Fast Публикувано на Януари 4 Report Share Публикувано на Януари 4 Годишни Рама Награди 2020 - резултати 1. Дебют на годината - @penakavalli 2. Раманиак с най-интересни коментари - @asylum 3. Раманиак - Най-голям фен - @zai4eto82 4. Раманиак - Най-голям антифен - @DarkChild 5. Раманиак-Скандалджия - @Slavi 6. Най-забавен потребител - @Starboy 7. Най-обективен потребител - @Blueberry 8. Брояч на форума (отчита гледания, участия и т.н.) - @Slavi 9. Спамер на годината - @zai4eto82 10. Най-полезен потребител - @Fast 11. Respect на годината - @Blueberry 12. Модератор на годината - @Willy 13. Потребител на годината - @Willy 14. Потребителка на годината - @Blueberry Специални награди: 1. Червенушко на годината (най-много раздени нехаресвания) - @plambata @Willy присъжда спечелената от него титла Respect на @GSA @Blueberry присъжда спечелената от него титла Respect на @gabbati @Fast присъжда спечелената от него титла Respect на @penakavalli Честито на всички спечелили! 1 1 1 1 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Най-интересни коментари нещо като Артистично присъствие във видеоклип ли е? Мерси на гласувалите за мен! Не знам дали трябваше да печеля нещо. Миналата година имаше много свежи нови попълнения! 1 5 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 5 часа , asylum каза: Най-интересни коментари нещо като Артистично присъствие във видеоклип ли е? Мерси на гласувалите за мен! Не знам дали трябваше да печеля нещо. Миналата година имаше много свежи нови попълнения! Това си е направо най-голямата награда, все пак коментарите правят форума Честито! Благодаря на всички, които са гласували за мен, много се радвам, че получавам толкова много признания. Поздравления и на всички останали. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Благодаря ви! Изненадън съм приятно. От сърце ви пожелавам да сте живи и здрави!💖 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Честито на победилите. Как междудругото се дават тези респект? След още 15 години дали и на мен ще ми дадат? 2 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 2 минути, GSA каза: Честито на победилите. Как междудругото се дават тези респект? След още 15 години дали и на мен ще ми дадат? За да не стане после че съм видял от този коментар хддд Аз вече отдавна съм избрал титлата респект да я дам на теб, защото смятам че я заслужаваш! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 3 часа , Willy каза: За да не стане после че съм видял от този коментар хддд Аз вече отдавна съм избрал титлата респект да я дам на теб, защото смятам че я заслужаваш! Не мога да повярвам. Много благодаря. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Честито на всички победители! И благодаря на @Blueberry за Respect ❤️ Не знам какво се прави с това, но благодаря 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Мхмм,очевидно тая година трябва да се мазня на Боровинката,за да ми даде Респект. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 3 часа , xroflx9 каза: Мхмм,очевидно тая година трябва да се мазня на Боровинката,за да ми даде Респект. Все някога ще станем зелени, дори да е 2 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.