Wild_Style Публикувано на Декември 27 Report Share Публикувано на Декември 27 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Това е наиатина страхотно. С послание, с брутално изпяване и идеен клип! Наистина голяма изненада. Дано достигне до повече хора, защото такава музика наистина е удоволствие за сетивата, а не поредният комерс, който ще бъде забравен след няколко седмици, или месеца. Едно голямо Браво! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Много харесвам Дивна. Имам нейни любими песни, "И ти не можеш да ме спреш" и харесвам "Готов ли си за мене". Обаче, това е брутално добро! Клип, песен, текст, изпълнение, хореография - всичко е на световно ниво! Това може би е най-силната поп балада в последно време. Разкошна е! Дано, наистина се оцени и достигне до повечето хора. Голяма изненада. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.