Danger. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 200 хиляди и 27к лайка за 7 часа на кавър на актуална песен в нов канал - много добре 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Лидия - Къде беше ти бъдещата лидерка! https://www.instagram.com/p/CKPlQXlj2NS/?igshid=1l5u8rkanj6sr 2 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Лидл изпяла “Къде беше ти”, Десита “Да си тук”. Абсолютни жалкарски, не изчакаха и малко да мине от песента. Пак се мазнят до няма и накъде 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Danger. Публикувано Януари 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 19 Фиклена отново мачка! 13 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 52 минути, Danger. каза: 200 хиляди и 27к лайка за 7 часа на кавър на актуална песен в нов канал - много добре 250 хиляди* 😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Аранжимента във версията на Меди е много по-добър. Защо са махнали рок инструментите? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Така както е тръгнала ще забие едни 450к на първата премиера в канала й! Дано това й помогне да осъзнае че не трябва да приема всякакви предложения за песни, като тези на Криско, само и само да се изфука че е първата от фолка, с която иска да прави песни за да си спаси кариерата. Сама мачка повече, когато всичко е изпипано от-до! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 16 минути, Moovit каза: 250 хиляди* 😃 Това е направило 37К за 8 часа. Тоест имаме 285К сборно за 8 часа и половина 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 1 час, Danger. каза: Фиклена отново мачка! Е не, вече е със сърце!! 🤣🤣🤣🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Както е тръгнало, общо ще имаме половин милион за 24 часа. Преслава няма ли да рекламира в скоро време Пуфис, че едната агитка се насрахме от кеф, а другата се насраха от нещо друго update: 278+42 (320K за 10 часа) 1 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 4 часа , Danger. каза: Както е тръгнало, общо ще имаме половин милион за 24 часа. Преслава няма ли да рекламира в скоро време Пуфис, че едната агитка се насрахме от кеф, а другата се насраха от нещо друго update: 278+42 (320K за 10 часа) Пресовите се оправдаваха за слабите гледания на “Беден в сърцето” с “малкия” канал, който имаше 52k абонати. Галена отново я смаза по всички параграфи! 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Добрутро П. Дж. феновете 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. plambata Публикувано Януари 20 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 20 Това, което направиха Галена и Меди, ме провокира да напиша един пост и да ви стопля сърцата и с нов коментар от мен, а не само със сини и червени лайкове. 😂 Та тези двамата са абсолютни великани. Такова еднолично лидерство в дамския и съответно мъжкия ешалон на фолка не е имало от времената на Ивана и Азис. Във време, в което всички се чудят от коя недействаща певица да чопнат нещо и ни предлагат ежедневно претоплени манджи, Галена и Меди сътвориха този шедьовър. Ако намерите човек, който да не хареса тези проекти, му помогнете да се метне отнякъде, че да не се мъчи. То музика, аранжименти, текстове, визии, идеи, изпълнения - всичко е тоталната бруталия! След 2017 г. лично аз, ако бях фен на която и да е друга певица освен Галена, бих се отказал от нея в Държавен вестник. Просто сравненията с която и да било друга са меко казано неуместни. На фона на песните ѝ последните 4 години, дори мегахитовете ѝ отпреди това ми бледнеят. Просто тя вече е друга - осъзна своята отговорност да чертае пътя на чалгата и го прави със замах, самочувствие и финес. Благодаря за вниманието! Чакам си с нетърпение червените лайкове от депресираните фенчета на толбухинската злодейка. 9 5 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 И аз исках да кажа нещо, което ме провокира винаги като видя подобни неща. Готина е много песента на Галошка, на Медведевче не я знам. Не ме й дреме за него. Изпяла я е готинко Галоша и въздейства. Започва годината ударно. Клипа е топ също, но като видя момченца да се превъзнасят по чалгурани и да ми спорят, ме провокира да взимам ниожицата и да скопявам. Говоря и за двете страни. Поздрав за вас бе: 6 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 А защо все още не е в трендинг? