Willy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 4 минути, zai4eto82 каза: Неочаквано е. да. 107 дни е вече рядкост да я пускат. Затова като я пуснат се кефя и Коце знае,че я обожавам тази песен и ме е поздравявал. Ама жена му не го ли ревнува, как така си пишете вие по нощите. Ей Зайке, жестока си значи, идол! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 5 минути, Willy каза: Ама жена му не го ли ревнува, как така си пишете вие по нощите. Ей Зайке, жестока си значи, идол! Коце си ляга късно, затова. Жена му пие вечерта вино и си ляга, той също пие понякога вино или водка и си ляга след това., понякога уиски. Ние не сме писали само вечерта и през деня е писал и докато е тренирал, по-точно повече гласови съобщения праща. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 5 минути, zai4eto82 каза: Коце си ляга късно, затова. Жена му пие вечерта вино и си ляга, той също пие понякога вино или водка и си ляга след това., понякога уиски. Ние не сме писали само вечерта и през деня е писал и докато е тренирал, по-точно повече гласови съобщения праща. Само 8 часа с Надя, само 8 часа спи, а останалите 8 - с Зайка палави игри върти! ❤️ 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 3 минути, Willy каза: Само 8 часа с Надя, само 8 часа спи, а останалите 8 - с Зайка палави игри върти! ❤️ Чак пък толкова. Понякога като ми е пращал гласиви съобщения от тях, съм чувала и децата как викат и Надя съм чувала да приказва. Ние не сме писали някакви странни работи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Правило номер 1 на поп - фолка: един хит не е истински хит, ако няма кючек версия. Нещо готинко: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Януари 20 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 20 430к за 24ч!! Ако смятаме и допълнителните 132к от двете най-гледани фен клипчета стават 560к и то тогава Галена има личен рекорд за 24ч. и за българска самостоятелна песен като цяло! 4 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 1 минута, Willy каза: 430к за 24к!! Ако смятаме и допълнителните 132к от двете най-гледани фен клипчета стават 560к и то тогава Галена има личен рекорд за 24ч. и за българска самостоятелна песен като цяло! Стига с тези събирания на гледания и то в премиерния ден. Досега не е правено. Рекордите винаги са били само от оригиналното видео! А и нали знаете, че дори да ги нямаше фен клипчетата, нямаше да има кой знае каква промяна в гледанията на оригинала. Вече сме го пробвали този номер и промяната е била минимална. 3 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 2 минути, Willy каза: 430к за 24ч!! Ако смятаме и допълнителните 132к от двете най-гледани фен клипчета стават 560к и то тогава Галена има личен рекорд за 24ч. и за българска самостоятелна песен като цяло! Имала е доста по силни и смислени песни от тази... 🥸 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Току що, stenly каза: Имала е доста по силни и смислени песни от тази... 🥸 Песента е достатъчно смислена, но е факт, че е имала поне 5 по-силни песни от тази! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Току що, Hurricane каза: Стига с тези събирания на гледания и то в премиерния ден. Досега не е правено. Рекордите винаги са били само от оригиналното видео! А и нали знаете, че дори да ги нямаше фен клипчетата, нямаше да има кой знае каква промяна в гледанията на оригинала. Вече сме го пробвали този номер и промяната е била минимална. Щеше щеше.... а ако беше и в тренда не ми се мисли! Не го правя затова първо съм написал колко има официалното клипче! А дори и да съм го направил, не си ти човека който ще ми казва кое да смятам, кое не! Просто подмини поста ми, знам че новата й песен ти е болна тема от вчера! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 11 минути, Willy каза: Щеше щеше.... а ако беше и в тренда не ми се мисли! Не го правя затова първо съм написал колко има официалното клипче! А дори и да съм го направил, не си ти човека който ще ми казва кое да смятам, кое не! Просто подмини поста ми, знам че новата й песен ти е болна тема от вчера! То сигурно и “Не се изтриваш” и “Изтрезняваш ли” в премиерния си ден са имали над 600К от две клипчета, но не сме ги смятали! И стига вече с тези болни теми и глупости. Харесвам Галена и старанието, което влага, но не и някои от феновете ѝ! 3 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 3 минути, Hurricane каза: То сигурно и “Не се изтриваш” и “Изтрезняваш ли” в премиерния си ден са имали над 600К от две клипчета, но не сме ги смятали! И стига вече с тези болни теми и глупости. Харесвам Галена и старанието, което влага, но не и някои от феновете ѝ! Да, сигурно са имали. Ако една песен има над 100к само от фен клипове първите 24ч. , то няма да мине без да се спомене, не сте толкова наивни! 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 1 час , zai4eto82 каза: Коце си ляга късно, затова. Жена му пие вечерта вино и си ляга, той също пие понякога вино или водка и си ляга след това., понякога уиски. Ние не сме писали само вечерта и през деня е писал и докато е тренирал, по-точно повече гласови съобщения праща. Миличка, да нямаш някакви компрометиращи видеа или снимки на Коцето, че такова внимание ти обръща? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Чух и другото, ми готинко е. Медведевче я е изпял много добре. Направо уникално: Готинка е, той също де, ама малко черен. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 1 час , Hurricane каза: Стига с тези събирания на гледания и то в премиерния ден. Досега не е правено. Рекордите винаги са били само от оригиналното видео! А и нали знаете, че дори да ги нямаше фен клипчетата, нямаше да има кой знае каква промяна в гледанията на оригинала. Вече сме го пробвали този номер и промяната е била минимална. Не се сещам друга песен да е имала над 130К от фен клипове в премиерния ден. Правили са в последствие. Нали разбираш, че тези 130 не са 30, че да си мислиш, че нямаше да има промяна в гледанията на официалния. Ако някоя друга песен все пак е имала такива гледания от фен клип в деня на премиерата да сте си ги отчели, кой ви е спирал ... Тук принципно се ревеше (ти го знаеш много добре) от събирането на гледания, но после стана практика и най-недоволните сега го правят постоянно. Стига злобя вече. Коментарите ти спрямо Галена не са критика, нито споделяне на нещо, което не ти харесва, а чиста проява на завист и злоба. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Днес се пошегувах с Галенови, че Галя е напазарувала гледания, но сега след като минаха почти 30 часа от премиерата и песента все още не е в трендинг започва да ми мирише все повече именно на това. Какво се случва? На Преса “Не те забравям” влезна в трендинг на 8-9 час, а “Къде беше ти” все още не е. Хмм... 1 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Ранена, ранена, ранена съм в душата. ❤️ 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Stela Публикувано Януари 20 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 20 преди 2 минути, Hurricane каза: Днес се пошегувах с Галенови, че Галя е напазарувала гледания, но сега след като минаха почти 30 часа от премиерата и песента все още не е в трендинг започва да ми мирише все повече именно на това. Какво се случва? На Преса “Не те забравям” влезна в трендинг на 8-9 час, а “Къде беше ти” все още не е. Хмм... Хапвай, маме, хрупни си... 10 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 3 часа , zai4eto82 каза: Коце си ляга късно, затова. Жена му пие вечерта вино и си ляга, той също пие понякога вино или водка и си ляга след това., понякога уиски. Ние не сме писали само вечерта и през деня е писал и докато е тренирал, по-точно повече гласови съобщения праща. Бахти битовите алкохолици. Надявам се Елза да чете и да пусне статия за навиците на семейство Кокаинови. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 8 минути, Stela каза: Хапвай, маме, хрупни си... Отново нямате какво да кажете и ми давате червените палчета. Обосновете се веднъж като хората! 1 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Чу ли, кака? 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 2 минути, Hurricane каза: Отново нямате какво да кажете и ми давате червените палчета. Обосновете се веднъж като хората! Аз се обосновах в предишен коментар, но понеже ти явно има какво да кажеш и го подмина. Цитира този със снимката и се обясняваш за дислайкове, а аз дори не съм ти дала такъв. Обоснови се ти и докажи, че гледанията са купени. Чакаме нещо черно на бяло. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 1 минута, Stela каза: Аз се обосновах в предишен коментар, но понеже ти явно има какво да кажеш и го подмина. Цитира този със снимката и се обясняваш за дислайкове, а аз дори не съм ти дала такъв. Обоснови се ти и докажи, че гледанията са купени. Чакаме нещо черно на бяло. Аз изказвам някакво предположение и изтъкнах факт. Сега сте вие! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 7 минути, Hurricane каза: Аз изказвам някакво предположение и изтъкнах факт. Сега сте вие! fact /fakt/ noun a thing that is known or proved to be true. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 3 минути, Willy каза: fact /fakt/ noun a thing that is known or proved to be true. Да, доказано е, че “Не те забравям” на 8-9 час беше в трендинг, а “Къде беше ти” на почти 30 час все още не е 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари