Vancho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ох, защо Лидия и Маджуна участват? Развалят цялата песен ... Десита също нещо ни ме харесва как звучи тук. Може би трябваше това да е дует между Галин и Дана. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Много хубава песен, но не разбирам логиката да са се накачорили всичките Омеги на клона, освен това, че искат да си рекламират бранда. Получило се е "чудесно" продуктовото позициониране, за пръв път виждам да се рекламират дрех като обличаш с тях някого, който трябва да изиграе клошар. Това трябваше да е дует между Галин и едно от момичетата - сърцето ми казва Лидия, разумът - Десита. Определено е едно от най-добрите попадения на Омега за годината, времето ще каже дали не е и по-силно от "Поредната цигара". 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 1 минута, Blueberry каза: Това трябваше да е дует между Галин и едно от момичетата - сърцето ми казва Лидия, разумът - Десита. А ако беше според между-крачието на феята Гъбинка - едно от момчетата, вероятно АдЪм, но явно новата им Маман, Кукунашева, решава кой ще е в рекламния спот, и понеже и тя не ги различава, ги е пратила да се снимат сичките. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Някой беше писал, че Диона с жслкото копие на Гледай ме, щяла да пръсне. Направо я закопаха с тая песен. Топ хит, много яко са я изпяли. Браво. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ако беше само на Галин и Десита щеше да е супер. Сега е манджа с грозде. Тая Лидия да смеян професията докато е време. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Доста стойностна песен, която може би ще остане недооценена.Българина свикна на кючеци и просташки текстове и трудно разбира нещо подобно.На Маджуна мястото му не е в тая песен - разваля я само с присъствието си, а на всичкото отгоре неговата част от текста хич не се вписва с целия проект.На такава лирична музика да пееш за пафкане в Холандия не върви... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Чакаме Пламен от Бантера за ЛИНК !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Прекрасна песен, ама защо това Лидия продължава да квичи и разваля абсолютно всеки проект, в който участва? Или да пее като хората, или да и обработват по-добре гласа - не се слуша. И в песента с Адам е неслушаема - хубаво, че е той. Все пак адмирации, че Алфа най-сетне пуснаха силна песен след целия бълвоч тази година. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 еееееееееееее този път уцелиха хита ! ще чупят рекорди.. ЛИДИЯ Е ЗВЕЗДАТА НА АЛФА !!!!!!!!!!!! Адам не става за чалга. Маджуна пък не става за НИЩО 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Брей, можело значи. Много добре, въпреки Махмаджуна. Не очаквах, че могат да предложат нещо на ниво след n флопа. За 3 минути даже и Галин не ми беше противен. Повече би му подхолждало, но кой съм аз... ”Не, недей ме вини, че не мога да дойда в Испания, няма вече полетиии, няма кой да ме запълва. “ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Ъъъ meh Само едно не разбирам, защо са записали Лидия докато оргазмира П.С. Поне днес ще чуем качествена музика 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Мен пък Десита и Лидия ме кефят най-много, пеят супер яко, Десита особено тази година са й все хубави песните и зарибява много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj_Lazo_Mix Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Получило се е нещо като нищо... но въпреки това ще се пуска! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.