FikLena Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Някой знае ли я тази моделка Моника Цветанова? Страшно прилича на Галена и Преслава на снимките си. Направо е почти 1:1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 9 часа , Gerganafen каза: Почти 3,2 М гледания за хита на Лиди "Недей ме вини" САМОСТОЯТЕЛНИЯТ й хит, не пропускай да упоменеш! преди 4 часа , Danger. каза: Някой знае ли я тази моделка Моника Цветанова? Страшно прилича на Галена и Преслава на снимките си. Направо е почти 1:1 Знам я, винаги ми е приличала на извънземно. Преди не изглеждаше толкова като тях 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Какви са тия " моделки", които поствате? Касиерките в кварталния магазин са по-красиви. Ето ви истинска моделка - Мис Планета 2020-2030! 1 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Хит Микс Тв станала много яка Тв. Сега гледам само хубави песни- Деси Слава, Меди, Камелия, Андреа. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 16 часа , PHILIPP PLEIN каза: AX Dain: - Не знам,дали ме познаваш .. Ариа: - Кой си ти бе колега? 😁 Ариа & AX Dain Уникална е тая жена! ❤ Направо я съсипват в коментарите. Благо ми стана на душичката🤭 Иначе като изключим, че е подочистачка и парцал, наистина е пич и се държи земно. Не знам знае ли кой е Ax Dain, но доста още път има да извърви докато догони милионите му в ютуб. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 40 минути, zai4eto82 каза: Хит Микс Тв станала много яка Тв. Сега гледам само хубави песни- Деси Слава, Меди, Камелия, Андреа. Жалко, че Коцьо предпочете Фен... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 8 часа , Danger. каза: Някой знае ли я тази моделка Моника Цветанова? Страшно прилича на Галена и Преслава на снимките си. Направо е почти 1:1 Има някакви прилики с Преслава след ремонта и точно нулеви с Галена. Инсче всичките де правят при едни и същи пластични, нормално е да си приличат. Какво общо с Галена без фотошопа виждаш? Колкото до дискусията ни за Спотифай. Не случайно точно младите надежди мачкат в Спотифай много пове, че отколкото дъртите с изключение на Галя и Преса. Другите от тяхното поколение едва помирисват Спотифай. Да не говирим, че има безплатна версия, а и дори платената биха могли да плащат с картите на родителите си, така че доводите ти не са сериозни. Аз лично не познавам човек, който стриймва в Спотифай, а да кажем че таргета с който общувам е 23+. Доста сме назад в това отношение още, масата народ е простоват и за тях все още ютуб си е революция. Иначе критериите ти за хит не покриват всички таргети. Особено клубния фактор. Едно че диджея решава по не знайно какви критерии какво дс върти основно, второ, че хората които излизат пи дупките не са средностатистическия българин и са само малка част от хората, слушащи попфолк. Има го тийн фактора, има го и ром фактора, а има и 25+ фактора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 13 минути, Slavi каза: Жалко, че Коцьо предпочете Фен... ...още една червена точка за Хит Микс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 2 часа , Gerganafen каза: Какви са тия " моделки", които поствате? Касиерките в кварталния магазин са по-красиви. Ето ви истинска моделка - Мис Планета 2020-2030! Това ли е касиерката в кварталния Лидъл? Мис Лидъл 2021? 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 14 минути, Slavi каза: Колкото до дискусията ни за Спотифай. Не случайно точно младите надежди мачкат в Спотифай много пове, че отколкото дъртите с изключение на Галя и Преса. Другите от тяхното поколение едва помирисват Спотифай. Да не говирим, че има безплатна версия, а и дори платената биха могли да плащат с картите на родителите си, така че доводите ти не са сериозни. Аз лично не познавам човек, който стриймва в Спотифай, а да кажем че таргета с който общувам е 23+. Доста сме назад в това отношение още, масата народ е простоват и за тях все още ютуб си е революция. Аз пък честно казано не познавам млад работещ човек, който да не ползва Спотифай. Донякъде според мен хората са и принудени вече защото торент тракерите качват все по-малко нова музика, а като искаш музика за колата например трябва да си играеш със сваляне от youtube. По-лесно е дадеш 10лв. и да не си играеш излишно. Според мен народът узря вече за стрийминг платформите (при все че и в мобилните планове вече са включени услугите им). Друг е въпросът как се отнасят самите компании към изпълнителите. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 2 часа , Gerganafen каза: Какви са тия " моделки", които поствате? Касиерките в кварталния магазин са по-красиви. Ето ви истинска моделка - Мис Планета 2020-2030! Мис Касиерка, или ако комбинираме в портманто - Мисирка. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Не, тя е баш шефката, неслучайно и веригата е кръстена на нея! Ето ви и другата снимка да й се радвате, че в предния пост не ми даде да кача и двете: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Така и не разбрах защо Джулия е толкова подигравана в този форум, при условие, че пее добре, изглежда добре и не се държи като евтина компаньонка. За сметка на това оня бездарен парцал Ариа е възхвалявана до небесата... Да ви имам критериите! Песента е тъп комерс, но предната беше добре. Абе, пее момичето! 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 1 час, Slavi каза: Направо я съсипват в коментарите. Благо ми стана на душичката🤭 Иначе като изключим, че е подочистачка и парцал, наистина е пич и се държи земно. Не знам знае ли кой е Ax Dain, но доста още път има да извърви докато догони милионите му в ютуб. И той има доста път да извърви, за да има собствени участия, а не да се възползва от хората, отишли да слушат Ариа. Те повече се изкефиха като запя “Кой” 🤭 Иначе аз си нямах и на идея кой е този 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 9 часа , Danger. каза: Някой знае ли я тази моделка Моника Цветанова? Страшно прилича на Галена и Преслава на снимките си. Направо е почти 1:1 Виждам прилики с Галена, но почти никакви с Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 1 минута, Hurricane каза: Виждам прилики с Галена, но почти никакви с Преслава Правилно, и тази както и Преслава явно искат много да приличат на Галена. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 5 минути, Hurricane каза: Виждам прилики с Галена, но почти никакви с Преслава Е, глупости. Тя прилича повече на Преслава и Галена, отколкото реалните Преслава и Галена 😂 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 🎺🎷 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 57 минути, HIStory каза: Песента е тъп комерс, но предната беше добре. Абе, пее момичето! Самото изпяване прави този комерс да звучи хитово мен ако питаш П.С. Не съм я спрял от вчера 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 1 час, Гальо каза: И той има доста път да извърви, за да има собствени участия, а не да се възползва от хората, отишли да слушат Ариа. Те повече се изкефиха като запя “Кой” 🤭 Иначе аз си нямах и на идея кой е този Не знаем дали има участия или не, но виж колко реакции и коментари е събрал поста му. Със сигурност има по голяма аудитория впредвид милионите му гледсния без да има комоания зад гърба си спонсори. Ако Ариа беше стартирала в свой канал и 500ка нямаше да има на видео. Иначе ако влизал в нейбъла няма шанс да не си го срещал. Аз го знам от там. Освен това момпето не е комерсиално. Музикант е и прави доста стойностен и баладичен попфолк. Не изключвай възможността да ги видим в дует. Ариа поне е смела в това отношение и залага на разлипни и неутвърдени имена, а и защо да не се възползва от аудиторията му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 AX Даин е един от любимите ми изпълнители, много чувство влага във песните си, а и да ви кажа Галенови той е композитора на “Татуировка” 🤣🤣, която смаза Галош и Криско 2 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 1 час , HIStory каза: Така и не разбрах защо Джулия е толкова подигравана в този форум, при условие, че пее добре, изглежда добре и не се държи като евтина компаньонка. За сметка на това оня бездарен парцал Ариа е възхвалявана до небесата... Да ви имам критериите! Песента е тъп комерс, но предната беше добре. Абе, пее момичето! Мене Джулия много ме кефи, още от самото начало. Почти няма слаби песни, дори с гледанията е много добре. Изглежда повече от добре без да се е ремонтирала в лицето, в тяло е супер стегната и тренирана, пее си. Въобще и аз не знам защп се взема за подигравка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Деси Слава и Меди са превзели Хит Микс. Толкова да ги въртят. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари