучат далавери... Крадеца си остава крадец. Дали ще е кисело мляко или авторски труд, все е кражба. Жалкари. Може и да са платили, кой знае. Не вярвам да крадат и то по няколко песни от двама изпълнителя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 9 минути, VulkoIsTheBest каза: Забравете да броим акустичната версия на "Не, мерси" към общите гледания. Вие вече почнахте да изнаглявате. Тук вече говорим за дует, намесен е друг изпълнител. Изберете как ще третираме "Не, мерси" - като дует или самостоятелна песен. Броиме си я. Ти нв си човека, който ще казва кое се брои и кое не. Брои се разбира се. Една и съща песен е. Меди е дал възможност на хората да я слушат в баладичен вариант. Аз слушам акустичната версия, щото по ме кефи. Това са гледания на една и съща песен. Както навремето брояхме Хиляда пъти и в изпълненние на Румен Борилов, и в дует с Рокса потната. На Емилиано не бил броил, щото я били слушали така любимите му роми. На Преслава нямало да брои, защото не било авторска песен, на Меди нямало да брои, щото другата версия била в дует. Още нещо? 🧐 Ти до края на годината ако продължаваш да броиш избирателно ще си нагодиш 100 живота, Кавала и Красиви лъжи в топ 3🤭 Отдавна нямаш думата по тези форуми. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 6 минути, VulkoIsTheBest каза: @asylum Нещо се случва със Снежина от Марко и Снежина. Добре ли е, какво става? През цялото време, докато се прибирах към нас ми изниква нейния образ, или на Сашка Васева (..?), но май е Снежина. Да не я гепил Короната? Човек, току-що я обсъдих с една приятелка. Пуснах си Върти, како, а вчера имах порив да те поздравя с това по-долу, но забравих. Заклевам се! Последно за Снежина преди 2 години чух, че върти три курви в ресторанта си Три уши. 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 5 минути, Slavi каза: Много ме дразнят Стораровите как правят кавъри на супер голени хитове без да си платят правата и ги качват в неофициалния канал на Стораро и смучат далавери... Крадеца си остава крадец. Дали ще е кисело мляко или авторски труд, все е кражба. Жалкари. Преслава сякаш не прави баш същото... Ама й възхвалявате мушамите. 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 15 минути, Slavi каза: Годината за Галена беше много силна, но за Галеновите беше доста измъчена. И то не за друго, а защото те живеят с идеята да е най във всяко отношение. Първо 100 живота гръмна. Бяха толкова убедени, че ще е хита на лятото и пишеха в тази насока, но се появи за тях един Проблем и Софка и Коце им го натириха. После като разбраха за дуета на Криско и Галя, тук се пишеха блянове за нови рекорди, за минаване на Гледай как го правиш. Толкова се бяха надъхали, че после беше изключително сладко да им гледаш отстрани жалванията и оправданията. Накрая за кючека след първите 2 дни от излизснето му се точиха да минават Проблем, а циганетата Меди и Емилиано им зачервиха дупенцата. А за капак и като бонус се появи машУп, който има потенциал да пребори и двата им дуета с Криско. Което би било ужасно унижение. Непрофвсионално и неофициално машъпче да бъде по харесвано и слушано от уж топ продукцията на Галена. Дали не са се сгърчили като малки ларвички😁😁😁 Най нелепото е, че вместо да се радват на силната година на Галоша, те издребняват и не могат да се поберат в кожата си и се чудят как да нагласят нещата, така че Галена да е с хита на сезона... Наградата за “Коментар на 2020” отива при теб! Евала! Много точно казано 1 3 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 6 минути, DarkChild каза: Може и да са платили, кой знае. Не вярвам да крадат и то по няколко песни от двама изпълнителя. Те ако са платени ще ги издадат официално, а не по този начин. Виж всичко качено в канала. То не беше Деспасито и какво ли не. И сега вече като напишеш, че е кавър и канала нд е монитизиран, съвсем су правят квото искат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 19 минути, Slavi каза: А за капак и като бонус се появи машУп, който има потенциал да пребори и двата им дуета с Криско. Което би било ужасно унижение. Непрофвсионално и неофициално машъпче да бъде по харесвано и слушано от уж топ продукцията на Галена. Ако миш-маша мине дуетите на Галена и Криско, то ще мине и Беден в нослето и 80% oт останалите песни на Прес, което показва че хората вместо да слушат нейните песни са избрали да слушат стари и чужди песни с нов живот. Къде е логиката? Поне да беше изпяла нейни ретро хитс. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари