ANGEL Публикувано на Декември 25 Report Share Публикувано на Декември 25 ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН Video: @dragon Artwork: @Dinnev Like 👍 DJ @ANGEL 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 То сичко много хубуу, ма да си играеш да праиш клип и ... да сложиш няква Тройница за начало и да няма нито една тупалка на Ариа. Напрао епик фейл от сякъде. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Липсват единствените хитове тази година - Живее ми се и Татуировка. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 ИДОЛ на 2020 Ари защо я няма? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 В предния микс е, а тази със сърбина нещо така и не се завъртя като хората. Дано ми простите! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 От 29.12.2020 г. от 22:39, ANGEL каза: В предния микс е, а тази със сърбина нещо така и не се завъртя като хората. Дано ми простите! To kade da se zavarti 😂 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 От 29.12.2020 г. от 21:39, ANGEL каза: В предния микс е, а тази със сърбина нещо така и не се завъртя като хората. Дано ми простите! То щото някой е въртял някоя от включените пред хора 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.