Willy Публикувано на Декември 20 Report Share Публикувано на Декември 20 Нека раздвижим малко и този раздел. Темата е ясна. Да ви чуя! Веднага споделям две жестоки имена, две ИКОНИ! - Richard Madden - Emilia Clarke Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 2 5 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 9 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 2 минути, pechenko каза: Сори брат, ма тва си е извратено Междудругото, Сексуалното влечение към мумии в графата геронтофилия ли е, или си има собствено заглавие? За един преател питам. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Най-големия ми селебрити кръш изобщо беше към Гери от Спайс гърлс. Като бях на към 12. Нещо от по-актуална петилетка - Скарлет Йохансон. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 14 минути, Lelqtian каза: Сори брат, ма тва си е извратено Междудругото, Сексуалното влечение към мумии в графата геронтофилия ли е, или си има собствено заглавие? За един преател питам. Некрофилия е май. Мумофилия по-скоро. преди 11 минути, Lelqtian каза: Най-големия ми селебрити кръш изобщо беше към Гери от Спайс гърлс. Като бях на към 12. Нещо от по-актуална петилетка - Скарлет Йохансон. И аз си падах по Гера, но преди да отслабне и да се изруси. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Току що, asylum каза: Некрофилия е май. Мумофилия по-скоро. И аз си падах по Гера, но преди да отслабне и да се изруси. Мда, откакто се изруси не е същото. Ярко червена беше най-яка тупалка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Не знам какво е това чудо. Ако имах келебрити кръш вероятно щях да я споменавам постоянно и да я вмъквам във всички дискусии. Това е абсурдно. Тц. Нямам такова нещо. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 FAP FAP (Fantastic Alpha Popfolk, Fantastic Alpha Popfolk) Оф, май обърках темата. Извинете. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 11 минути, Gerganafen каза: FAP FAP (Fantastic Alpha Popfolk, Fantastic Alpha Popfolk) Оф, май обърках темата. Извинете. Да, грешната тема. Тук се предполага да са поне маргинално келебрити црушовете. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Хубава бяла биологическа жена - Диона 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Имам един вечен и това е Джим Кери Aвизуално идеалът ми за мъж е Арън Рамзи (футболист) и има някакви временни, но тези са двамата основни. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Avril Lavigne 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Само една единствена: 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 3 часа , Blueberry каза: Имам един вечен и това е Джим Кери Aвизуално идеалът ми за мъж е Арън Рамзи (футболист) и има някакви временни, но тези са двамата основни. Денис Теофиков четейки това и разбирайки, че вече не е твоя идеал: 7 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Камелия и Лейди Гага 😂❤️ 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Вс ли сте стрейт💀 това музикален форум ли е изобщо 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 1 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 преди 15 часа , Blueberry каза: Имам един вечен и това е Джим Кери Aвизуално идеалът ми за мъж е Арън Рамзи (футболист) и има някакви временни, но тези са двамата основни. Окей, мачкаш с вкус! преди 10 часа , Kriminal каза: Вс ли сте стрейт💀 това музикален форум ли е изобщо Взе ми думите! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 1 час, Willy каза: Окей, мачкаш с вкус! Взе ми думите! Страшен вкус - все мъже Козирог 😂 преди 11 часа , Kriminal каза: Вс ли сте стрейт💀 това музикален форум ли е изобщо Аз други представи имах за форума, тази тема ме изумява 😄 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Да скандализирам и да допълня списъка си с: Rami Malek, Zara Larsson(преди тотално да си развали визията 2020, но още си е икона) От балканите, като по-малък ми бяха Камелия, Гергана и Ана Николич от едно клипче на Ромале, Ромали.😍 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ся искрено, без шега, колкото и да ѝ се подигравам сега, мн ѝ се кефя - АНДРЕА, ама най-вече през 2016 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 24 Author Report Share Публикувано Декември 24 @Slavi, @penakavalli, @VulkoIsTheBest, @Starboy @GSA, @DevilWish @Moovit да ви чуя! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.