Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано на Декември 21 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано на Декември 21 2 1 8 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Където пеят Галин и Адам е ок. Да си я бяха направили само те. Но оттам насам е тотал щета. Данна я имаше в началния постер, но явно впоследствие са я махнали. Маджуна разваля песента. Десита пак е с роботски глас, а Лидия вие на умряло отново. 2 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Що изобщо хабят клавиатура да си пишат заглавията по-отделно, все едно някой ги различава? Или го интересуват. Да се пишат там група Омега и да приключват. Иначе това ... трудно ми е да го нарека песен - е тотал щета. В най-добрия случай е като някво демо, дето тепърва ще му слагат обработката, а някви влогъри дето снимат с телефона вадят по-добра кинематография. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Яка е 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Това е може би най-качествения проект пускат от Алфа Мюзик, наистина по Коледа стават чудеса Много добре, браво! 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Много приятна песен, но всички до един са толкова фалшиви, комбинация Маджуна и Лидия един след друг леко ми разкървиха ушите, трябва да призная. Толкова ли пък не могат да ги обработят в студио, навремето даже Моника Валериева звучеше адекватно и като Уитни пред тези ужасници. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Хубава е, на първо слушане е странна, но на второ влиза под кожата. Постарали са се да направят нещо по-качествено и лирично. Кукунашева защо е включена и тук, това реклама на I AM ли е? Не стига, че участва толкова народ, та и тя. Достатъчно общи снимки имат с Алфа, беше излишно. Обаче Гъбин Нарциса най-безцеремонно е превзел половината песен, аман - трябваше всички да са поравно, нали са екип уж. С Лидия трябваше да свърши. 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Лидия в тази песен звучи толкова фалшиво че няма накъде. Адам също, дори и на запис не могат да го оправят. Искали са да направят нещо яко, но е станало ужас. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Мен ми допадна песничката - приятна е. Може би най-доброто от Алфа за тази година. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Ама не ми давайте минуси на мен, нарушавате ми репутацията! Аз просто направих темата @Willy @THE IIconic @Krislena 7 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Баси тъпата песен 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Този път съм съм безмълвен, ако започна трябва да редя суперлативи до безкрай за тази песен, за текста, за емоцията, това е най-хубавото нещо, което са правили. Във всяка партия има по нещо уникално, изпяването, не знам, евала, ето такива проекти очаквам всички да поднасят! 3 1 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AleX Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ти да видиш, хареса ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Още не съм я чул и не мисля да го сторя скоро! Не мио харесва!!! 3 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Става за слушане. Лидия и Десита са потрес! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Десита много добре се е въплътила в ролята на уличен музикант! Само и единстевно по видеото разбрах, че има нещо общо с музика - по пеенето ѝ няма как. Галин, колкото и да го ГЪБАркам, звучи най-добре от всички. Адам няма чалга глас, става за беквокалист в попа, а за Маджуна ми се иска да няма глас - абсолютно неслушаем е. Но като цяло песента е приятна, видеото е с инетресна идея, само в нея да не бяха протежетата на може би най-големия използвач в чалгата. Кукундрелова няма никаква работа там, да ходи да бродира логота на модерния бранд на палта от АлиЕкспрес. 1 5 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 А някой знае ли защо Карбовски не е плътно зад Шмегз/Пекинез? За пръв път виждам гей-клошар 😂😂😂 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Една от най-стойностните песни за последните 10 години. Моите адмирации! Този път заложиха на качеството и ще имат успех! 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 От тия само Маджуна звучи поносимо. Отвратителен бълвоч. Да го бяха записали Юнона, Магда, Димана и Соня Немска, плюс Денис или Радко Петков. По-търпимо щеше да е. 3 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Както винаги Маджуна разваля всичко 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Хубава песен, но нищо по-специално. На Десита гласът е приятен, нейната партия най-много ми харесва. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 По принцип съм доста негативно настроен към цялата алфа шайка, но това е много зариняващо. Самата мелодия е супер кечи и си я запяваш от раз. Даже смятам, че тук малко е преувеличено звученето на джесита и лиджия. Аз не ги харесвам особено, но тук са доата поносими. Не така обаче стоят нещата с машула или както там се казва раперчето. Този е неслушаем и толкова излишен в цялата песен... направо неговата част съсипва иначе приятното парче 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 10 минути, NazzkO каза: По принцип съм доста негативно настроен към цялата алфа шайка, но това е много зариняващо. Самата мелодия е супер кечи и си я запяваш от раз. Даже смятам, че тук малко е преувеличено звученето на джесита и лиджия. Аз не ги харесвам особено, но тук са доата поносими. Не така обаче стоят нещата с машула или както там се казва раперчето. Този е неслушаем и толкова излишен в цялата песен... направо неговата част съсипва иначе приятното парче И таз бездарница ли са включили, че съм изтървал? 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Изобщо не съм фен на тези новите, но този проект за мен е един от най-добрите, пускани тази година. Веднага ме грабна. Много добре са структурирали партиите. Имам забележки само към обработването на гласовете, но не е чак толкова дразнещо. Семплият клип също стои добре. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Не е лоша, Лидия и Маджуна са напълно излишни. Ужасно включване и от двамата. Десита също нещо не и окей. Но на Галин и Адам са им се получили частите. Ако бяха включили Дана вместо Лидия и Десита щеше да е много по-силно като изпълнение. Клипът е готин, въпреки че е реклама на китайските им дрехи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.