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 9 минути, WindWalkerMonk каза: И аз исках да кажа нещо, което ме провокира винаги като видя подобни неща. Готина е много песента на Галошка, на Медведевче не я знам. Не ме й дреме за него. Изпяла я е готинко Галоша и въздейства. Започва годината ударно. Клипа е топ също, но като видя момченца да се превъзнасят по чалгурани и да ми спорят, ме провокира да взимам ниожицата и да скопявам. Говоря и за двете страни. Поздрав за вас бе: ❤️ 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 2 минути, GSA каза: А защо все още не е в трендинг? И аз това влезнах да питам? Ако кажа ,че купува тук ще стане бунт 😅😂🤣 , но нека го кажа! Тя купува гледания щом има толкова , а не влиза в Трендинга . 🤣🤣 Ако беше другата досега и фактури щяха да намерят 🤣 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 1 минута, presi_fen! каза: И аз това влезнах да питам? Ако кажа ,че купува тук ще стане бунт 😅😂🤣 , но нека го кажа! Тя купува гледания щом има толкова , а не влиза в Трендинга . 🤣🤣 Ако беше другата досега и фактури щяха да намерят 🤣 Спокойно милички, ще е в трендинг .. докато се обърнете и видите, че П. Дж. е пуснала нова реклама на Pufies 3 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 5 минути, asylum каза: ❤️ Забравих да спомена, че много ме радват също така червените лайкове на феновете на бездАРИА и мисис свиня майка Ваня някоя си. Благодаря им сърдечно! 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 7 минути, presi_fen! каза: И аз това влезнах да питам? Ако кажа ,че купува тук ще стане бунт 😅😂🤣 , но нека го кажа! Тя купува гледания щом има толкова , а не влиза в Трендинга . 🤣🤣 Ако беше другата досега и фактури щяха да намерят 🤣 Според мен е, защото е в нов канал. Пък да купува и гледания, и коментари, и лайкове не ми се вярва. Щяхме да видим някакво несъответствие. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 5 минути, plambata каза: Забравих да спомена, че много ме радват също така червените лайкове на феновете на бездАРИА и мисис свиня майка Ваня някоя си. Благодаря им сърдечно! То понеже Галена е жената глас. Блестиш с интелект както винаги, дето сама си го каза - не си се спряла. Земи си слушай Галена там и не мисли, нито ти е силна страна, нито нещо умно излиза. Тая година ти се смяхме достатъчно, защо искаш още. И само да кажа, че поста ти е толко смешен. Цитат Просто тя вече е друга - осъзна своята отговорност да чертае пътя на чалгата и го прави със замах, самочувствие и финес. Страшен финес. Страшно нещо. Слушайте си песента, достатъчно хубава е, без да намесвате други изпълнители. Тъпо е малко. Същото беше и с машъпа. 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: То понеже Галена е жената глас. Блестиш с интелект както винаги, дето сама си го каза - не си се спряла. Земи си слушай Галена там и не мисли, нито ти е силна страна, нито нещо умно излиза. Тая година ти се смяхме достатъчно, защо искаш още. И само да кажа, че поста ти е толко смешен. Страшен финес. Страшно нещо. Миналата година беше. Тази съм зареден с нови сили. Придържай се към фактологията или от нерви не можеш да оправиш годините? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 8 минути, plambata каза: Миналата година беше. Тази съм зареден с нови сили. Придържай сепо фактологията или от нерви не можеш да оправиш годините? Супер фън повече забавление за нас. От какво нерви ? Скъпа, аз за разлика от теб не се прехласвам по некви чалга икони. Много ме кефи песента на Галена, но няма да взема роклята на мама (или вече като сме на години моята собствена) и да я пея пред огледалото с дезодорант. За 1 000 път ти го казвам, аз си харесвам Преслава, Галена, ФикЛена и т.н. ако песента им е хубава. Другото не ме вълнува. Усещаш накъде бия нали. Не при мен има нерви и злоба, не аз обикалях да раздавам минуси на хората, които харесват Преслава и машъпа й, или имат мнение различно от моето. Поздрав за хората, които харесват наистина готината песен и първата такава от много време, в което Галена реално влага емоция: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Преслава с развит канал : +за да трупа повече гледания слагали са логото на Планета: 24ч. 309 835 гледания 17 939 лайка 602 дислайка Галена с чисто нов канал: 17ч.= 325 000 гледания 30к лайк 213 дислайк над 2к коментари 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 24 минути, WindWalkerMonk каза: Поздрав за хората, които харесват наистина готината песен и първата такава от много време, в което Галена реално влага емоция: “Сърце” казва “здр, поздрави бепце” 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари