Роско Публикувано на Декември 20 Report Share Публикувано на Декември 20 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Има по-добри любовници. 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 малеееееееееееее брутална е !!!!!!!!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ако се абстрахираме как се снимала в клипа в работното латексово костюмче (ама без дилдото) и рокля, представена вече от по-мъжествената от толбухинските мумии, или изобщо че я пее Горгона, парчето почти става. Ама с тоя фетишистки клип - одобрявам по-принцип, просто не са мойте - доникъде няма да стигне. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Многоо добра, не се забива така като “Къде си”, но е зарибяваща и мисля, че ще стане хит. Клипът е готин 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Добра е! Можеше да се постарае повече откъм текст. Клипът е копие на “Беден в сърцето”, но е як. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 16 минути, Hurricane каза: Добра е! Можеше да се постарае повече откъм текст. Клипът е копие на “Беден в сърцето”, но е як. Проблемът е в изпяването. Хич не може да пее и не й се отдава чалгата, иначе идеи и поведение що годе има. Галена щеше да я направи по-добре. 5 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Много е яка! Стига сте търсили куруси, ако беше на Галена/Преслава щяхте да пищите от кеф. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 2 минути, asylum каза: Проблемът е в изпяването. Хич не може да пее и не й се отдава чалгата, иначе идеи и поведение що годе има. Галена щеше да я направи по-добре. Именно. И да си уволни стилиста, или който там е отговорен за избора на парцалките в клипа. Изобщо как Люсьо е снимал с четирибуквието си е факт, но пак там е и как камерата никак не я е харесала. Щом има желание да твори песни, да го прави за други изпълнители. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ай! Браво, Дионче! От "Граници" не ми е харесвала повече песен. Брутална еееееееееее!!! Избухвация! Песен, клип, визия, всичко е топ! Луда за лудницаааа, болна за болницаааааа.... ❤️ Да ме боли, да ме боли, от тебе колко да болииииии, ще мине, ще мине, да не си единствен ти... Ти за кой се взе, че да си с две? Само да те питам, тва ли мъж направи теeeeee!? ❤️❤️❤️ 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 2 минути, DevilWish каза: Ай! Браво, Дионче! От "Граници" не ми е харесвала повече песен. Брутална еееееееееее!!! Избухвация! Песен, клип, визия, всичко е топ! Луда за лудницаааа, болна за болницаааааа.... ❤️ Да ме боли, да ме боли, от тебе колко да болииииии, ще мине, ще мине, да не си единствен ти... Ти за кой се взе, че да си с две? Само да те питам, тва ли мъж направи теeeeee!? ❤️❤️❤️ напомня ми 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 3 минути, DevilWish каза: Ай! Браво, Дионче! От "Граници" не ми е харесвала повече песен. Брутална еееееееееее!!! Избухвация! Песен, клип, визия, всичко е топ! Луда за лудницаааа, болна за болницаааааа.... ❤️ Да ме боли, да ме боли, от тебе колко да болииииии, ще мине, ще мине, да не си единствен ти... Ти за кой се взе, че да си с две? Само да те питам, тва ли мъж направи теeeeee!? ❤️❤️❤️ Еми то не че има много излезли песни от "Граници" насам. 😁😁😁😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 9 минути, BobiTo каза: Еми то не че има много излезли песни от "Граници" насам. 😁😁😁😁 Двайсетина песни са излезли - не е съвсем без хич. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 51 минути, Krislena каза: напомня ми Иска и се на Горгона още от малка да е минала покрай яка тупалка като Лияна или Ох, ох, и може и да и се получи. Ама някой друг път. преди 1 час, BobiTo каза: Много е яка! Стига сте търсили куруси, ако беше на Ариа щяхте да пищите от кеф. Точно това казваме - ако беше Ариа поне щеше да става за гледане и слушане. Пищене Горгона вкарва достатъчно 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Диона гръмна, браво! Не знам какво видяхте общо с "Беден в сърцето" сигурно, че Диона стои като дърво в един от кадрите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Мен пък ме кефи песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Не ми хареса. Много далеч е от “Къде си” и изглежда нелепо на доста места. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Става, отсвира ми прилича на стар кючек на Малина и това печели бонус точки. Далеч е от "Къде си", но стъпка напред след "Текелас". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Дионка, колкото и да ми е елементарна като човек (колко изненадващо, елементарна чалгаджийка), прави учудващо добри песни и тази не е изключение. Наистина можеше да се постарае малко повече за текста, но сигурно е целяла да зарибява. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Хит хит хит 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Време беше за Ерик Екзотик да се завърне - супер е, много хитово парче! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 18 часа , Hurricane каза: Добра е! Можеше да се постарае повече откъм текст. Клипът е копие на “Беден в сърцето”, но е як. Боже, нямат нищо общо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Добра е песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ужасна е, толкова ми е писнало от разни като нея, агресивни, нагли, без талант, наистина ли това може да хареса на някой... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Пълен леш. Това не го виждам и 2 милиона да направи. Когаот си поръчаш Гледай ме от Али експрес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.