borisslav1 Публикувано на Декември 16 Report Share Публикувано на Декември 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Потната изглежда добре, песента си е хубава, даже на сръбски звучи по-добре, не вие толкова. Ще имаме ли нова балканска звезда, а ла Юлия Бикова? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Я, "Спомени" на сръбски. Изпълнителят за първи път го виждам и слушам. Други песни има ли всъщност? Пасват си, получила се е добре песента, както и видеото. Хареса ми! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Става 😃 Но самостоятелната песен на Рокси си остава най-най. Веднъж харесам ли оригинал после трудно ще ме впечатли друга версия 🤷♀️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.