borisslav1 Публикувано на Януари 6 Report Share Публикувано на Януари 6 Правила: 1. В темата се коментира само и единствено поп фолк 2. Без спам 3. Без обиди Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Втора поредна тема ли да започнем с бозЪ?!😭🤧 Да ви пусна и малко хитс! 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 6 Author Report Share Публикувано Януари 6 Току що, Willy каза: Втора поредна тема ли да започнем с бозЪ?!😭🤧 Да ви пусна и малко хитс! И пльосваш две бози. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Danger. Публикувано Януари 6 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 6 MASHUP 2 Ден 1: 305К Ден 2: 155К Ако вторият машъп флопне, би следвало да го броим за първият флоп на Преслава за тази година, иначе няма да е честно, щом броите предният й за нейн успех. 3 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 1 минута, Danger. каза: MASHUP 2 Ден 1: 305К Ден 2: 155К Ако вторият машъп флопне, би следвало да го броим за първият флоп на Преслава за тази година, иначе няма да е честно, щом броите предният й за нейн успех. Обърна ли палачинката? Това си ти! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 6 Author Report Share Публикувано Януари 6 преди 2 минути, Danger. каза: MASHUP 2 Ден 1: 305К Ден 2: 155К Ако вторият машъп флопне, би следвало да го броим за първият флоп на Преслава за тази година, иначе няма да е честно, щом броите предният й за нейн успех. Викаш да започнем темата подобаващо за мушамата. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Откакто Джена си пусна микса се зарибих по тая песен, много е яка: Много ще пасне на Константин. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 6 минути, Danger. каза: MASHUP 2 Ден 1: 305К Ден 2: 155К Ако вторият машъп флопне, би следвало да го броим за първият флоп на Преслава за тази година, иначе няма да е честно, щом броите предният й за нейн успех. Никой не брои която и да е от мушамите за успех Освен дъ Риъл Кума Лиса и форумните и клонинги. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 6 минути, BobiTo каза: Викаш да започнем темата подобаващо за мушамата. аз викам да започнем с актуалната лидерка и новия хит! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 6 Author Report Share Публикувано Януари 6 преди 1 минута, Lelqtian каза: аз викам да започнем с актуалната лидерка и новия хит! Дано да спечели Мис Плюс Сайз, от сега 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 1 минута, BobiTo каза: Дано да спечели Мис Плюс Сайз, от сега Дори да не и дадат титлата - което ще е голям резил - реално вече е спечилила. Никой не гледа заради някое от другите момичета, всики следят заради Ваня! 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Песньовките, дет ги поствате, са минали покрай хит, ей туй е хит. Темата ни да е зарядно?! 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 AX Dain: - Не знам,дали ме познаваш .. Ариа: - Кой си ти бе колега? 😁 Ариа & AX Dain Уникална е тая жена! ❤ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Една от най-добрите песни на Преси. И най-добрят й клип. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 1 час, PHILIPP PLEIN каза: AX Dain: - Не знам,дали ме познаваш .. Ариа: - Кой си ти бе колега? 😁 Ариа & AX Dain Уникална е тая жена! ❤ Отлично. Сега остава да запознае Ариа и Ваня Великова и чакаме дуета на абсолютните кралици! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 40 минути, чушка. каза: Една от най-добрите песни на Преси. И най-добрят й клип. Да, даже е доста над останалите й. Много качествено заснет и монтиран. А тук се коментираше че това бил "Беден в сърцето". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 52 минути, чушка. каза: Една от най-добрите песни на Преси. И най-добрят й клип. Ако беше останала с текста от демото, щеше да флопне според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 2 часа , Lelqtian каза: Никой не брои която и да е от мушамите за успех Освен дъ Риъл Кума Лиса и форумните и клонинги. Следващата фаза е да се броят машупите за общ успех по модела на Акула/Тръгвай си. 🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 1 минута, Moovit каза: Следващата фаза е да се броят машупите за общ успех по модела на Акула/Тръгвай си. 🤣 Споко! Ние ще броим “Да си тук” и за Галена 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 16 минути, penakavalli каза: Ако беше останала с текста от демото, щеше да флопне според мен. Какъв е бил оригиналният текст? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 2 минути, Blueberry каза: Какъв е бил оригиналният текст? Припев: Скъпата кола хвърли на боклука За мен или за нея кажи, че ти пука Всичките пари залагай, където аз посоча И кажи, че съм ти късмета Скъпата кола хвърли на боклука За мен или за нея кажи, че ти пука Цветя ми открадни, не ми ги купувай И пред нас със спрей две сърца нарисувай Имам го някъде записано на видео от едно стори, ама и аз не знам къде. 😁 1 5 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 8 минути, penakavalli каза: Припев: Скъпата кола хвърли на боклука За мен или за нея кажи, че ти пука Всичките пари залагай, където аз посоча И кажи, че съм ти късмета Скъпата кола хвърли на боклука За мен или за нея кажи, че ти пука Цветя ми открадни, не ми ги купувай И пред нас със спрей две сърца нарисувай Имам го някъде записано на видео от едно стори, ама и аз не знам къде. 😁 Уникален. Само четвърти стих от първата строфа трябва да се промени. Трябва да го изпее и в този вариант. I am in love ❤️ ПП: Може ли да се поразровиш за целия текст? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 2 минути, Hurricane каза: Уникален. Само четвърти стих от първата строфа трябва да се промени. Трябва да го изпее и в този вариант. I am in love ❤️ ПП: Може ли да се поразровиш за целия текст? Нямам го, една чалга страница беше качила припева на стори в инстаграм и аз го записах на видео, преди да го изтрият около 2 минути по-късно. Същото важи и за версията на "Все ми е тая" без Галена, която пак бях видял на някакво стори. Вместо Галена, Лорена започва да пее "Никой няма право тебе да те пипа..." 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Лайф! https://fb.watch/2RMHXdDl0b/ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 https://www.jobs.bg/job/5518120 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари