WindWalkerMonk Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Днес говорихме много за западни стереотипи. Всички знаят, че кънтрито е любимо на американците. Има обаче една икона която е синоним на глас, талант и кънтри музика: Mисля даже, че и Кристали на латински пеят в песента Поправете ме ако греша. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 2 минути, Роско каза: Кои ли ще са представителите на фолка в Като две капки вода - All stars ... Азис, Софка, Константин ... ?! 🙄😏 Азис, Софка, Фики, Генова и Мария Илиева! За тях четох някъде! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 54 минути, geri1498 каза: Райна пее добре. Най-накрая качествен вокал. Най-накрая правилна техника, за разлика от Десислави, Мари и т.н.... Tова пате и аз го имам. Бях си го харесала от клипа и си бях наумила, че щe го имам и до ден днешен го имам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 2 часа , Hurricane каза: Честити 17 години на сцената, Галс! ❤️ Продължавай да създаваш ето такива проекти. Кючеците ги остави за колежките от ромски произход, пеещи най-често под съпровода на бенд Стига си давала акъл, Преси! Гледай своята кариера на инфлуенцърка! преди 1 час, geri1498 каза: Райна пее добре. Най-накрая качествен вокал. Най-накрая правилна техника, за разлика от Десислави, Мари и т.н.... Здравей, Райне! преди 56 минути, WindWalkerMonk каза: Поздравявам ви с нещо между Бетовен и Моцарт: Истинска класика. Снощи слушах този хит, а клипът ме накара да си припомня и още по-голям хит, който си е направо преди 45 минути, Lelqtian каза: Не съм тръгнал да гоня който и да е, за да настигам точно пък тия пенсии. Но не се изненадвам че предпочиташ нафталинени негреси с такива стойностни автори ... Само незнам защо не нареждаш с тях и родни стожерки като Джеса, ваня, Ваня Костова, Ваня Червенкова, иВаня @meleto що пак си отворил регистрациите като много добре знаем че нови потребители явно няма и вместо да продължим вечното чоплене Галя или Кума Лиса тряя си правим фъна с поредния мултак? Малко и на Кити ми бие. Тя не беше ли фенка на Райна? преди 25 минути, Роско каза: Кои ли ще са представителите на фолка в Като две капки вода - All stars ... Азис, Софка, Константин ... ?! 🙄😏 Луна Президент! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Честита годишнина и от мен за Галена! Нека прави повече хитове като тоталните 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Поздрав за всички фенки на Цецка Ц. и КуРнелия Н., хайде бъдещи дами от политиката и бизнеса, събудете се: 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 ❤️ https://youtube.com/shorts/u8SVi6lWvco Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Както е тръгнало, има голям шанс песента на Галена изобщо да не попадне в Трендинг ... Изтриха фен видеата, но песента изобщо не ми се появява като предложение под други видеа. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 4 минути, Danger. каза: Както е тръгнало, има голям шанс песента на Галена изобщо да не попадне в Трендинг ... Изтриха фен видеата, но песента изобщо не ми се появява като предложение под други видеа. Ако не се лъжа, Роксана също стартира канала си с нова песен(Кралица) и не попадна в тренда. Даже има много малко гледания за хита който всъщност е. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Честито на Галя! Любимите ми нейни песни, които нямат омръзване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Айде Галчуно, айде мърло, зимай най - добрата сръбска песен евър: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 15 минути, Danger. каза: Както е тръгнало, има голям шанс песента на Галена изобщо да не попадне в Трендинг ... Изтриха фен видеата, но песента изобщо не ми се появява като предложение под други видеа. С доста нови канали стана така.. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 48 минути, geri1498 каза: Не ми се засяга пак темата, но негърките като Уитни, Тина, Арета и други са с по-мощни и кекспресивни гласове. Те нямат нужда от уизъл. За да не е спам, https://www.vbox7.com/play:997663e9 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 45 минути, WindWalkerMonk каза: Айде Галчуно, айде мърло, зимай най - добрата сръбска песен евър: 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Днес дали по случай годишната на Гален, дали е Меркурий ретрограден или някое още по-епохално астрологично събитие, форума не само беше доста добре раздвижен, но гледам и @Kitty е решила да ни удостои с присъствието си! Чувствам се горд че съм жив на тази дата и на една и съща планета с такива видни индивиди. Сега следва музика от специалния блок #смядовонадвеголеми #17godini #212121 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Честити 17 години творчески път? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Време е за музика по ФЕН ТВ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 13 минути, Lelqtian каза: Днес дали по случай годишната на Гален, дали е Меркурий ретрограден или някое още по-епохално астрологично събитие, форума не само беше доста добре раздвижен, но гледам и @Kitty е решила да ни удостои с присъствието си! Чувствам се горд че съм жив на тази дата и на една и съща планета с такива видни индивиди. Сега следва музика от специалния блок #смядовонадвеголеми #17godini #212121 Коя тази? Галена или кити ? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Честити 17! От мен любимите ми: 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 7 часа , Lelqtian каза: Ти остави Счети, предстои натоварен счетоводен сезон. Далеч по интересна е номинацията на Алисия която ... 2020 песни не е пускала. Алисия участва в хита на 2020 и за мен това е съвсем достатъчно: 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 До кога ще мълчим???? Удължават мерките до 1 май заради новия щам, министърът се мотивира защо го иска https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Udulzhavat-merkite-do-1-mai-zaradi-noviya-shtam-ministurut-se-motivira-zashto-1042507 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 преди 15 минути, Krislena каза: До кога ще мълчим???? Удължават мерките до 1 май заради новия щам, министърът се мотивира защо го иска https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Udulzhavat-merkite-do-1-mai-zaradi-noviya-shtam-ministurut-se-motivira-zashto-1042507 Без нова музика от Преслава, Даймънд, Ариа и т.н. до 1 Май, гответе се за нови мушами всяка седмица. 🥵 1 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
geri1498 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 От 14.01.2021 г. от 1:03, NazzkO каза: Отвратителен е наистина... но не съм изненадан. Той е точно тоя селски потиснат цял живот заради сексуалността си човечец, който е решил да успее с цената на всичко. Андреа открехна вратата как и защо Явор го спонсорираха... Сега представя нещо, което са гепсали за авторско.... освен това непрестанно демонистрира ниския си интелект... и необразованост Няма такъв неприятник, а така и не успя да се изчисти от добричкия диалект... Въпрос на разбирания. Например аз, както и всички хора, които познавам, не понасяме Марая поради ред причини. Първо гласът й е инфантилен, тънък, затова е любимка повече на деца и тийнейджъри, глас лишен от експресия, чувственост и мощ и затова компенсира с техниката пищене на уизъли. Второ - арогантна е, има се за най-великата, а не е, и плюе бившия си съпруг продуцента, а без него щеше да пее, по-точно да вие в някоя кръчма барабан с октавите. Никаква дори малка благодарност. Трето - често пее на плейбек, което е измама към феновете и т.н. 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 И Vessou бил фен на Дес и Прес.😎 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари