xroflx9 Публикувано на Декември 28 Report Share Публикувано на Декември 28 Крайно време е да имаме такава тема и за любимите ни песни от 2020,които не са чалга. Освен български поп,рап и тн може да включвате и чуждестранни песни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 1. Гери Никол – Гледай ме 2. Дара – Ай, Ай 3. Тита – Вивалди Само тези съм слушал от попа тая година, а за чуждестранни ме мързи, честно казано. 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 3 минути, Starboy каза: 1. Гери Никол – Гледай ме 2. Дара – Ай, Ай 3. Тита – Вивалди Само тези съм слушал от попа тая година, а за чуждестранни ме мързи, честно казано. +1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Егати и тъпотията! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 От българските само Вивалди и Гледай ме, а от чуждестранните: 1. WAP 2. Rain on me 3. Blinding lights 4. Strangers 5. Say so 6. Midnight Sky 7. Nirvana(Gülşen) 8. Prisoner 9. Levitating 10. Physical Топ 10 включвайки и песни преди 2020 ми е дискографията на Rihanna.😅🥰 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 28 Author Report Share Публикувано Декември 28 1. Циганска сватба 2. Майка му стара 3. Наливай ми 4. Вивалди 5.Бандита 6. Момчетата с чашите 7.WAP 8.Baby,i'm jelaous 9. Ай ай 10. Мамасита 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 1. Били Хлапето и Демо - Наливай ми и Бели нощи Другите нямат подредба: 2 Бона - Жокер Гери-Никол и Слаткаря - Гледай ме Атанас Колев - УАУ Нищо на скандау😁 Криско - Хубаво ти беше Криско - Вивалди 2 2Bona и Slatkaristika - Luda glavo Amar Gile - Boli Boli Cvuja - Poziv Извън Балканите: Eminem - Gorilla Целият албум на The Weeknd Drake - Greece Drake - Toosie slide Drake - Popstar Lollipop Много от асансьорните ги слушам също, но ме мързи вече. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.