SG Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Годината на Преслава е силна, но не заради Беден в сърцето или машъпа, а заради много по-значимата причина да се докажеш дори и без да си се борил да си сред ТОП имената на съответната година. Това е едно от нещата, които те превръщат в легенда- да покажеш, че след толкова години на сцена можеш да запазиш интереса към себе си във времена, в които вече не те налагат, не получаваш награди и дори ти самия не си бил никак активен. Честно казано, дори и да съм по-голям привърженик на Галена, много ми се иска да я видя и нея как си дава голяма пауза и така за пореден път доказва, че въобще не е за подценяване като голямо име. Нали, тук пренебрегваме факта, че е възможно Прес да не е пускала песни, защото чака дискотеките, което само по себе си е недостойна причина за такова голямо име. Тази година им беше шанса и на нея, и на други загубили се сред комерса големи да върнат предишната слава и на себе си, и на жанра. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 5 часа , Hurricane каза: Във форума някои хора газ пикаят, че Преслава макар и в толкова малък канал направи хит, който се нарежда в топа за тази година! Ако тази година е била лоша за вас Галенови, нека ви информирам, че следващата ще е още по-лоша! Преслава готви нещо брутално. Целувки ❤️ На колко години си? Много детински опит за затапка. Треперим още от сега. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 22 минути, Willy каза: Дискографията на тази жена!! И фактът, че никога не й дадоха Певица на годината. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 22 минути, AysheYaneva каза: Айде стига с Галена и Преслава. Вижте Цветелина Янева за рдто си ква почерпка е раздавала на феновете. Добре я е научил Пеевски как стават нещата. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Дай му ма! Как гръмна тая песен. Тука и гласът й е различен, толкова е малка. Тотална сладурана. 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 8 минути, VulkoIsTheBest каза: И фактът, че никога не й дадоха Певица на годината. Ами реално няма година в която да е НАЙ, но почти всяка година е в топа. Ако имаше награди и Прес и Галош ако се бяха отказали от наградите след скандалите през 2016, Емили можеше да вземе певица на 2019 и най-накрая да има своят миг. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 Виждаш да танцувам, мислиш, че ще бъде лесно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Пеем ли за колата си? 🥰 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Официалния клип на хита на 2014 е направил 20 милиона. Дано видим още един подобен проект от нея! Жестоко е всичко тук! 3 2 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 Току що, Danger. каза: Официалния клип на хита на 2014 е направил 20 милиона. Дано видим още един подобен проект от нея! Жестоко е всичко тук! Видяхме вече: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 А коментирано ли е как този клип е евтинджос версия на това? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 1 минута, BobiTo каза: Видяхме вече: Като песен имах предвид. Някаква, която да мяза на световните песни, а не на типичните български. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 3 минути, Willy каза: Ами реално няма година в която да е НАЙ, но почти всяка година е в топа. Ако имаше награди и Прес и Галош ако се бяха отказали от наградите след скандалите през 2016, Емили можеше да вземе певица на 2019 и най-накрая да има своят миг. Мисля, че 2008 имаше на равно шансове с Преса и Галена, но тогава нали забременя, а онзи дъртак бременните за живи не ги броеше, че един вид фирмата губела от отпуските им в майчинство. Отделно Преслава беше по-прясна и нова изпълнителка, фурорът по нея беше още силен. Тази песен излезна да я пее на един концерт с вече надуто коремче и пак се справи добре. Що чужденци зарибих по тая хитачка, химн си беше. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. NazzkO Публикувано Декември 22 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 22 Хахахаха нее издържам 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 2 минути, DarkChild каза: А коментирано ли е как този клип е евтинджос версия на това? Само че Емилия е в пъти по-голяма пичка от Анна, признай, 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 6 минути, Danger. каза: Официалния клип на хита на 2014 е направил 20 милиона. Дано видим още един подобен проект от нея! Жестоко е всичко тук! xroflx9: Хитът на 2014 е "Моли се да не почна"!!! 🤣 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 2 минути, pacho каза: Само че Емилия е в пъти по-голяма пичка от Анна, признай, Е, Ема може да ѝ бъде дъщеря. А и Анка има вид на страстна жена, докато Емица сигурно спи повреме на секс. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 7 минути, VulkoIsTheBest каза: Мисля, че 2008 имаше на равно шансове с Преса и Галена, но тогава нали забременя, а онзи дъртак бременните за живи не ги броеше, че един вид фирмата губела от отпуските им в майчинство. Отделно Преслава беше по-прясна и нова изпълнителка, фурорът по нея беше още силен. Тази песен излезна да я пее на един концерт с вече надуто коремче и пак се справи добре. Що чужденци зарибих по тая хитачка, химн си беше. Емилия 2005-2012 е баси топа, с някакви по-различни, мелодични и лирични песни. След това стана по-комерсиална, но пак има хитове и яки песни. Обаче, фактът че е адаптивна и май ще остане по-задържана от сестрата й Анелия.🤯 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Хаваната има и над милион от канала на Кости плюс куп фен клипове. Имаше и изтрит с около 800к мисля, че бяха. Тази песен се харесва и от хора, които почти не слушат чалга. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 5 минути, VulkoIsTheBest каза: xroflx9: Хитът на 2014 е "Моли се да не почна"!!! 🤣 Slavi: “Моето слабо място” е! 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Само аз ли си мисля, че Емилия е много надценявана в този форум? Реално интересът към нея е почти нулев. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 1 минута, чушка. каза: Само аз ли си мисля, че Галена е много надценявана в този форум? Реално интересът към нея е почти нулев. Не, не си само ти. 2 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 9 минути, DarkChild каза: Е, Ема може да ѝ бъде дъщеря. А и Анка има вид на страстна жена, докато Емица сигурно спи повреме на секс. Тръгнах да пиша, че сигурно люпи семки. После си припомних, че е счетоводителка, та явно смята нещо наум. 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 9 минути, Willy каза: Емилия 2005-2012 е баси топа, някакви по-различни, мелодични и лирични песни. След това стана по-комерсиална. Обаче, фактът че е адаптивна и май ще остане по-задържана от сестрата й Анелия.🤯 Ми нека, аз харесвам повече Емилия. По-борбена и умна е. Помниш ли, че за онази чак бяхме направили тема с изцепките й през годините - "Бисерите на Анелия". То не може само с "Аз съм широко скроен човек" и да гледаш като теленце. Всъщност някъде през 2008-2009 се пролича как до този момент кариерата на Анелия е изцяло дирижирана от Токича. Образът й рухна за хора, които не слушаха чалга, но много я харесваха и уважаваха. Емилия ги дялка от много рано с уникални песни: 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Току що, asylum каза: Тръгнах да пиша, че сигурно люпи семки. После си припомних, че е счетоводителка, та явно смята нещо наум. На Глория балните рокли и екскурзиите не са шега работа. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари