Willy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 От 20.01.2021 г. от 13:57, zai4eto82 каза: Неочаквано е. да. 107 дни е вече рядкост да я пускат. Затова като я пуснат се кефя и Коце знае,че я обожавам тази песен и ме е поздравявал. Expand Ама жена му не го ли ревнува, как така си пишете вие по нощите. Ей Зайке, жестока си значи, идол! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 От 20.01.2021 г. от 14:02, Willy каза: Ама жена му не го ли ревнува, как така си пишете вие по нощите. Ей Зайке, жестока си значи, идол! Expand Коце си ляга късно, затова. Жена му пие вечерта вино и си ляга, той също пие понякога вино или водка и си ляга след това., понякога уиски. Ние не сме писали само вечерта и през деня е писал и докато е тренирал, по-точно повече гласови съобщения праща. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 От 20.01.2021 г. от 14:07, zai4eto82 каза: Коце си ляга късно, затова. Жена му пие вечерта вино и си ляга, той също пие понякога вино или водка и си ляга след това., понякога уиски. Ние не сме писали само вечерта и през деня е писал и докато е тренирал, по-точно повече гласови съобщения праща. Expand Само 8 часа с Надя, само 8 часа спи, а останалите 8 - с Зайка палави игри върти! ❤️ 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 От 20.01.2021 г. от 14:13, Willy каза: Само 8 часа с Надя, само 8 часа спи, а останалите 8 - с Зайка палави игри върти! ❤️ Expand Чак пък толкова. Понякога като ми е пращал гласиви съобщения от тях, съм чувала и децата как викат и Надя съм чувала да приказва. Ние не сме писали някакви странни работи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Правило номер 1 на поп - фолка: един хит не е истински хит, ако няма кючек версия. Нещо готинко: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Януари 20 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 20 430к за 24ч!! Ако смятаме и допълнителните 132к от двете най-гледани фен клипчета стават 560к и то тогава Галена има личен рекорд за 24ч. и за българска самостоятелна песен като цяло! 4 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 От 20.01.2021 г. от 15:00, Willy каза: 430к за 24к!! Ако смятаме и допълнителните 132к от двете най-гледани фен клипчета стават 560к и то тогава Галена има личен рекорд за 24ч. и за българска самостоятелна песен като цяло! Expand Стига с тези събирания на гледания и то в премиерния ден. Досега не е правено. Рекордите винаги са били само от оригиналното видео! А и нали знаете, че дори да ги нямаше фен клипчетата, нямаше да има кой знае каква промяна в гледанията на оригинала. Вече сме го пробвали този номер и промяната е била минимална. 3 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 От 20.01.2021 г. от 15:00, Willy каза: 430к за 24ч!! Ако смятаме и допълнителните 132к от двете най-гледани фен клипчета стават 560к и то тогава Галена има личен рекорд за 24ч. и за българска самостоятелна песен като цяло! Expand Имала е доста по силни и смислени песни от тази... 🥸 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 От 20.01.2021 г. от 15:04, stenly каза: Имала е доста по силни и смислени песни от тази... 🥸 Expand Песента е достатъчно смислена, но е факт, че е имала поне 5 по-силни песни от тази! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 От 20.01.2021 г. от 15:03, Hurricane каза: Стига с тези събирания на гледания и то в премиерния ден. Досега не е правено. Рекордите винаги са били само от оригиналното видео! А и нали знаете, че дори да ги нямаше фен клипчетата, нямаше да има кой знае каква промяна в гледанията на оригинала. Вече сме го пробвали този номер и промяната е била минимална. Expand Щеше щеше.... а ако беше и в тренда не ми се мисли! Не го правя затова първо съм написал колко има официалното клипче! А дори и да съм го направил, не си ти човека който ще ми казва кое да смятам, кое не! Просто подмини поста ми, знам че новата й песен ти е болна тема от вчера! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 От 20.01.2021 г. от 15:07, Willy каза: Щеше щеше.... а ако беше и в тренда не ми се мисли! Не го правя затова първо съм написал колко има официалното клипче! А дори и да съм го направил, не си ти човека който ще ми казва кое да смятам, кое не! Просто подмини поста ми, знам че новата й песен ти е болна тема от вчера! Expand То сигурно и “Не се изтриваш” и “Изтрезняваш ли” в премиерния си ден са имали над 600К от две клипчета, но не сме ги смятали! И стига вече с тези болни теми и глупости. Харесвам Галена и старанието, което влага, но не и някои от феновете ѝ! 3 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 От 20.01.2021 г. от 15:20, Hurricane каза: То сигурно и “Не се изтриваш” и “Изтрезняваш ли” в премиерния си ден са имали над 600К от две клипчета, но не сме ги смятали! И стига вече с тези болни теми и глупости. Харесвам Галена и старанието, което влага, но не и някои от феновете ѝ! Expand Да, сигурно са имали. Ако една песен има над 100к само от фен клипове първите 24ч. , то няма да мине без да се спомене, не сте толкова наивни! 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 От 20.01.2021 г. от 14:07, zai4eto82 каза: Коце си ляга късно, затова. Жена му пие вечерта вино и си ляга, той също пие понякога вино или водка и си ляга след това., понякога уиски. Ние не сме писали само вечерта и през деня е писал и докато е тренирал, по-точно повече гласови съобщения праща. Expand Миличка, да нямаш някакви компрометиращи видеа или снимки на Коцето, че такова внимание ти обръща? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Чух и другото, ми готинко е. Медведевче я е изпял много добре. Направо уникално: Готинка е, той също де, ама малко черен. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 От 20.01.2021 г. от 15:03, Hurricane каза: Стига с тези събирания на гледания и то в премиерния ден. Досега не е правено. Рекордите винаги са били само от оригиналното видео! А и нали знаете, че дори да ги нямаше фен клипчетата, нямаше да има кой знае каква промяна в гледанията на оригинала. Вече сме го пробвали този номер и промяната е била минимална. Expand Не се сещам друга песен да е имала над 130К от фен клипове в премиерния ден. Правили са в последствие. Нали разбираш, че тези 130 не са 30, че да си мислиш, че нямаше да има промяна в гледанията на официалния. Ако някоя друга песен все пак е имала такива гледания от фен клип в деня на премиерата да сте си ги отчели, кой ви е спирал ... Тук принципно се ревеше (ти го знаеш много добре) от събирането на гледания, но после стана практика и най-недоволните сега го правят постоянно. Стига злобя вече. Коментарите ти спрямо Галена не са критика, нито споделяне на нещо, което не ти харесва, а чиста проява на завист и злоба. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Днес се пошегувах с Галенови, че Галя е напазарувала гледания, но сега след като минаха почти 30 часа от премиерата и песента все още не е в трендинг започва да ми мирише все повече именно на това. Какво се случва? На Преса “Не те забравям” влезна в трендинг на 8-9 час, а “Къде беше ти” все още не е. Хмм... 1 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Ранена, ранена, ранена съм в душата. ❤️ 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Stela Публикувано Януари 20 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 20 От 20.01.2021 г. от 17:03, Hurricane каза: Днес се пошегувах с Галенови, че Галя е напазарувала гледания, но сега след като минаха почти 30 часа от премиерата и песента все още не е в трендинг започва да ми мирише все повече именно на това. Какво се случва? На Преса “Не те забравям” влезна в трендинг на 8-9 час, а “Къде беше ти” все още не е. Хмм... Expand Хапвай, маме, хрупни си... 10 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 От 20.01.2021 г. от 14:07, zai4eto82 каза: Коце си ляга късно, затова. Жена му пие вечерта вино и си ляга, той също пие понякога вино или водка и си ляга след това., понякога уиски. Ние не сме писали само вечерта и през деня е писал и докато е тренирал, по-точно повече гласови съобщения праща. Expand Бахти битовите алкохолици. Надявам се Елза да чете и да пусне статия за навиците на семейство Кокаинови. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 От 20.01.2021 г. от 17:06, Stela каза: Хапвай, маме, хрупни си... Expand Отново нямате какво да кажете и ми давате червените палчета. Обосновете се веднъж като хората! 1 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Чу ли, кака? 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 От 20.01.2021 г. от 17:15, Hurricane каза: Отново нямате какво да кажете и ми давате червените палчета. Обосновете се веднъж като хората! Expand Аз се обосновах в предишен коментар, но понеже ти явно има какво да кажеш и го подмина. Цитира този със снимката и се обясняваш за дислайкове, а аз дори не съм ти дала такъв. Обоснови се ти и докажи, че гледанията са купени. Чакаме нещо черно на бяло. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 От 20.01.2021 г. от 17:21, Stela каза: Аз се обосновах в предишен коментар, но понеже ти явно има какво да кажеш и го подмина. Цитира този със снимката и се обясняваш за дислайкове, а аз дори не съм ти дала такъв. Обоснови се ти и докажи, че гледанията са купени. Чакаме нещо черно на бяло. Expand Аз изказвам някакво предположение и изтъкнах факт. Сега сте вие! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 От 20.01.2021 г. от 17:23, Hurricane каза: Аз изказвам някакво предположение и изтъкнах факт. Сега сте вие! Expand fact /fakt/ noun a thing that is known or proved to be true. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 От 20.01.2021 г. от 17:31, Willy каза: fact /fakt/ noun a thing that is known or proved to be true. Expand Да, доказано е, че “Не те забравям” на 8-9 час беше в трендинг, а “Къде беше ти” на почти 30 час все още не е 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари