Hurricane Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 3 минути, Danger. каза: Показва ли ти се песента на Галена като предложение под рандъм песен? Пробвах ей сега на няколко песни и не ми излиза 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Гадно е. Помня, че дуетът на Галин и Емануела гръмна с 300К за ден, но не се показваше никъде и не влезе в Трендинг и на третия ден падна под 100К. Смениха им обложката и веднага дигна на 160-170К дневни и влезе в Трендинг. Тук не знам какъв е проблемът и дали една смяна на обложката ще оправи нещата. Ако наистина първи клип от нов канал не влиза в Трендинг - каквото и да се направи няма да има полза. Ще чакаме да качат Топика и той да трупа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, Danger. каза: Гадно е. Помня, че дуетът на Галин и Емануела гръмна с 300К за ден, но не се показваше никъде и не влезе в Трендинг и на третия ден падна под 100К. Смениха им обложката и веднага дигна на 160-170К дневни и влезе в Трендинг. Тук не знам какъв е проблемът и дали една смяна на обложката ще оправи нещата. Ако наистина първи клип от нов канал не влиза в Трендинг - каквото и да се направи няма да има полза. Ще чакаме да качат Топика и той да трупа. Нали уж са ги страйкнали другите видеа? Кажете на Галя да си я смени! Може пък да стане Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Тия от KVZ music не знам каква точно им е ролята, но за нищо не стават. Толкова ли не ги мислят тези неща, че даже и в стрийминг платформите още не са я качили. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, Hurricane каза: Нали уж са ги страйкнали другите видеа? Кажете на Галя да си я смени! Може пък да стане Предполагам тя само отговаря на коментарите и не се занимава с качването на песните. Екип се занимава май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Мачка с гледания, ще си мине последните 3 песни за нула време. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Януари 21 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 21 mum pick me up im scared 18 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 12 минути, Willy каза: Тия от KVZ music не знам каква точно им е ролята, но за нищо не стават. Толкова ли не ги мислят тези неща, че даже и в стрийминг платформите още не са я качили. Качиха на Меди две седмици по рано в Спотифай, разбира се без да е достъпна за слушане, песента излезе в Ютуб впоследствие и те чакаха 5-6 дена след това да я направят достъпна. Следователно като стана досъпна вече не излизаше като известие за последователите нито в плейлистите за нови песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Е що няма статия за Галена-17 години на сцена в сайта на Планета, а за Преслава има? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, Olay каза: Качиха на Меди две седмици по рано в Спотифай, разбира се без да е достъпна за слушане, песента излезе в Ютуб впоследствие и те чакаха 5-6 дена след това да я направят достъпна. Следователно като стана досъпна вече не излизаше като известие за последователите нито в плейлистите за нови песни. 6-ти януари я качиха на Меди, което беше почти 10 дни по-късно. Нямам думи, избрала е точният екип.🙃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 9 часа , Роско каза: Кои ли ще са представителите на фолка в Като две капки вода - All stars ... Азис, Софка, Константин ... ?! 🙄😏 Иска ми се да е Деса, но надали. Въпреки че ако изберат топ 3 финалисти от всички сезони ще е зрелищно. преди 2 часа , Danger. каза: И аз забелязах, много по-силно гръмна от предните й 2 песни. Много тъпо, че не влиза в Трендинг, за да трупа повече гледания. То пък от Тренда да не би да се трупат кой знае какви гледания. Сърцето ти е мое беше на добри места в тренда и милион и половина няма още. Предполагам, че до дни ще се показвс под други клипове и ще си трупа. преди 1 час, Willy каза: Проверих от Incognito и "Къде беше ти" не се показва под абсолютно НИКОЙ от последните хитове. Не стига че не е в тренда, а и никъде не тръгва. Знам че някои ще ме цитират, пищейки "оправдания", но свободно може да си провери! 🙂 Е Роксана как е могла дори на празниците да счупи с гледания от 2 клипа без тренд и без да се показва... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Кралица! 😂😂😂 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 7 минути, Willy каза: 6-ти януари я качиха на Меди, което беше почти 10 дни по-късно. Нямам думи, избрала е точният екип.🙃 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 7 минути, Stela каза: Кралица! 😂😂😂 ??????? УЖАСЕН ШРИФТ ! 4 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 5 минути, Slavi каза: Е Роксана как е могла дори на празниците да счупи с гледания от 2 клипа без тренд и без да се показва... Е топика й имаше 150-200к на нова година. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 27 минути, Willy каза: Тия от KVZ music не знам каква точно им е ролята, но за нищо не стават. Толкова ли не ги мислят тези неща, че даже и в стрийминг платформите още не са я качили. Само им взимат парите на тъпите чалгарки 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 28 минути, Danger. каза: Предполагам тя само отговаря на коментарите и не се занимава с качването на песните. Екип се занимава май. То това е ясно, ама тя ще каже на екипа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 22 минути, Danger. каза: Мачка с гледания, ще си мине последните 3 песни за нула време. Баба заслужава да и се случи нещо хубаво да се мотивира. Тя лесно се издухва от неуспеха, а при нея винаги е било борба. Не като при Галош и Преса, всичко от раз да гръмне. Може Галош да и е отстъпила 1то място в тренда. Нали твърдите, че тя диктува, коли и беси🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ако не слушате, ще ви пратя на уроци по математика при Весо 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 7 минути, Willy каза: Е топика й имаше 150-200к на нова година. На мен в търсачката ми излиза Къде беше ти, а като я пусна последващо ми е Дс класик😁 Не бързайте да се издухвате. Това точно при Галена няма да изиграе роля. Вече всички слушащи жанра знаят за песента. Буквално за 1 ден стигна до масата. Няма шанс да падне на 50 ка за дни. Иначе първонапалния интерес се дължи и на товя, че все пак е втора част на проекта на Меди. Може би някои хора все пакк са разочаровани, че песента е същата и това е предпоставка да не задържи огромните гледания, които сте очаквали. Първия ден как гръмна без тренд и показване. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, Slavi каза: Първия ден как гръмна без тренд и показване. Да, но вторият ден падна почти двойно - от 430 падна на 240К .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, Slavi каза: На мен в търсачката ми излиза Къде беше ти, а като я пусна последващо ми е Дс класик😁 Не бързайте да се издухвате. Това точно при Галена няма да изиграе роля. Вече всички слушащи жанра знаят за песента. Буквално за 1 ден стигна до масата. Няма шанс да падне на 50 ка за дни. Иначе първонапалния интерес се дължи и на товя, че все пак е втора част на проекта на Меди. Може би някои хора все пакк са разочаровани, че песента е същата и това е предпоставка да не задържи огромните гледания, които сте очаквали. Първия ден как гръмна без тренд и показване. Е да не мислиш че всички гледанис са от хора решили че им се слуша новата песен на Галена и са я потърсили. Много хора, включително и аз, си пускат нещо и следващите слушания ги избират от предложенията отстрани. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Има само 4 номинирани композитори, повтарям само 4. Ако се чудите кой е единственият, който не влиза в НАЙ класацията на Весо, то това е Деян Асенов. Явно му има зъб! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 17 минути, Danger. каза: Да, но вторият ден падна почти двойно - от 430 падна на 240К .. Със сигурност има отношение това, че не се показва засега, но тя се разпространява по вс соц медии и приложения със скоростта на светлината и стига все повече до хората. Има го и момента, че може би са очаквали ново парче, а не същата музика. Така или иначе проекта на Меди и Галена си е успешен и милионите дори да не стигнат 10 не е критерий. преди 16 минути, Willy каза: Е да не мислиш че всички гледанис са от хора решили че им се слуша новата песен на Галена и са я потърсили. Много хора, включително и аз, си пускат нещо и следващите слушания ги избират от предложенията отстрани. Така е, но пак питам. Как на първия ден стигна такива цифри? Д не би всичко живо да е знаело, че Галя има нова песен. А и не помниш ли случая Тръгвай си Акула. Правиха се десетки нови фен клипове, които трупаха милиони и хората търсеха и пускаха именни тях, за д спестят диалози. Това ги факна и към днешна дата д правят по малко от Добре ли си и Пиян. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Кога излиза новия нейбъл. Не е ли в 1? Още го няма. Иначе Меди е с 10 песни. Никой не го отразява. Ако беше Гален и Преслава тук нямаше да се диша. Не мерси официалното видео вече е над Кавала. Радвам се, че качеството се задържа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари